- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
Arkadaş fake, canı sıkılmış. Burada fake olduğunu biz fark edince profil fotosunu değişip “dövdüm“ kısmını silip tekrar konu açtı.Ayni konu vardı kapanmış anlamadım ne oluyor ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş fake, canı sıkılmış. Burada fake olduğunu biz fark edince profil fotosunu değişip “dövdüm“ kısmını silip tekrar konu açtı.Ayni konu vardı kapanmış anlamadım ne oluyor ?
Niye bu kadar çoğaldı bunlar yaArkadaş fake, canı sıkılmış. Burada fake olduğunu biz fark edince profil fotosunu değişip “dövdüm“ kısmını silip tekrar konu açtı.![]()
O kadarda uzun yazı yazmıştım üffArkadaş fake, canı sıkılmış. Burada fake olduğunu biz fark edince profil fotosunu değişip “dövdüm“ kısmını silip tekrar konu açtı.![]()
EBA'ya Yaratıcılığı Geliştirme dersi konulmasını talep edeceğim. Yoksa okullar açılana kadar çekeceğiz bunlardan. Yaratıcı fake aranıyor![]()
Uslup nasıl da erkek uslubu... kendince durumu tiye alıyor kaç kişi düşecek diye bekliyor.Evlilikte ikinci senemizi dolduruyoruz.esimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini sanıyordum taa ki önceden kullandığı Facebook hesabına Facebook'dan denk gelip kendi elime gecirene kadar.
Arkadaşlar bana sevgiliyle Facebook hesabım çalındı demişti bende inanmıştım geçenlerde Facebook'da dolaşırken öneri olarak onun sozde çalınmış olan Facebook hesabını gördüm bir girmeye calisayim dedim o banyodayken telefonuna kod gönderip girdim.girmez olaydım eski sevgililerine mi bakmamis alt komşu kızımıza mi bakmamış.sadece hepsine bakmış bunları görünce hemen yanına gittim çok fena bı sekilde dövdüm onu bı daha yapmicam etmicem karicim neden yaptığımı bilmiyorum fln konuştu.bir haftadır ona psikolojik şiddet uyguluyorum.halen daha affetmedim yarın bir daha yapmicagina dair Kuranı kerime el basacak.sizce bosanayim mi
Eli maşalı kadın maşallah valla istemsiz güldüm kusura bakmayınçok fena bı sekilde dövdüm onu bı daha yapmicam etmicem karicim neden yaptığımı bilmiyorum fln konuştu.bir haftadır ona psikolojik şiddet uyguluyorum.halen daha affetmedim yarın bir daha yapmicagina dair Kuranı kerime el basacak.sizce bosanayim mi
mmmmm Kurana el basip yemin etmesi icin dikislerinin iyilesmesini bekliyorsunuz ama döverken dikis felan dinlememissiniz.Hayır ya ameliyat olmuştu dikişleri kapansın diye bekledim![]()
Kıskanç kocaların çoğunluğu çapkın olduklarından hanımını da çapkın sandıklarından baskı yapıyorlar tiniyetleri bozuk çünküEşimden hiç beklemezdim o yüzden çılgına döndüm kendisi benim üstüme titreyen aşırı kıskanç bı insan nasıl yapabilir baktıkları da inan benden guzel değil.ama neden neden
Alt komşunun kıza da dikmiş gözüEvlilikte ikinci senemizi dolduruyoruz.esimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini sanıyordum taa ki önceden kullandığı Facebook hesabına Facebook'dan denk gelip kendi elime gecirene kadar.
Arkadaşlar bana sevgiliyle Facebook hesabım çalındı demişti bende inanmıştım geçenlerde Facebook'da dolaşırken öneri olarak onun sozde çalınmış olan Facebook hesabını gördüm bir girmeye calisayim dedim o banyodayken telefonuna kod gönderip girdim.girmez olaydım eski sevgililerine mi bakmamis alt komşu kızımıza mi bakmamış.sadece hepsine bakmış bunları görünce hemen yanına gittim çok fena bı sekilde dövdüm onu bı daha yapmicam etmicem karicim neden yaptığımı bilmiyorum fln konuştu.bir haftadır ona psikolojik şiddet uyguluyorum.halen daha affetmedim yarın bir daha yapmicagina dair Kuranı kerime el basacak.sizce bosanayim mi