Cattyhol Guru Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 799 Emoji Skoru 1.145 Puanlar 313 21 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi portakalcicegi098 #21 darkmore .!.: Eşiniz kıza durduk yere “merhaba ben evlendim ve şimdi seni engelliyorum” mu demiş çat diye? Genişletmek için tıkla... valla galiba öyle olmuş. konu sahibi diyor ki kız bir şey yazmamış daha önce.eşi öyle demiş yani
darkmore .!.: Eşiniz kıza durduk yere “merhaba ben evlendim ve şimdi seni engelliyorum” mu demiş çat diye? Genişletmek için tıkla... valla galiba öyle olmuş. konu sahibi diyor ki kız bir şey yazmamış daha önce.eşi öyle demiş yani
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye Katılım 28 Kasım 2010 Mesajlar 42.538 Emoji Skoru 141.318 Puanlar 1.123 21 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi portakalcicegi098 #22 Cattyhol .!.: valla galiba öyle olmuş. konu sahibi diyor ki kız bir şey yazmamış daha önce.eşi öyle demiş yani Genişletmek için tıkla... Komik geldi bilemedim.
Cattyhol .!.: valla galiba öyle olmuş. konu sahibi diyor ki kız bir şey yazmamış daha önce.eşi öyle demiş yani Genişletmek için tıkla... Komik geldi bilemedim.