Ablam annemin değil.babamın ilk eşinden.sorunlu diye dillendirmeye de hakkınız yok. Ben buradayken hakkımda da üçüncü şahıs gibi konuşmanız olmuyor yalnız.12 yaşında doğum yapmış demek ki
Vah ki ne vah
Kesinlikle inandırıcı değil
Konuları tutarsız ve samimi değil
Yada çok sorunlu bi kişilik
Ablam annemden değil
Iste kendine olan davranislarindan killandi.Belki de yalan söylüyordur arkadaşın belki doğru bilemeyiz. Ama sen sana olan davranışlarına bak eşinin.
I
Iste kendine olan davranislarindan killandi.Ya yokuşuna gideceksin.Yada çekebilirsen cekeceksin.Esine söylediğinde düzelen birşey de olmayacak muhtemel.Hatta aranız daha da bozulabilir.
Onunla sadece sevgili olmuş canım evlenmemiş.Eşimin eski sevgililerinden biri benim liseden arkadaşım. Bir kere onları uzaktan görmüş ve o zamanlar bu çocuk çok gıcık ve kibirli bir şeye benziyor diye düşünmüştüm.ilk o zaman gördüm.gıyabında tanıyordum öncesinde . bana sormuştu Sevgilimi nasıl buldun diye.
Aradan yıllar geçti tabi .başka başka sevgilileri oldu. Son çetrefilli zorlu ilişkisinden ayrılıp benle evlendi.konularımı biliyorsunuz.
Benim bu kadar canıma okuyan birinin başka bir kadınla nasıl olduğunu deli gibi merak ettim. Çünkü hiçbir ilişkisinin başlamadan bitmesi gerekirdi.
Arkadaşım şaşırdı merakıma. Konuşmak istemedi kendisi de nişanlı çünkü. Ama bana söyleyecekleri önemliydi.
Durumu biraz anlattım. Şoke oldu. Çünkü son derece ince düşünceli nazik sürprizlerle dolu sükunet ve huzur verici biriymiş.
Hatta ayrılan eşimmiş.ayrılan o değil yani.hiç kimseye kaba davrandığına şahit olmamış.hoş sohbet , aklı başında sevecen dedi.
Yani adam öldürmüşüm gibi davranması sadece bana özel anlayacağınız.
Senden ayrılmak istiyor. Ama bunu senin yapmanı sağlamaya çalışıyor dedi.bir süre sonra hala vazgeçmezsen daha da çirkinleşir herşey ve zaten açıklar ayrılmak istediğini dedi. Onun da ilişkinin sonunda hiç görüşmeyerek bitirmesini sağlamış.
İçim kırgınlıkla doldu. Ben onu böyle kabullenmiştim. Karakteri böyle sanıyordum. Meğer adam benim ruhumu döverken gayet güzel sevecek potansiyele sahipmiş istediğinde.
Ailesine gitti bayram için .iki gün sonra gelecek. Dananın kuyruğu kopsun artık. İçim şişti.
Kız okadar da açık sözlü olmasaydınTamam canım baktım eski konularına. Adam seni sevmiyor ki
Farkındayım zaten. Aslında farkına da burası sayesinde vardım.hep bir suçum var da o beni tersliyor sandım.Kız okadar da açık sözlü olmasaydın
Anladım canımFarkındayım zaten. Aslında farkına da burası sayesinde vardım.hep bir suçum var da o beni tersliyor sandım.
İlk söyleyen ben değilim ki. Son da olmamKız okadar da açık sözlü olmasaydın
Ona da kaba davranmışsa problemin eşimde olduğunu anlayıp rahatlamak için .hani zaten sıkıntılı herkese böyleymiş diyip rahatlamak istiyordum.Ona da kaba hoyrat davranmissa ne olacakti adami hakli mi bulacaktiniz. Kusura bakmayın ama yaptığınız cok mantıksız. Kime nasil davrandığı degil size nasil davrandığına bakın.
Eski konularını okuyup geldim. Canım sorun sende galiba. 2 yıl önceki sevgili mevzusu değil bu, senin karakterin adamda genel anlamda hayal kırıklığı yaşatmış ve sen hala bunu kabul etmek yerine olayı "başkasına aşık adamla evlendim" olarak görüyorsun.
Benim fikrim bu.
İstemiyorsan ,benden rahatsızsanAdamla konuştun mu sen hiç?O ne diyor mesela.
Eyvallahi da yok.iki yıllık evlilik miydi?Çocuk yok değil mi?Sen çalışıyor musun?Ailesiyle nasilsin,?İstemiyorsan ,benden rahatsızsan
Ayrılabilirsin diyor. Asla izahat vermiyor.
Çalışıyorum. Ailesiyle iyiyizEyvallahi da yok.iki yıllık evlilik miydi?Çocuk yok değil mi?Sen çalışıyor musun?Ailesiyle nasilsin,?
sen adama yapışırsan, yüzüne tükürdüğünde rahmet yağıyor dersen, adam seni ezer de oyuncak da eder.İstemiyorsan ,benden rahatsızsan
Ayrılabilirsin diyor. Asla izahat vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?