Eşimin eski sevgilisiyle konuştum

12 yaşında doğum yapmış demek ki
Vah ki ne vah
Kesinlikle inandırıcı değil
Konuları tutarsız ve samimi değil
Yada çok sorunlu bi kişilik
Ablam annemin değil.babamın ilk eşinden.sorunlu diye dillendirmeye de hakkınız yok. Ben buradayken hakkımda da üçüncü şahıs gibi konuşmanız olmuyor yalnız.

Ablam annemden değil

Artık orasını bilemem tabi de, cidden sizin sıkıntınız çok. Eşini bu kadar saplantı yapma, nasıl gözünde bu kadar büyütmüşsün. Seni sevmeyen, tiksinerek bakıyor dediğin birini nasıl sevebiliyorsun. Yardım alman lazım bence. Hastalıklı bir durum.

I
Belki de yalan söylüyordur arkadaşın belki doğru bilemeyiz. Ama sen sana olan davranışlarına bak eşinin.
Iste kendine olan davranislarindan killandi.
Konu sahibi:Ya yokuşuna gideceksin.Yada çekebilirsen cekeceksin.Esine söylediğinde düzelen birşey de olmayacak muhtemel.Hatta aranız daha da bozulabilir.

I

Iste kendine olan davranislarindan killandi.Ya yokuşuna gideceksin.Yada çekebilirsen cekeceksin.Esine söylediğinde düzelen birşey de olmayacak muhtemel.Hatta aranız daha da bozulabilir.

Yani eğer durum kötüyse bir karar verecek ya ayrılacak ya da katlanıp devam edecek. Arkadaşı biz sevgiliyken bana da çok kötü davranıyordu deseydi ne değişecekti ki sanki.

Ne alaka eski sevgiliyle senin durumun onu çözemedim. Evlilik öyle kafelerde oturup sırnaşmaya benzemez. Çok saçma bi referans bulmuşsun kendine.

Onunla sadece sevgili olmuş canım evlenmemiş.
Onunla evlenseydi de aynı olurdu bence...
Kaç yıllık sevgili olursa olsunlar asla evlenmeden bilemez tanıyamazsın...
Oyüzden o kadına sorman çok büyük hata...

Ona da kaba hoyrat davranmissa ne olacakti adami hakli mi bulacaktiniz. Kusura bakmayın ama yaptığınız cok mantıksız. Kime nasil davrandığı degil size nasil davrandığına bakın.

Farkındayım zaten. Aslında farkına da burası sayesinde vardım.hep bir suçum var da o beni tersliyor sandım.
Anladım canım
Ne diyebilirim ki zor bi durum tabi ama seni sevmeyen biri için eski sevgilisiyle konuşupta arkandan milleti konuşturtma..
Ipler koptuysa salıver ipini gitsin...

Ona da kaba hoyrat davranmissa ne olacakti adami hakli mi bulacaktiniz. Kusura bakmayın ama yaptığınız cok mantıksız. Kime nasil davrandığı degil size nasil davrandığına bakın.
Ona da kaba davranmışsa problemin eşimde olduğunu anlayıp rahatlamak için .hani zaten sıkıntılı herkese böyleymiş diyip rahatlamak istiyordum.

Eski konularını okuyup geldim. Canım sorun sende galiba. 2 yıl önceki sevgili mevzusu değil bu, senin karakterin adamda genel anlamda hayal kırıklığı yaşatmış ve sen hala bunu kabul etmek yerine olayı "başkasına aşık adamla evlendim" olarak görüyorsun.

Benim fikrim bu.

Adamla konuştun mu sen hiç?O ne diyor mesela.

Benim karakterimde nasıl bir sorun var ki. Ona çok iyi davrandım.saygı duydum. Uyumlu oldum.destek oldum hep

İstemiyorsan ,benden rahatsızsan
Ayrılabilirsin diyor. Asla izahat vermiyor.
sen adama yapışırsan, yüzüne tükürdüğünde rahmet yağıyor dersen, adam seni ezer de oyuncak da eder.

sen de kocan da tek taraflı sevgiyle evlilik yürür sandınız ama olmadı. sen saplantılı oldun, eşin umarsız.

sonuç, evli ama mutsuz iki insan.

Kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur. Geçmiş ilişkisini anlatmasını istemişsiniz tabi ki unutmuştur eziyetli tarafları var hala ona kini vardır terkedildiği için. Ben de eskilerin kötü özelliklerini unuttum insan eskiye özlem duyar. Onun dedikleriyle kendini boşuna üzme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…