- Konu Sahibi istanbul3434
-
zaman zaman benim eşim de böyle olabiliyor ama ben de sanırım aynen anlattığın şekildeyim..
Yani aynı evde yaşamaya başlayınca alışıyorsun artık sürekli sürekli güzel sözler olmayabiliyor ama eğer ki rahatsız edecek kadarsa eşinle konuşabilirsin..
telaşlanmana gerek yok, hepimizde en azından benim çevremde hep böyle...İş stresi, evlilik borçları vs.herşey etkiliyor, sorun arama bence..
artık cepteyiz o yüzden:)
Sadece cicim aylarınız erken bitmiş o kadar...
Her kadinin sikayet ettigi bir durum bu.
Canınızı sıkmayın. Bu sekilde olması sizi sevmediği anlamına gelmez.
telaşlanmayın.. hobiler edinin. kedinizi sadece eşinize kanalize etmeyin. kendi hoşlandığınız şeyleride bireysel olarak yapmaya çalışın
çoğu zaman erkekler çok ilgiden sıkılıyor..
hiç üzülmeyin klasik türk erkeği ile evliyiz.hemde tc garantili.
ya hep derler ya evlendım ama alışamadım kendimi tuhaf hissediyorum diye kadınlar
belki erkeklerde de vardır böyle bi durum
evliliğe oda hemen adapte olamayabilir,bocalar,koca olmanın idrakına varamamış arada kalmış olabilir
takma kafana,düzelir diye düşünüyorum
hem sorumlulukları arttı,artık senın sorumluluğunu aldı,koca oldu ayol daha ne olsun
bak keyfine,sen sakın o böyle yapıyo ben de yapıyım deme şekerim
mutluluklarrrrr:)
tatlım bende 2 aylık evliyim henüz bi değişiklik görmedim, ama cepteyiz diyen arkadaşada katılmıyo değilim, hiçbi zaman bi erkeğe çantada keklik imajı vermemek lazım, ben değerliyim, bana hakettiğim değeri vermezsen giderim sinyalini her zaman almalı bi erkek diye düşünüyorum, açıkça konuş ben böyle mutlu değilim de, artık kavuştuk senin derdin ne de, iletişim çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?