- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Gece gece kahkaha attım vallaBu akşam günahlarından arınıp yarın temiz bi başlangıç yapacak herhalde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece kahkaha attım vallaBu akşam günahlarından arınıp yarın temiz bi başlangıç yapacak herhalde![]()
Merak. Aklında kaldığı, özlediği için bakmak zorunda değil ki. Bir kere girip bakmışsa acaba napıyor şimdi diye düşünüp girmiş olmalı. Corona dönemi boş kaldık bolca, boş işlere sarmaya müsait bir dönem.Eşimden hiç beklemezdim o yüzden çılgına döndüm kendisi benim üstüme titreyen aşırı kıskanç bı insan nasıl yapabilir baktıkları da inan benden guzel değil.ama neden neden
Cevap olarak ergenlikden yeni çıktım heralde diyor bide gelde delirmeŞaka bir yana, eski sevgiliyi stalklamak gayet insani bir şey. Ama komşu kızı kimdir? Yaşı nedir? Buna takıldım ben. Eşiniz konu komşuyu kesecek biriyse tehlike arz ediyor..
henüz boşanacak bir durum yok ama içinde sapıklık varsa siz ne dayakla ne tehditle durduramazsınız. Hep gözünüz açık olmak zorunda.
Ameliyatlı adamı dövüyosun ama yemin için süre tanıyosun maşallah ne kadar da düşünceli bir hanımHayır ya ameliyat olmuştu dikişleri kapansın diye bekledim![]()
merhametHayır ya ameliyat olmuştu dikişleri kapansın diye bekledim![]()
Hayır be canim 6 ay öncesine kadar sürekli bakmisMerak. Aklında kaldığı, özlediği için bakmak zorunda değil ki. Bir kere girip bakmışsa acaba napıyor şimdi diye düşünüp girmiş olmalı. Corona dönemi boş kaldık bolca, boş işlere sarmaya müsait bir dönem.
Bu saplantılı olabilir işte.Hayır be canim 6 ay öncesine kadar sürekli bakmis
Heralde hemde benim telefonumdan girmiş.onunki bozulmustuBu saplantılı olabilir işte.
Kuranı Kerim yalan temizleyici degildirYa lütfen hata yaptım tabiki sonradan pişman oldum hatanın farkındayım
Hadi diyelim saplantı o zaman beni neden sakiniyor uçan kuştan bileBu saplantılı olabilir işte.
Dayaktandır o, atan insan da yemiş kadar efor sarfediyor ya, ondandır.Arkadaşlar cidden ne yapacağımı bilmiyorum ogrendigimden beri hayat enerjim kalmadi