- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 103
Cunku hala o kızı unutamadıgını onu sevdıgını dusundugun ıcın aradın degıl mı ?eskı konum aklıma geldı .Ben çok deştim.o gönüllü değildi anlatmaya.
Cunku hala o kızı unutamadıgını onu sevdıgını dusundugun ıcın aradın degıl mı ?eskı konum aklıma geldı .
Hayır değilim.gerçek olamayacak kadar uçlarda geziyorum belki.ama mantık terazimin kırılması için sebeplerim var.çok zor çok sorunlu bir hayatım oldu.Ya bence sen fakesin
Ileride anlaşılır nasıl olsa
Bekleyelim şimdilik.
İşin tuhafı yaptıklarım normal geliyor. Siz böyle söyleyince fake olacak kadar abuk demek ki.Ya bence sen fakesin
Ileride anlaşılır nasıl olsa
Bekleyelim şimdilik.
Hayır değilim.gerçek olamayacak kadar uçlarda geziyorum belki.ama mantık terazimin kırılması için sebeplerim var.çok zor çok sorunlu bir hayatım oldu.
İşin tuhafı yaptıklarım normal geliyor. Siz böyle söyleyince fake olacak kadar abuk demek ki.
Bende fake olduğunu düşündüm. Eski konularına baktım 36 yaşında ablası, 48 yaşında annesi varmış bunuda anlamadım.
Şayet konuların gerçekse, başkasını seven biriyle evlenmen çok büyük hata olmuş, adam inat olsun diye evlenmiş resmen. Seni hiç sevmemiş, sevmiyor, hiçbir paylaşımı yok seninle, kararlarını sana sormadan alıyor. Onun için kağıt üzerinde bir eşsin. Burdaki 1-2 konundan bu çok ner belli. Sen nasıl farketmiyorsun? Senin sevginle gitmezki bu evlilik. Hiç olmamış zaten ve çatırdamaya başlamış. Bunu eski sevgiliden duymaya gerek var mı? Kendini daha fazla küçük düşürme bence.
Ama bu denli saplantlı seven birinin kolay kolay boşanacağını da sanman yalnız.
Ben senin ruh halini anlıyorum bunu yaparken.Buna benzer birşey ben de yaşadım ucundan kıyısından.Nasil yıpratıcı olduğunu tahmin ediyorum.İşin tuhafı yaptıklarım normal geliyor. Siz böyle söyleyince fake olacak kadar abuk demek ki.
Bende fake olduğunu düşündüm. Eski konularına baktım 36 yaşında ablası, 48 yaşında annesi varmış bunuda anlamadım.
Şayet konuların gerçekse, başkasını seven biriyle evlenmen çok büyük hata olmuş, adam inat olsun diye evlenmiş resmen. Seni hiç sevmemiş, sevmiyor, hiçbir paylaşımı yok seninle, kararlarını sana sormadan alıyor. Onun için kağıt üzerinde bir eşsin. Burdaki 1-2 konundan bu çok ner belli. Sen nasıl farketmiyorsun? Senin sevginle gitmezki bu evlilik. Hiç olmamış zaten ve çatırdamaya başlamış. Bunu eski sevgiliden duymaya gerek var mı? Kendini daha fazla küçük düşürme bence.
Ama bu denli saplantlı seven birinin kolay kolay boşanacağını da sanman yalnız.
Yani absurdluk var
Kocandan başka mesgalen yok mu ?
Herşeyin altında bişey arıyor gibisin
Buda igreti eder insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?