- 17 Şubat 2016
- 56
- 22
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sebebim__Sensin
Güzel kardeşim hesap sormakta koskanmakta haklısın ama şuan seninle aynı evde yaşıyo aynı sofrada yemek yiyo aynı yatakta uyuyo. Yani çok iyi bi halt olsa sen değil o kız olurdu yanında.Merhaba kizlar,
Ben yaklasik 5 aylik evliym ve güzel bir evliligim var yani galiba öyle.
Esimi cok seviyorum ve onunda beni sevgidigini hissediyorum.
Ama su var dün Esimin face girdm. Ve arama motorunda eski sevgilisinin profili cikti karsima girdimde baktm Profile kizin profilinde 2011 yilinda Esimin onun duvarina paylastigi tek seni sevdim sarkisi duruyor sok oldum onu görünce hemen Esimi aradim x Kim dedm niye onun profiline baktin dedm eski sevgilin dedi niye baktn dedm bana evlendigim icn tebrik mesaji atmis bende agzinin payini verdin agzima geleni saydim dedi ve Esim tarafından bu kiza arkadaslik isteği atilmis niye profiline baktn diye tekrar sordm merak ettm baktm dedi niye engellemeyi de istek attin dedm o ne zamandam kalma istek yeni atmadm dedi neyse ben biraz daha üzerinde gittim askim sen bosa dert ediyorsun kendine tamam hataliyim ama ona karsi birsey Hissetmiyorm zamaninda beni aldatti suan sadece migdemi bulandiriyo fln benim sadece helalim sensin dedi Kuranin Uzerine Yemin etti Allah sahitki senden baskasi yok ve olmicakta dedi ama benim.icimde hala bir süphe var dünden beri aglyorm acaba unutamadi mi diye kiza agzima geleni saydim .
Napim bn nasl davranmaliyim icimde hala bir kirginlik ve süphe var bi akilli verin lütfen
Biraz Uzun ve karisik oldu hakkinda helal edin
Bak ben eşimle nişanlandığım gün aslında eşimin düğün günüydü. Benden önce nişanlıydı ve 15 gün olmadan ayrıldılar benimle nişanlandı. 2 ay sonra evlendik eşim bana bazen eski sevgililerini anlatırdı (eski nişanlısı hariç onu hiç sevmemiş) kıskanırdım falan ama sonra şimdi benimle evlisin derdim.. :)
Neyse biz 1 yılı böyle geçirdik 1.yıl dönümümüzde vefat etti. Şimdi olsa da anlatsa hiç kıskanmasam diyorum. Yani yanındayken kıymetini bil.
Ne olursa olsun demiyorum çünkü hayatta tahammül edilemeyecek şeyler de var. Ama bu ufak bişey fazla da büyütme derim...
Allah yardımcın olsun..