• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizli Facebook hesabi

Ardsrp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
26
6
6
32
Evlilikte ikinci senemizi dolduruyoruz.esimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini sanıyordum taa ki önceden kullandığı Facebook hesabına Facebook'dan denk gelip kendi elime gecirene kadar.
Arkadaşlar bana sevgiliyle Facebook hesabım çalındı demişti bende inanmıştım geçenlerde Facebook'da dolaşırken öneri olarak onun sozde çalınmış olan Facebook hesabını gördüm bir girmeye calisayim dedim o banyodayken telefonuna kod gönderip girdim.girmez olaydım eski sevgililerine mi bakmamis alt komşu kızımıza mi bakmamış.sadece hepsine bakmış bunları görünce hemen yanına gittim çok fena bı sekilde dövdüm onu bı daha yapmicam etmicem karicim neden yaptığımı bilmiyorum fln konuştu.bir haftadır ona psikolojik şiddet uyguluyorum.halen daha affetmedim yarın bir daha yapmicagina dair Kuranı kerime el basacak.sizce bosanayim mi

Mesajlaşmamışsa sorun etmezdim. Adam merak edip bakmış, gereksiz ama insani bir merak. Boşanmaya kadar gitmeye gerek var mı gerçekten?

Mesajlaşmamışsa sorun etmezdim. Adam merak edip bakmış, gereksiz ama insani bir merak. Boşanmaya kadar gitmeye gerek var mı gerçekten?

Eşimden hiç beklemezdim o yüzden çılgına döndüm kendisi benim üstüme titreyen aşırı kıskanç bı insan nasıl yapabilir baktıkları da inan benden guzel değil.ama neden neden

Beynimden vurulmusa döndüm o an ne yaptığımı biliyormuydum
Siz de ‘yanlışlıkla’ öldürülen kadınların canilerinin savunmasını mı yapıyorsunuz?
Geçen biri perde askısını ‘yanlışlıkla’ eline dolayacakken, boğazına dolayıp boğduğunu, hiç anlamadığını söylemişti!!!
Onun gibi mi?

Gidip kendinizi bir ihbar edin ya lütfen, toplum için sakıncalısınız, bırak kocayı...

Siz de ‘yanlışlıkla’ öldürülen kadınların canilerinin savunmasını mı yapıyorsunuz?
Geçen biri perde askısını ‘yanlışlıkla’ eline dolayacakken, boğazına dolayıp boğduğunu, hiç anlamadığını söylemişti!!!
Onun gibi mi?

Gidip kendinizi bir ihbar edin ya lütfen, toplum için sakıncalısınız, bırak kocayı...
Ya lütfen hata yaptım tabiki sonradan pişman oldum hatanın farkındayım

Dövdün
Bak yıllardır kadınlara şiddet uygulanıyor bas bas bağırıyoruz
Kim olursa olsun ne olursa olsun boşanma diye birşey var
Şiddet nedir yahu
Lütfen ama lütfen çocuk yapmayın o yavrucağa acırım ben

Ya lütfen hata yaptım tabiki sonradan pişman oldum hatanın farkındayım
Bunun adı hata değil!
Demek ki içinizde varolan ve tetiklenmeyle çıkan bir durum!
Ya bir şey olsaydı, öldürücü darbe alsaydı?

Allah aşkına tedavi mi oluyorsunuz, ihbar mı ediyorsunuz ne yapıyorsanız yapın, sonra trafikte, otobüste, sokakta vs yerlerde ona buna denk gelip, insan hayvan canına mal oluyorsunuz!!!

Back
X