Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar herkese merhabalar ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Daha bi kaç hafta evvel eşimle aramızdaki para konusu adiyla bir konu açmıştım. O günden sonra eşim bana karsi eskisi gibi degildi o konuda da belirtmistim. Dun kandil gecesiydi ve esimin telefonuna eski sevgilisi msj atmis kandil mesaji kadinin numarasi esimin telefonunda kayitli degil. Sadece kadin msj atmis birde bundan bir oncesinde kadin bir iki daha selam naber falan yazmis ama esim cevap vermemis kadin bir iki daha msj yazinca bu defa esim ben artik evliyim haberin olsun diye msj atmis. Bu msjlari da bugun tesaduf gordum. Esim kandil msjina herhangi bir cevap yazmamis ama benim o msjlari gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Aklimda bir ton soru var. Esim bana bu kadindan daha evvel bahsetmisti. Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus. Acaba esim evi terk ettigi donemde bununla mi gorustu konustu cok moralim bozuldu bu isi nasil ogrenebilirim. Bana akil verin lutfen.
Eşinizin daha ne yapmasını bekliyorsunuz? Evliyim demiş, cevap vermemiş. Gidip kadını dövsün mü neden bana mesaj atıyosun diye?
ayrıca kadının dul olmasının konunuzla ilgisi ne?
Ne tuhaf düşünce biçimi. Aralarında bisey olsa mesajları saklar miydi? Numarayı ahmet mehmet diye kaydeder uyutabildigi kadar uyuturdu seni. Ayrıca ne taşınması bu zamanda. Gerçekten adamda iyi sabir var maşallahAileme artik para yollamiyorum. Esimin sozunden de pek cikmiyorum. Sadece bu aralar su tasinma meselesi var aramizda ben tasinmak kendi evimize gitmek istiyorum esimde bu viruslu gunler gecsin oyle diyor. Neyse bu ayri bir konu bosverin onu. Esimle konusmalimiyim bilemiyorum. Madem aralarinda bisey yok neden msjlari silmedi veya engellemedi.
Eşinizde suan için ben sorun göremedim gerektiği gibi cevap vermiş ama belli ki kadının niyeti bozuk dikkatli olun eşiniz gerçekten rahatsız oluyorsa da telefondan engelleyebilirdi takipte kalın.
Işte zaten bence aralarında birşey olmadığı icin mesajları silmemiş eşiniz yada engellememiş. Çünkü korkacagi birşey yok belliki size karşı gizlese silse daha mi iyiydi .Bence böyle doğru olanAileme artik para yollamiyorum. Esimin sozunden de pek cikmiyorum. Sadece bu aralar su tasinma meselesi var aramizda ben tasinmak kendi evimize gitmek istiyorum esimde bu viruslu gunler gecsin oyle diyor. Neyse bu ayri bir konu bosverin onu. Esimle konusmalimiyim bilemiyorum. Madem aralarinda bisey yok neden msjlari silmedi veya engellemedi.
Olabilir ben kendi tarafımdan düşündüm istemediğim birinden ısrarla mesaj geliyorsa engellerim.böyle durumlarda engellemek daha tuhaf oluyor, karşı tarafı çok önemsemiş gibi. tüm erkekler istisnasız böyle düşünüyor. o nedenle engellemiyor ki kadın bak benden çekiniyor demesin. ve bence çok da mantıklı.
Aileme artik para yollamiyorum. Esimin sozunden de pek cikmiyorum. Sadece bu aralar su tasinma meselesi var aramizda ben tasinmak kendi evimize gitmek istiyorum esimde bu viruslu gunler gecsin oyle diyor. Neyse bu ayri bir konu bosverin onu. Esimle konusmalimiyim bilemiyorum. Madem aralarinda bisey yok neden msjlari silmedi veya engellemedi.