• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gece terlemeleri

Daha önce de böyle miydi , yoksa sonradan mı oldu?
Çünkü Allah korusun da, gece terlemesi ciddi hastalıkların habercisi olabiliyor.

Hamillelikten önce kokuyomuydu? Hamilelikte hassasiyet cok fazla oluyor.
Dus icin haftada iki cok az. Terlemesi cok normal gelmedi,bence degerlerine baktirmalisiniz.

Yok gündüzleri kokmuyor, gece terliyor yatak çarşaf her yer su içinde bu sefer o teri kokuyor çok değişik bir durum :işsiz: ben en iyisi dahiliyeden randevu alayım .:dua:
Valla bi benim eşim öyle sanıyodum yaz kış adam yanıyo bana sarılıp yattığında mesela 5 dk sonra çekilsin su içinde bırakıyo bana değdiği yerleri. Yazın daha kötü dokunmasına izin vermiyorum kolay kolay. dediğin gibi yastık yorgan çarşaf ter içinde kalıyo nasıl bakılacak bunların çaresine ?

Keşke yapsa ınanin denediğim kalmadi gündüz kokmuyor (sigara kokusunu saymıyorum ) ama ben çok duş alan biri olduğum için onun almadığı günler deli oluyorum pis oluyor yani kokmasina gerek yok insan duş almaz mi almıyor ya :KK12:

Ondan bu gidişle uzaklasacagimi bile söyledim :işsiz: itiyorsun beni bile dedim neler neler dedim hiic vizz o_O:kızgın:
Bir çözüm bulundu mu?

Lütfen doktora gidin anlatın testlerini yaptırın. Bu belirti basit bir belirti olmayabiliyor. İçiniz rahat eder. Yakın zamanda gece terlemesi yaşayan bir yakınımızla ilgili kötü bir tecrübemiz oldu. Onun geçmeyen sinek ısırığı gibi yaraları da vardı.

Lütfen doktora gidin anlatın testlerini yaptırın. Bu belirti basit bir belirti olmayabiliyor. İçiniz rahat eder. Yakın zamanda gece terlemesi yaşayan bir yakınımızla ilgili kötü bir tecrübemiz oldu. Onun geçmeyen sinek ısırığı gibi yaraları da vardı.
Geçmiş olsun, ne hastalığı varmış ki?

Benim eşim de çok terliyor kış günü bile gecede 3 üst değiştiriyor uyanıp uyanıp , yastığına da havlu koyuyor günde 2 kez duş alıyor. Kokmuyor hiç deodorant roll on hepsini kullanıyor ama terlemeye çözüm yok malesef testesteron mu fazla acaba ben de merak ediyorum

Ne oldu acaba :( ben bir işkillendim şu an gece terlemesi eşimde var üç dört kez üst değiştiriyor gece yastığına da havlu koyuyor

Benim eşim de çok terliyor kış günü bile gecede 3 üst değiştiriyor uyanıp uyanıp , yastığına da havlu koyuyor günde 2 kez duş alıyor. Kokmuyor hiç deodorant roll on hepsini kullanıyor ama terlemeye çözüm yok malesef testesteron mu fazla acaba ben de merak ediyorum
hep var mıydı
yeni mi çıktı
evham yapmayın ama gece terlemesi kötü şeylerin habercisi olabilir
hep vardıysa bünyesi öyledir yeniyse mutlaka doktora görünmeli

Gece terlemesi benim kardeşimde senelerdir var, gitmediği doktor bölüm kalmadı ama yok ne sebebini ne çaresini bulamıyorlar. Evet dediğiniz gibi o su gibi terin kendisi çok kötü kokuyor yani normal vücut kokusu değil, duş alsa da aynı olur biz her şeyi denemiştik. En iyi çözüm çok baharatlı beslenmemek, pamuklu keten çarşaflarla yatmak ve odanın normalden bir tık serin olması, böyle etkisi biraz da olsa azalıyor gibi.

Back
X