Eşimin facebook arama geçmişi

evet bence aylin isimli birini arıyor kesin soy isim bilmediğinden bütün aylinlere bakmış

İlk aski falan olabilir mi?
Hani size anlatmadigi biri?
Kadin evlendiyse soyadi degismistir diye belki butun aylinlere bakmistir.
Benim aklima direk bu ihtimal geldi.
Soyadini bilmedigim birini bu sekilde arar bulurum ben hep. :)

edermiyim hiç
ona rahat ortam vericemki hata yapsın
yıne sen cok da rahat bırakma kuzum ya
elını ensesınde hıssetsın
bukez sen elınde tutamadın der
hata yapacagı varsa nolursa olsun yaparsa
ama senın bıldıgını asla farketmesın yuzune vurma hıc
kavga falan edersenız agzından kacırma

eşinizin facebooku varmı?
birilerini arattı diyemi kapının önüne koyarsınız sadece bunun için

boşanırmısınız peki yoksa burnunu sürtmek içinmi yaparsınız bunu

Var facesi ama sirket uzerine . Kendi facesinin yani şahsi facesinin olmasina asla izin vermem ! Çünkü bir cok sey görüyoruz facesi olan ciftler de genlde aldtma oluyor ya erkekde ya kadinda da o yuzden esimde bende kullanmiyoruz . Sirket uzerine olan facede aratti kisilere bende bakiyorum gemelde işle alakali oluyor. Onun haricinde oyle birsey yapsin kapının önünde . Hayir burnunu surtmek için degil bir kadin olarak yapmam gereken bu oldugu icin! Benim kocamsa bakmayacak birine bakacaksada kapi orada k.bakmsin. Çünkü ben bu durumla yasayamam hayati hem ona hem kendime ziyan ederim yani .

Eski nickinizden tanıyorum sizi şimdi düştü jeton. Bişey söyliim mi ben eşiniz ve size bir anlam veremedim, eşiniz mi çapkın yoksa siz mi takıntılısınız inanın bilmiyorum. Bana sorulursa aratması da ümüğünü sıkacak cinsten, eşinizin sonradan çıkan internet merakı hayırlara vesile olmayacak anlaşılan.

cnm ben her zaman derim aldatma şiddet affetmem diye daha ne diyim
beni kaybetmeyi göze alırsa yapacak bişi yok

acı olacak benim için ama napalım

herhangi bir kız ismi yazmış işte belli ki açık saçık foto arıyordu ben tanıdığı birini arattığını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…