sizleri inanin anlayamiyorum.neden bu kadar yorumlariniz sert.sizin siniriniz kimee
Canım;
Öncelikle Allah mesut etsin diyorum ;çünkü daha çok yeni evlisin.Evliliğine alışamadan bizlere tamamen yabancı çok uzak bir ülkeye gitmişsin.Allah kolaylık versin.
Nacizane fikrim gurbet sana zor geldi ve o kadar doğal ki zor gelmesi.
1 haftalık gelin ABD ye gidiyor.Dilini,kurallarını bilmediği bir yabancı ülkede kocasından başkası yok.Tek konuşabildiği ve ilgi gördüğü kocası.Çok zor hayatım umarım kısa zamanda atlatırsın.
Bence senin derdin kocanın eski sevgilisi değil.Çok isteseydi dağları deler onunla evlenirdi;ama seni tercih etmiş.Sen bu ayrıma varamayacak biri değilsin;gurbet acısından
duyguların o kadar karışmış ki sen bile kendini anlayamıyorsun.
Dil öğrenip ahbaplar edinince eminim kendini daha iyi hissedecek ve mutlu olacaksın.
Kocana kötü günler yaşatıyorsun sende farkındasın,ama kocan sana kötü davranmadığına göre seni anlamaya çalışıyor ve daha da önemlisi seni seviyor bence....Bu sevgiyi harcama lütfen.
Asıl derdinin gurbet ve yalnızlık olduğunu eşinle paylaşsan ve yardımını istesen mutlaka yardımcı olacaktır ve hatta bundan mutluluk duyacaktır.
Canım; yataktan çıkmadan uyuma isteği bana depresyon belirtisi gibi geldi.Dr gibi teşhis koymuş olmayayım haddim değil tabii de bende reaktif depreyon geçirdim ve tüm gün boyu uyamak isterdim.ılaçla tedavi olabilirsin tabii ama kendin de gayret et biraz canım.
Acil dil öğren;şu anda dil kursuna gidiyorum diyorsun orada ahbap edinmeye çalış.Çevrenizde Türk varmı diye araştır varsa onlarla ilişki kurmaya çalış.Eşine dört elle sarıl.Seni sevmiş seni almış,mutlu olmayı hedeflemiş onu üzme bence hiç hak etmiyor.Ben eşimin ikinci eşiyim seni çok iyi anlıyorum.Eski kadını sil kafandan bunun için gayret et lütfen en güzel günlerini zehir etme.
Eşimle birbirimizi çok severek evlendik ama bende eski eşini çok dert ettim kendimi çok üzdüm ama boşmuş.EŞıN SENı SEVıYOR BUNU UNUTMA SENDE ONU MUTLU ET SENDE MUTLU OL.
30 Yıldır gurbette olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Bunların hepsi geçecek üzülme canım.Sadece mantıklı olmaya çalış;kötü duygulardan uzaklaşmaya çalış.
Hem eşinden hem bir doktordan yardım almaya çalış.Çok mutlu olacaksın.Sadece biraz gayret canım.
Sana ve eşine mutluluklar diliyorum...