• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin eski sevgilisinden gelen mesaj

konu sahıbı sızı uzmek ıstemem ama ,eskı sevgılı durduk yere emınım mesaj atmamısdır.

durduk yere evlı barklı adama ne dıye mesaj atsın .

buyuk ıhtımalle esınızden yuz buldu da attı .sız de zaten facebook mesajları bunu merak ettınız

ıcın gormek ıstıyorsunuz .ama tavsıyem ; goreceklerınızden sonra eger bosanmayı dusunmuyor ısenız

hıc durduk yere keyfınızı kacırmayın derım

kızlar yazdıklarınız için sağolun ama eşimin hiç bir suçu yok çünki onun facesine ben bakıyorum o hiç bilgisayar başına bile oturmuyor profilini takip etmek için sordum biz 4 senelik evliyiz onlar biz evlenmeden yaklaşık 4 sene önce ayrılmışlar yani neredeyse 8 sene olmuş kız neden ayrıldıklarını merak etmiş evlenip evlenmediğini iş sahibi olup olmadığını merak etmiş eşim beni çok seviyor biliyorum onun bir suçu yok kıza bende geri yazdım güzel bi işi olduğunu mutlu olduğunu falan zaten kızda evlenmiş ve mesajındada görüşmek gibi bi niyeti olmadığını ilk başta belirtmiş işin aslı bu kızlar tekrar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim eşim yapmasada başta kafam karıştı şeytan dürttü ama unutmam lazım yazdıklarını

esın yuz wermıstrde atmıstır tarzı yorumları yazan bayanlar
sız daha hayatı ve kadınları hıc tanımamıssınız

adam hıc bısı yapmasada takıntılı bır kadın her zaman ara bozmaya calısır

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X