Eşimin facebook şifresi

Ben eşimin herşeyini bilirim o da benimkini bilir ama bunu zorla şunun şifresini ver bunun şifresini ver diyerek yapmadık tabiki kendisi bana dedi mesela faceye gir şunu ayarla profilde sunjnuap biri arkadaşlık isteği atmış bi bak Vs Vs. Böyle böyle yani sonra da değiştirmeye kalkmadım ikimizde ilk başlarda eşimin facesine girmişti biri geri aldık bende güvenli olsun hemde unutmayız diye benim şifrem uzun olduğu için aynı olsun dedim oda olur dedi.
Faceden başka hesaplarımkçız falan yok zaten mailleri ile ilgilenmem Watsap mesenger falan pek kurcalamam biliriz ama müdahele etmeyiz böyle kısaca işte.
benim face dediğime sizde whatsup ozaman. aynı şey. girip görmeliyim diyorum herbişeyini. nefes almak yok :(

Benim bakış açı bu "eğer bir insan kadın yada erkek farketmez, eğer birşey yapacaksa yapar.." O yüzden telefon karıştırmak, sosyal hesaplarının ,maillerinin şifresini bilmek bunlar sadece yuları elinde tuttuğunu zannetmekten öteye geçmez. Birde "karı kocanın ne özeli olur ki" diyenleri de anlamakta zorluk çekiyorum. Özel demek sadece gizli saklı işler demek değildir ki, annemle yaptığım bir konuşma özel olabilir, kardeşimin nişanlısı ile ilgili bana yazdığı şeyler özel olabilir , kız arkadaşımın çektiği regl sancısını eşimin bilmesine gerek yoktur. Benim özelim, çevremde benimle özelini paylaşan insanların özelidir de aynı zamanda.
Eşimin benden gizli ne gibi özeli olabilir ki diyenlerden biriyim bende ama kastettiğim bunlar değil tabi ki, anormal olan zaten şifre olması da değil ,şifreyi bende tlfnumda her şeyde kullanırım google girerken dahi şifre ister telefonum.
Bizim yada benim diyeyim rahatsız olacağım durum vermem şifremi vermem diye sakınıp saklamak.. Yoksa yukarda da yazdığım gibi bende eşimin şifresini bilirim oda bilir ama bunu birbirimize müdahele etmek amaçlı kullanmayı oda girip bakmaz bende...
Ayrıca ben bu tarz kişiye özel konuşmaları mümkün olduğu kadar kayıt altında tutmam konuşma bitince silerim genelde ne olursa olsun ..

Eşimin benden gizli ne gibi özeli olabilir ki diyenlerden biriyim bende ama kastettiğim bunlar değil tabi ki, anormal olan zaten şifre olması da değil ,şifreyi bende tlfnumda her şeyde kullanırım google girerken dahi şifre ister telefonum.
Bizim yada benim diyeyim rahatsız olacağım durum vermem şifremi vermem diye sakınıp saklamak.. Yoksa yukarda da yazdığım gibi bende eşimin şifresini bilirim oda bilir ama bunu birbirimize müdahele etmek amaçlı kullanmayı oda girip bakmaz bende...
Ayrıca ben bu tarz kişiye özel konuşmaları mümkün olduğu kadar kayıt altında tutmam konuşma bitince silerim genelde ne olursa olsun ..
canım benim bir gün unutur silmeye falan ve benim bilmek istemeyeceğim bişey çıkıverir karşıma. erkek erkeğe yazışmalar vs. ne kadar okumamki önümde açıksa. yada görümcem belki beni çekiştirecek. :) silmeyede unuttu. al başına belayı.

benim face dediğime sizde whatsup ozaman. aynı şey. girip görmeliyim diyorum herbişeyini. nefes almak yok :KK43:
bi zamanlar emin ol aynı senin gibiydim her akşam telefonunu her yerine bakardım bişey çıkmayacak bilirdim ama bakardım işte herşeyini bilmek isterdim eşimde hiç sorun yapmazdı.
Sonra bıraktım bişey yapmaz zaten biliyorum güveniyorum e o zaman neden yapıyorum ki dedim. Artık elime almıyorum bile gerekmedikçe.
Hala bilirim şifresini gece alarm kurarken falan lazım oluyo:KK70:

Watsapına da arada girerim kendime bişeyler göndermek için falan yada eşim ayarlardan pek anlamaz yap diye bana verir Vs. Vs.

Bide bizde olan akıldan onlarda da var adam salak mı aldatıyor olsa veya başka birşey silmeyi bilmez mi gereksiz kuruntu yapma sende :KK39:

canım benim bir gün unutur silmeye falan ve benim bilmek istemeyeceğim bişey çıkıverir karşıma. erkek erkeğe yazışmalar vs. ne kadar okumamki önümde açıksa. yada görümcem belki beni çekiştirecek. :) silmeyede unuttu. al başına belayı.
Dediğim gibi ben zaten her şifreyi elimize geçirip sürekli kurcalayalım taraftarı değilim, Sadece şifre bilmekte bi sakınca yok bence bil sana tüm kapılarım açık msjını versin zaten girip bakmam bile bakmıyorum da zaten ama özellikle banane vermem vermem diye kaçarsa insanı şeytan dürter..

benim abim, kendii şifresini eşi biliyor diye başka hesap açtı kendine. dün gördüm. onun kaçarı yokki. bu sanal alemde isterse kaçar.
Onun için güven kalmiyor o zamn en iyisi sosyal hesaplari kapatmak uzak durmak sosyal hesap esleri sevgilileri birbirinden uzaklastiriyor virusden beter artik kimse birbirine zamn ayirmiyor herkesin elinde bir telefon facebook instigram twiter sayamadigim daha bircok hesap evliside bekarida arayisa cikmis örf adet kultur en onemlisi ahlak kalmadi butur seylere zamn ayirdigi kadar insanlar birbirlerine ailesine zamn ayirmiyor malesef

Eşler arasında mahremiyet mi olurmuş ya
Face şifresi neymiş ki söylemiyo huzursuz olmakta çok ama çok haklısın

ben 6 yillik evliyim,ne esim benim face sifremi bilir ne ben onunkini..
maillerimizde ayni sekilde..
bu durum beni hic rahatsiz etmedi,zaten sosyal medyayla pek alakasi yok,benimde oyle.

Onun için güven kalmiyor o zamn en iyisi sosyal hesaplari kapatmak uzak durmak sosyal hesap esleri sevgilileri birbirinden uzaklastiriyor virusden beter artik kimse birbirine zamn ayirmiyor herkesin elinde bir telefon facebook instigram twiter sayamadigim daha bircok hesap evliside bekarida arayisa cikmis örf adet kultur en onemlisi ahlak kalmadi butur seylere zamn ayirdigi kadar insanlar birbirlerine ailesine zamn ayirmiyor malesef
Çok haklısın. Da ben böyle düşünüyorum diye dayatamamki eşime.

Eşler arasında mahremiyet mi olurmuş ya
Face şifresi neymiş ki söylemiyo huzursuz olmakta çok ama çok haklısın
Arkadaşı kardeşi annesiyle özel konuşuyor bazen. Arkadaşlar eslerimiz bizim eşyanın değilki. Bukadar dünyayı dar edersek evlilik zindan olur. Kendimden biliyorum. Aslında ben sizlere burada cvp verirken doğruları buldum.

Back
X