- 21 Ekim 2023
- 4
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi portakalcicegi098
-
OlabilirMerhabalar, direkt engelleseydi benim içime kurt düşerdi asıl, demek ki hadsiz laftan anlamayan bir kadın ki uyarıp engellemiş
Kıymetini bil, böyle adamlar az.Merhabalar,
Evlendiğimiz günden iki hafta kadar sonra eşim eski sevgilisine kendisine mesaj atmaması için sosyal medyadan yazıp sonra da engellemiş. Eşimle konuştum ve neden sadece engellemedin mesaj yazma gereği duydun dedim. Bir daha yazmaması için dedi. Evlendiğini haber etmiş ve artık yazmamasını söylemiş. Yıllar önce bitti demişti bana. Ama ben onun hala onu unutamadığını düşündüm ve çok üzülüyorum . Bir süre unutuyorum sonra bir yerden tekrar hatırlıyorum . Sizce mesaj atması gerekli miydi illaki ? Psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum.
Şunun için mesaj atmış: evlendim yani geri dönüşüm olamaz.Merhabalar,
Evlendiğimiz günden iki hafta kadar sonra eşim eski sevgilisine kendisine mesaj atmaması için sosyal medyadan yazıp sonra da engellemiş. Eşimle konuştum ve neden sadece engellemedin mesaj yazma gereği duydun dedim. Bir daha yazmaması için dedi. Evlendiğini haber etmiş ve artık yazmamasını söylemiş. Yıllar önce bitti demişti bana. Ama ben onun hala onu unutamadığını düşündüm ve çok üzülüyorum . Bir süre unutuyorum sonra bir yerden tekrar hatırlıyorum . Sizce mesaj atması gerekli miydi illaki ? Psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum.
Orası öylePsikolog ne alaka? Aynı yatakta mı bastın? Demek ki kız ona mesaj atmış, oda evlendim yazıp engellemiş. Bu devirde ki erkekler cevap veriyor valla buluşmakta istiyor öp başına koy
Yoo ilk defa yazmış da olabilirDemek ki evlilik zamanina kadar bu kadin mesaj atiyormus evlenme arifesinde yazma diyor
Neden en basta seninle tanistiginda ya da nisanlandiginda nisanlandim ben yazma diyip engellemedi de son ani bekledi?
Ben hic normal bulmadim son ana kadar yedekte tutmus gibi algilaniyor.
Engellemesi yeterliydi.Esiniz çok vaat verdi demekki unutmamış eşinizi.Merhabalar,
Adam yazma bana demiş aklına ne geliyor??Merhabalar,
Yazmamış sordumyıllar önce ayrılınan birisine durduk yere ben evlendim yazma diye mesaj atılmaz ki. eşinizin bu mesajından önce kadın bir şey yazmış olmalı. sordunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?