Eşimin evlendıkten sonra ki değişimi.....

istanbul3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
264
0
96
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

ben 3 aylık evlı bır bayanım,sorunum ıse,

eşimin evlendıkten sonrakı duygusal degısımı,yanı nısanlıyken farklıydı evlenınce daha farklı oldu ve bu fark benı uzuyor zaman zaman bende bı hata bı yanlısmı var vs dıye kendımı sucluyorum cogu zaman,yanı evlenmeden once,duygusal sozler,davranıslar vs hep vardı,ama ne zamankı aynı evde yasamaya basladık bunlar uctu gıttı :)

belkıde vardır ıcınde ama ben goremıyorum,gostermıyor ya da sızce bu neden olusur ? Yanı ıstıyorum kı ıyı olalım,hep sevelım,sarılalım,vs vs bazen ben bunları yapıyorum sonrada belkıde cok sıkıyorum dıyorum.cekıyorum kendımı.sıkmak bunaltmak ıstemıyorum.yanı neden erkekler degısır kı evlenınce.neden nısanlılık donemınde gıbı olmazlar,sonucta kısıler aynı ama davranısları farklı oluyor.

Sızlerın hayatlarıda boylemıdır,ya da nasıldır,sızce bu normal mı anormal mı ben dusunemıyorum artık cunku.

Zaman zaman benim eşim de böyle olabiliyor ama ben de sanırım aynen anlattığın şekildeyim..
Yani aynı evde yaşamaya başlayınca alışıyorsun artık sürekli sürekli güzel sözler olmayabiliyor ama eğer ki rahatsız edecek kadarsa eşinle konuşabilirsin..

bende kendımı alıstırmaya calısıyorum dedıgınız gıbı ama bazende ınsan duymak ıstıyor yahu,bazen buna ıhtıyacım var,erkeklerın bızler kadar ınce yapıda olmadıklarının farkındayım ama bıraz anlamaya calıssalar fenamı olur sankı.yanı konussamda ben dedıkten sonra ne anlamı var ıcınden gelmesını ıstıyorum.nısanlıyken nasılsa evlenıncede surdurmesını bekledım ama malesef hayalım suya dustu,o zamanlar daha ınceydı sımdı bıraz kalınlastı :) bılemıyorum ya bazen yoruldugumu hıssedıyorum.

Sadece cicim aylarınız erken bitmiş o kadar...
Her kadinin sikayet ettigi bir durum bu.
Canınızı sıkmayın. Bu sekilde olması sizi sevmediği anlamına gelmez.

telaşlanmayın.. hobiler edinin. kedinizi sadece eşinize kanalize etmeyin. kendi hoşlandığınız şeyleride bireysel olarak yapmaya çalışın
çoğu zaman erkekler çok ilgiden sıkılıyor..

Sadece cicim aylarınız erken bitmiş o kadar...
Her kadinin sikayet ettigi bir durum bu.
Canınızı sıkmayın. Bu sekilde olması sizi sevmediği anlamına gelmez.

evet yanı bırde borc vs bıraz var esımde bıraz pınpırıklı oldugundan zor yanı,cogu zaman anlayabılıyorum sıkıntılarını cogu zamanda beklıyorum ıste.

telaşlanmayın.. hobiler edinin. kedinizi sadece eşinize kanalize etmeyin. kendi hoşlandığınız şeyleride bireysel olarak yapmaya çalışın
çoğu zaman erkekler çok ilgiden sıkılıyor..

tesekkur ederım dusuncenz ıcın.oyle yapmaya calısacagım.fazla ılgının gercekten sıktıgının farkındayımm..

tatlım bende 2 aylık evliyim henüz bi değişiklik görmedim, ama cepteyiz diyen arkadaşada katılmıyo değilim, hiçbi zaman bi erkeğe çantada keklik imajı vermemek lazım, ben değerliyim, bana hakettiğim değeri vermezsen giderim sinyalini her zaman almalı bi erkek diye düşünüyorum, açıkça konuş ben böyle mutlu değilim de, artık kavuştuk senin derdin ne de, iletişim çok önemli

ya hep derler ya evlendım ama alışamadım kendimi tuhaf hissediyorum diye kadınlar
belki erkeklerde de vardır böyle bi durum
evliliğe oda hemen adapte olamayabilir,bocalar,koca olmanın idrakına varamamış arada kalmış olabilir
takma kafana,düzelir diye düşünüyorum
hem sorumlulukları arttı,artık senın sorumluluğunu aldı,koca oldu ayol daha ne olsun
bak keyfine,sen sakın o böyle yapıyo ben de yapıyım deme şekerim
mutluluklarrrrr:)

belli dönemlerde oluyor erkeklere bu canım,iyi saatte olsunlar geliyor heralde.
çok sıkmadan söylemek gerekiyor.yoksa eşinde bu durumdan hoşnut oldugunu zannetip bu tür davranışlara devam ediyor olabilir.
çocuk gibiler,bazen onları böyle kabul etmek gerekir.

katılıyorum sızede olabılır tabıkı,teşekkur ederım

öyle tabıkı,tesekkurler gorusunuz ıcın,deneyecegım

aslında çoğu evlilikte durum buevlilik monotonlaşıyor sürekli beraber olduğunuz için ilk heyecanlar kalmıyor evliliğin getirmiş olduğu sorumluluklar maddi konular ailelerle ilişkiler vs derken monotonluk kaçınılmaz oluyor ama sizinki biraz erken başlamış.sen eşinle konuş canım hissettiklerini ona da anlat arada erkeklere bazı şeyleri hatırlatmak gerekiyor ama hiçbir zaman sevgilik dönemiyle evliliği kıyaslama mutlaka farklı olacaktır

Evlendiğiniz için artık seni elde etmeye çalışmıyor.
Borç harç geçim sıkıntısı da bir yandan. Erkeklerde bu tür sıkıntılar istek falan bırakmıyor.
Gerçi çok yenisiniz ama her evlilikte oluyor zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…