• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizli Facebook hesabi

Evlilikte ikinci senemizi dolduruyoruz.esimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini sanıyordum taa ki önceden kullandığı Facebook hesabına Facebook'dan denk gelip kendi elime gecirene kadar.
Arkadaşlar bana sevgiliyle Facebook hesabım çalındı demişti bende inanmıştım geçenlerde Facebook'da dolaşırken öneri olarak onun sozde çalınmış olan Facebook hesabını gördüm bir girmeye calisayim dedim o banyodayken telefonuna kod gönderip girdim.girmez olaydım eski sevgililerine mi bakmamis alt komşu kızımıza mi bakmamış.sadece hepsine bakmış bunları görünce hemen yanına gittim çok fena bı sekilde dövdüm onu bı daha yapmicam etmicem karicim neden yaptığımı bilmiyorum fln konuştu.bir haftadır ona psikolojik şiddet uyguluyorum.halen daha affetmedim yarın bir daha yapmicagina dair Kuranı kerime el basacak.sizce bosanayim mi
Uslup nasıl da erkek uslubu... kendince durumu tiye alıyor kaç kişi düşecek diye bekliyor.

Benim de aklıma geldi şimdi ben lisedeyken benden hoşlanan bir çocuk vardı, babamdan tırstığım için çıkma teklifini reddetmiştim. Merak ettim şimdi ne yapıyordur face'ten bakiim mi?

Adami dovup sonra da kutsal kitaba el mi basmasini istiyorsunuz? Evet cok normal bir insansiniz tebrikler

Kadina siddete hayir ama erkege siddete de hayir adam nasil izin verdi sizin dovmenize anlamiyorum ayrica su guzelim kurani kerimi pis islerinize alet etmeyin okumak icin kuran boyle sacmalamayin ya

çok fena bı sekilde dövdüm onu bı daha yapmicam etmicem karicim neden yaptığımı bilmiyorum fln konuştu.bir haftadır ona psikolojik şiddet uyguluyorum.halen daha affetmedim yarın bir daha yapmicagina dair Kuranı kerime el basacak.sizce bosanayim mi
Eli maşalı kadın maşallah valla istemsiz güldüm kusura bakmayın 🥴🤪
İnsanın içinde varsa yine yapar Kur'an'a el basmak bana göre değil.

Hayır ya ameliyat olmuştu dikişleri kapansın diye bekledim 😀
mmmmm Kurana el basip yemin etmesi icin dikislerinin iyilesmesini bekliyorsunuz ama döverken dikis felan dinlememissiniz.
Bu arada konu fake se diye yaziyorum senaryo eh iste
dedektiflik
aldatma
siddet
din
hastalik var
ama sex unutulmus

Eşimden hiç beklemezdim o yüzden çılgına döndüm kendisi benim üstüme titreyen aşırı kıskanç bı insan nasıl yapabilir baktıkları da inan benden guzel değil.ama neden neden
Kıskanç kocaların çoğunluğu çapkın olduklarından hanımını da çapkın sandıklarından baskı yapıyorlar tiniyetleri bozuk çünkü

Mesaj atmamışsa biraz surat yapar affederdim ama zor ya yalan var işin içinde

Evlilikte ikinci senemizi dolduruyoruz.esimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini sanıyordum taa ki önceden kullandığı Facebook hesabına Facebook'dan denk gelip kendi elime gecirene kadar.
Arkadaşlar bana sevgiliyle Facebook hesabım çalındı demişti bende inanmıştım geçenlerde Facebook'da dolaşırken öneri olarak onun sozde çalınmış olan Facebook hesabını gördüm bir girmeye calisayim dedim o banyodayken telefonuna kod gönderip girdim.girmez olaydım eski sevgililerine mi bakmamis alt komşu kızımıza mi bakmamış.sadece hepsine bakmış bunları görünce hemen yanına gittim çok fena bı sekilde dövdüm onu bı daha yapmicam etmicem karicim neden yaptığımı bilmiyorum fln konuştu.bir haftadır ona psikolojik şiddet uyguluyorum.halen daha affetmedim yarın bir daha yapmicagina dair Kuranı kerime el basacak.sizce bosanayim mi
Alt komşunun kıza da dikmiş gözü😂😂😂Onun gözü göz değil

Back
X