• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin evde oturması bana batıyor..

sescan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
16
0
36
Bursa
evlendiğimden beri çalışmaktayım ne bir izin almışlığım var ne bir rapor hastayken bile işe giderim iyi olduğumca eşim ölemi heme gider rapor alır ..

geçen yıl psikoljik problemleri vardı... 10 günde bir rapor alırdı hiç sesimi çıkarmadım kaç ay evi ben idare ettim

şimdide çalıştığı yer kapanıyor başka iş bakması lazım ben buluyorum ona şurdan burdan iş gidiyorum diyo iş görüşmelerine hala bi sonuç yok bugün rahatsızmış bey efendi evden çıkamamış bakmaya yatıyormuş koca gün .... ben burda çalışayım oyatsın bi akıl verin bana ne yapayım çok bunaldım ....

eskiden değildi ama bayadır böle

yani şunun için sordum;

benim eşimde bir dönem işssiz gezdi..çok sinir oldum bende..evde yatıyor diye,sandım hiç çalışmayacak..:26:

meğer ki kafasında bir iş varmış ona odaklanmış..

peşin hükümlü olduğum için sonrasında üzüldüm..

gerçekten çok sinir bozucu bi durum..
çocuğunuz var mı ?

bu rahatlığın nedeni kesinlikle size güvenmesi çalışma konusunda

benin eşimde evlenmeden önce 1 yıla yakın işsiz gezmişti artık bende onun tembel biri olduğunu düşünüyordum.
nitekim bulamadı, kendine dükkan açtı çalışma saatleri çok rahat ortağı onu idare ediyor.
Demek istediğim şey şu aslında yapı meselesi.
Bir insan rahatsa rahat, kusura bakma seni üzmek için söylemedim, kendi kocamda böyle o yüzden söylüyorum.

eğer eşin normalde çalışkan biriyse bu geçici bir durumsa bence eşine destek olmalısın ama eşin tamamen sana güvenip çok rahat davranıyorsa iş bulmak için çabalamıyorsa kızmakta haklısın.bunun kararını en iyi sen verebilirsin eşini sen tanıyorsun:31:

Back
X