Esimin gece telefonu caliyor...

Bence eşinizin tavırları çok saçma , ama en iyi siz tanırsınız , herzaman böyle birisi ise hep böyle cevaplar ve tavırlar içindeyse bir şey diyemem ama bunlar yeni yeni oluyorsa muhakkak bir gariplik var , korkacagi bir sey yoksa al kendin ara diye vermesi lazimdi no yu..

Eşinizin telefonu gece çaldıysa ve siz bunu duyduysanız neden o an müdahale etmek yerine ve gerekirse telefonu kapıp bizzat açmak yerine ertesi gün adam işe gitsinde öyle sorayım diye beklediniz en çok bunu merak ettim ? Biraz açık gözlü olun yahu.. Adam birşey karıştırıyorsa aradığınızda, "evet hayatım ben seni aldatıyordumda metresim arayınca açamadım kusura bakma" mı diyecek yani.. Tabiki saklayacak. Ki öyle birşey varsa telefon numarasını kayıtlardan da mutlaka silmiştir siz sorguya başlayana kadar.. Bana açıkçası eşiniz pek masum gelmedi. "Eeaah yeter beaa, ben sana kızdım bu akşam gelmem hatta bakarsın yatıyada gelmem" tavırlarıda hiç masum gelmedi. Gözünüz biraz daha açık olursanız mutlaka durumu anlarsınız yada öyle birşey varsa yakalarsınız diyim.
Esim kaba ve sinirli biri. Cocukta uyuyordu. Kimdi dedim belki birine birsey oldu dedim. Geri ara dedim Gece gece aramam canim yaa dedi. Esimden korkan biriyim malesef.

Esim kaba ve sinirli biri. Cocukta uyuyordu. Kimdi dedim belki birine birsey oldu dedim. Geri ara dedim Gece gece aramam canim yaa dedi. Esimden korkan biriyim malesef.
Eşin kaba ve sinirli , sen ondan korkuyorsun , bir suredir kavga vs de oluyor diyorsun , gece telefonlari caliyor şupheleniyorsun ama karşina alipta ne oluyor demiyorsun ..? Niye korkuyorsun şiddet mi uyguluyor , bi insan eşiyle konuşmaya niye korkar ki ?

Hmm o zaman, ben eşinizden daha da bi kuşkulandım. Siz yinede gözünüzü dört açın. Yalancının mumu da yatsıya kadardır zaten. Yiyorsa bir haltlar, elbet çıkar ortaya..

Eşinin konuşmaları tuhaf
Normalde gece telefon çaldı diye birşey çıkarma hemen derdim ama eşin adete bişeyler kaçırıyo gibi
Biri beni arıyo diye ben telefon kapatmam mesela.. Bi suçum mu var ki kapatayım
No yok sildim diye kem küm de etmem

Bende böyle düşündüm.o yüzden bencede takipte kalmalısınız.Anormal olan birinin araması değil,aramadan sonraki eşinizin tavırları.

Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.
Gece gelmiyosa var bi yamuk bence

Oflamaktan poflamaktan bir karar veremedim. Saglikli dusunemiyorum... ailesinden birine anlatsam nasil olur bilmiyorum
Takip konusunda hala ısrarcıyım ben. Çocuğunu birine bırakıp git şirketin önüne ve takip et. Bence onu gece arayan kişinin yanına gidecek bak görürsün.

Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.

Basbaya aldatıyor işte dahası var mı?

Anladığım kadarıyla yeterince sorununuz varmış. Bunları çözümlemek yerine acaba zamana mı bırakmıştınız?

Bu noktada aldatma olabilir ancak veriler bunu şöylemek için çok yetersiz gene de.

Aldatma olsun ya da olmasın, eğer devam edeceksiniz lütfen sıkıntılarınızın üstüne gidin.

Aranızdaki sorunlar aldatmadan büyük duruyor ya da şöyle diyeyim bugun değilse bile aldatmayı doğurabilir gibi duruyor.

Aileden birine neden anlatacaksın?/Anlayacaklar ve yardımcı olacaklar mi sanıyorsun? Doğrusunu ogrenseler bile ya saklarlar yada sen bassan bile baristirmanin yollarına bakacaklar yani kimsenin umurunda olmayacaksin sorun senin sorunun kendin hallet

Daha önceki konunda da evden bi prezervatif kayboldu demişsin?
Yürümüş gitmiş mi o da?

Bi dolap var. Tahminim tek gecelik bi şeyler yaşandı, diğer kadın devamı gelsin diye uğraşıyor.

Umut ediyorum böyle değildir de yani. Sanki böyle :/
AA hatırlıyorum o konuyu. Aynı üyeyse kesin bi şey var. Beş yıldız sana :KK68::KK68:

Eşimin telefonunu gece bilmediği bir numara arasa telaşlanır açar olur ya birisine bi şey olmuştur yakını diye bizi aramışlardır mesela Allah korusun .. İnsan niye kapatıp yatsın ki. Ha bakarsın sapıksa küfür edip kapatırsın.

Sana pesin pesin soyluyorum.
O mesaja inanma.
Zamaninda eski sevgilim eski kiz arkdasiyla konusmustu.
Ne konstunuz diye direttim.
Bisey konusmadik, inanmazsan kiza soralim dedi.
Kizla beni yuslestirdi.
Kiz cok guzel " konusmadik bisey,seni sevdigini soyledi x ve kapatti benle konusmasini" dedi.

Kanitlamisti sevgilim, bisey yoktu aralarinda.
Megersem kizi tembihlemis kiza seni rezil ederim herkse her saklini biliyorum demis.
Kizda bana yalan soylemis o sebepten.

Yani bi dusun bakalim; soyle gelismis olamazmi olaylar.
Kocan ogleye dogru "bi daha beni arama aksamlari, mesaj at simdi bana tanimadigina dair karim sabahtan beri sorup duruyor, aksam eve gidince gosteriyimde meraki giderilsin' diye kizi tembihledi.

Burda bi bit yenigi var.
Cok belli. Uzgunum bu boyle.

biraz sessiz kalıp izle bakalım .belki de gerçekten suçu yoktur adamın günahını alıyoruzdur. emin olmadan bişeyler yapma bence.

Back
X