- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.041
- 748
- Konu Sahibi Oglak kizi
Evlenmeden önce miniler, kısa şortlar, elbiseler giyiniyordum, evlenmeye karar verdiğimizde eşimle her şeyi konuşurken orta yok bulmaya çalışırken bunu da konuştuk. "Bu şekilde giyinmeye devam etmem seni rahatsız eder mi" dedim o da" ben seni böyle tanıdım, böyle sevdim, neden evlendikten sonra değişmeni isteyeyim ki" dedi oldu bitti. Hala bekarken nasıl giyiniyorsam öyle giyiniyorum.
İnsanımızın en bğyük sorunu konuşmamak. Evlenmeye karar verdiğinizde hiç bir şey konuşmutorsunuz. Çocuk isteniyor mu, para nasıl yönetilecek, ev işleri nasıl paylaşılacak, sıkıntılı durumlarla nasıl baş edilecek bunların planını yapmıyorsunuz. Konuşup plan yapmadığınız gibi gözlemlemiyorsunuz da. Bu adam nasıl bir adam, sinirlendiğinde nasıl tepki veriyor, bana ne kadar değer veriyor, rahatsız olduğum şeyleri ne kadar önemsiyor, kişisel alanıma ne kadar saygı duyuyor diye hiç düşünüp gözlemlemiyorsunuz. Evlendikten sonra da o zaman önemsemediğiniz şeyler şimdinin büyük sorunları olarak karşınıza çıkıyor. Ne diyelim, kendi düşen ağlamaz.
Peki eşin "evet bu kadar açık giyinmen beni Rahatsız edebilir canım" deseydi tepkiniz ne olurdu? Konu sahibine fikir olsun diye soruyorum :)