- Konu Sahibi Turkansorayyy
İyi misin kuzum sen ?
Bosaniyor haberi yollayip esinin pesine mi dusureceksin
Bosaniyor haberi yollayip esinin pesine mi dusureceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu seferde esinizle evleneyim diye kafaya takarsa?Yaklasik 5 aydir evliyim ve esimin eski sevgilisi surekli bizi arkadaslarina soruyor. Yani cok rahatsiz oluyoruz. Ve bizi stalkliyor instagramdan falan. Esime sordum oda bana kizin sizofreni hastasi oldugu icin ondan ayrildigini söyledi.
Acaba kiza bosaniyor haberi mi yollasak bizi rahat birakmasi icin? ya da kizla konussak mi? Siz ne öneriyosnz?
Dün bir üye vardı , eski sevgilisi boşanıyormuş falan , sürekli stalklayıp duruyordu , çok benzettim konuyu
O da zil takıp oynasın. Beni seviyor unutamadı beni ondan ayrılıyor triplerine girsin bı de. Sonra iyice musallat olsun kocanaartik rahat biraksin evliligimi zeddeliyosun diye
Bunu yapan kız " ay araları benim yüzümden bozuldu hemen çıkayım hayatlarından " mı dicek sanıyorsun.artik rahat biraksin evliligimi zeddeliyosun diye
Eşine daha çok yapışır ikide sevinirYaklasik 5 aydir evliyim ve esimin eski sevgilisi surekli bizi arkadaslarina soruyor. Yani cok rahatsiz oluyoruz. Ve bizi stalkliyor instagramdan falan. Esime sordum oda bana kizin sizofreni hastasi oldugu icin ondan ayrildigini söyledi.
Acaba kiza bosaniyor haberi mi yollasak bizi rahat birakmasi icin? ya da kizla konussak mi? Siz ne öneriyosnz?