• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizli Facebook hesabi

Uçan tekme atsaydın kız. Böylelerine vurucan kırbacı , vurucan kırbacı :sopa:

Şaka bir yana, eski sevgiliyi stalklamak gayet insani bir şey. Ama komşu kızı kimdir? Yaşı nedir? Buna takıldım ben. Eşiniz konu komşuyu kesecek biriyse tehlike arz ediyor..
henüz boşanacak bir durum yok ama içinde sapıklık varsa siz ne dayakla ne tehditle durduramazsınız. Hep gözünüz açık olmak zorunda.

Eşimden hiç beklemezdim o yüzden çılgına döndüm kendisi benim üstüme titreyen aşırı kıskanç bı insan nasıl yapabilir baktıkları da inan benden guzel değil.ama neden neden
Merak. Aklında kaldığı, özlediği için bakmak zorunda değil ki. Bir kere girip bakmışsa acaba napıyor şimdi diye düşünüp girmiş olmalı. Corona dönemi boş kaldık bolca, boş işlere sarmaya müsait bir dönem.

Şaka bir yana, eski sevgiliyi stalklamak gayet insani bir şey. Ama komşu kızı kimdir? Yaşı nedir? Buna takıldım ben. Eşiniz konu komşuyu kesecek biriyse tehlike arz ediyor..
henüz boşanacak bir durum yok ama içinde sapıklık varsa siz ne dayakla ne tehditle durduramazsınız. Hep gözünüz açık olmak zorunda.
Cevap olarak ergenlikden yeni çıktım heralde diyor bide gelde delirme 😀

Merak. Aklında kaldığı, özlediği için bakmak zorunda değil ki. Bir kere girip bakmışsa acaba napıyor şimdi diye düşünüp girmiş olmalı. Corona dönemi boş kaldık bolca, boş işlere sarmaya müsait bir dönem.
Hayır be canim 6 ay öncesine kadar sürekli bakmis

Arkadaşlar cidden ne yapacağımı bilmiyorum ogrendigimden beri hayat enerjim kalmadi

Back
X