Masum bir anı olarak saklamış olabilir. Dert edecek bir şey değildir. Sonuçta eşiniz yaşamış o duyguları. Facede olsa da, olmasa da hafızasında kayıtlı. Sizinde vardır öyle anılarınız.Şimdiye kadar hiç öyle incelememiştim facebook hesabını .can sıkıntısından baya bir irdeledim. Eskiden benden önce eski sevgilisinden ayrıldığında ayrılık şarkıları ,sözleri paylaşmıştı.ama biz yola girince geriye dönük herşeyi silmişti.
Facebook hakkında kısmında sevdiği sözler diye bir bölüm var.ben o bölüme hiç bakmamıştım.daha önce öyle bir bölüm var mıydı bilmiyorum. Ama orada gördüğüm hüzünlü , acı çeken , seven bir erkeğin yakarışları gibiydi.
İçim içimi yiyor. Acaba silmeyi mi unuttu yoksa ben hayatında varken mi dayanamayıp yazdı o sözleri? İki buçuk yıllık evliyim bu arada. Öncesinde yazmış sonra öylece unutmuş olabilir mi? Garip bir sıkıntı çöktü.
Bence unuttu çünkü o detayları eskiden güncelliyorduk şimdi öyle karşımıza çıkmıyor ya ondan farketmedi heraldeŞimdiye kadar hiç öyle incelememiştim facebook hesabını .can sıkıntısından baya bir irdeledim. Eskiden benden önce eski sevgilisinden ayrıldığında ayrılık şarkıları ,sözleri paylaşmıştı.ama biz yola girince geriye dönük herşeyi silmişti.
Facebook hakkında kısmında sevdiği sözler diye bir bölüm var.ben o bölüme hiç bakmamıştım.daha önce öyle bir bölüm var mıydı bilmiyorum. Ama orada gördüğüm hüzünlü , acı çeken , seven bir erkeğin yakarışları gibiydi.
İçim içimi yiyor. Acaba silmeyi mi unuttu yoksa ben hayatında varken mi dayanamayıp yazdı o sözleri? İki buçuk yıllık evliyim bu arada. Öncesinde yazmış sonra öylece unutmuş olabilir mi? Garip bir sıkıntı çöktü.
Şimdiye kadar hiç öyle incelememiştim facebook hesabını .can sıkıntısından baya bir irdeledim. Eskiden benden önce eski sevgilisinden ayrıldığında ayrılık şarkıları ,sözleri paylaşmıştı.ama biz yola girince geriye dönük herşeyi silmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?