- 3 Eylül 2025
- 32
- 68
- 3
- 26
- Konu Sahibi efsaneanne
Merhaba herkese iyi akşamlar. Ben kadınlar kulübüne uzun yıllardır bakıyorum ama yeni üye oldum sırf içimi dökmek ve sizden akıl almak için. Aslında konu o kadar uzun ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ben üç senelik evliyim bir yaşında bir kızım var. Eşimle görücü usulü evlendik ama evlendikten sonra birbirimizi sevdik. Eşimde rahatsız olduğum bazı davranışlar var. Eşimin çok çapkın bir kuzeni var. Öüne gelen herkesle birlikte oluyor, en son bir şey öğrendim kaldıramadım eşimden soğudum, tiksindim. Eşimin kuzeni dediğim kişi başka bir kuzenlerin karısıyla birlikte olmuş ve eşim de bunu biliyor muş. Hala o kuzeniyle konuşuyor üstelik daha da kötüsü o kadınla da konuşuyor yani diğer kuzenlerinin eşi olan kadınla. Eşimle onun mesajlarını yakaladım çok çok samimiyet ve iğrençlik içeren mesajlar. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden soğudum gerçekten. Üstelik bir kaç ay önce kendi yatak odamda bana ait olmayan bir kadın iç çamaşırı buldum eşime sordum kuzenim eve kız getirmiş dedi. Ben o sırada annemin evine gitmiştim memlekete. Eşime inanmak gelmiyor içimden