Esimin gece telefonu caliyor...

Bir sürü kurgu düşünebiliriz. En iyisi daha fazla kafanı karıştırmadan yoluna devam et. Eğer bişeyler karıştırmışsa muhakkak ortaya çıkar. Takipte ol sadece.

Hayir gece arama.
2 kez gece arama geldi diye hemen bence kesin bişey var diyosan, evvelinde güveninizi sarsan bişey oldu sanmıştım
Olmamış ama her an olabilir gibi demek ki izlenimleriniz
Çok mu kıskançsınız, şifre neden var, şifre olmasa karıştırıyor muydunuz telefonu ki
Ama eşiniz de biraz garip gece biri beni arasa ben açarım, yanlış derler kapatırlar yanlışsa
Eşin telefonu komple kapatıyo, gece boyunca uyuyamıyo, sabah ta kimsin diyo.

Evet esim kimsin. Gece gec saatte insan aranmaz.. diye yazmis.
gece geç saatte neden aranmasın ki insan?
insan tanımadığı birine neden böyle bir mesaj atar ki?

kusura bakma arkadaşım, bana hiç normal gelmedi eşinin tavırları.
bayan olmama rağmen açarım ben telefonu, merak ederim.
Allah korusun o saatte zaten biri sohbet etmek için aramaz diye düşünürüm.

ayrıca önemli bir şey değilse neden mesajlar silinir ki? senin sorun edeceğini bile bile?
şimdi baktım da daha 2012 mesajları var bende :)))

cevapsız görünce aranır bildiğim.
eşin mesaj atıyor.
sonrasında uyumuyor,
mesajları siliyor hemen.
üstüne suçluluk psikolojisiyle akşam gelmeyeceğim yapıyor.

garip..

normal bi insan aramaya aramayla döner yada hiç mesaj bile atmaz mesela benim eşim geri dönmez önemli olsa o beni arar diye düşünür karşısındaki kim olursa olsun.

o numarayı bana ver dediğimde vermeme lüksü asla olamaz direkt yıpratırım adam nasıl sana vermiyor anlamıyorum ?

ayrıca gece eve gelmeyebilirim ne demek yahu ? böyle bişeyi söyleyecek cesareti nereden buluyor işi kendi işi mi yada gece mesaisi olan bi iş mi ki böyle rahat?

Esim insaatci. Yani ikindi bes alti gibi evde olur. Kizlar kafam o kadar allak pullak ki. Heryerim titriyor. Cocuk agliyor bir yandan yemek bogazimdan gecmiyor..

Sende degil.mi aldatma

Cnm bak benim başıma söyle bir olay gelmişti
Gece saat 10 da eşimin telefon çaldı eşimde salonda kestiriyo bir baktı bu kim yaa dedi açmadı
Tabi ben supheleniyorum yabancı bir numara aldım kim olduğunu arayim benim akrabammis arayan ďugun daveti için aramış :)
Akabinde kart geldi

Gece tel çalması belki normal ama, bu davranışlar pek normal gelmedi bana. Bişey var gibi. Katılıyorum keşke ekran görüntüsü isteseydin copy paste olmamış..

Esim insaatci. Yani ikindi bes alti gibi evde olur. Kizlar kafam o kadar allak pullak ki. Heryerim titriyor. Cocuk agliyor bir yandan yemek bogazimdan gecmiyor..
ya niye sormuyorsun ne işin var eve gelmiyorm ne demek diye.
cırlasana biraz ben ortalığı dağıtırdım ne ayaksın sen diye

Sildim dedi. Ustelik telefonu sifreli vermiyor
Gece telefon çalmalar, verilen abuk subuk tepkiler,telefona koyulan şifreler,eve gelmeyeceğim demeler...
Vallahi herşey ortada güzelim. İnş. gerçeği ortaya çıkarırsın. Telefon dökümüne ulaşabilsen yüzdeyüz çıkar ama şifreliymiş telefonu. Gizlice takip etmekten başka yapılacak bişey kalmamış.

Günahına girmeyeyim ama kadın resmen tehdit etmiş,adamı gece yanına çağırıyor işte,başka ne açıklaması olabilir ki?

Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.

gece gelmem belkide buna takıldım ben. bu ne sorumsuzluk en küçük kavgadan eve mi gelmicek hep adam. bence bunun hesabını sorun önce

Eşinizin telefonu gece çaldıysa ve siz bunu duyduysanız neden o an müdahale etmek yerine ve gerekirse telefonu kapıp bizzat açmak yerine ertesi gün adam işe gitsinde öyle sorayım diye beklediniz en çok bunu merak ettim ? Biraz açık gözlü olun yahu.. Adam birşey karıştırıyorsa aradığınızda, "evet hayatım ben seni aldatıyordumda metresim arayınca açamadım kusura bakma" mı diyecek yani.. Tabiki saklayacak. Ki öyle birşey varsa telefon numarasını kayıtlardan da mutlaka silmiştir siz sorguya başlayana kadar.. Bana açıkçası eşiniz pek masum gelmedi. "Eeaah yeter beaa, ben sana kızdım bu akşam gelmem hatta bakarsın yatıyada gelmem" tavırlarıda hiç masum gelmedi. Gözünüz biraz daha açık olursanız mutlaka durumu anlarsınız yada öyle birşey varsa yakalarsınız diyim.

Back
X