Esimin gizli kapaklı isleri

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Biktim artik esimin arkamdan işler çevirmesinden. Malî işlere eşim bakıyor. Hesapları yapıyor bana da şu kadar gönder diyor gönderiyordum. Bir kaç sefer ekstreleri görmek istedim lafı kaynattı. Bu arada 6 aydır ben ücretsiz izindeyim. Ama iki maaşla zor gecinirken tek maaşla da gayet iyi geçinebiliyoruz. Tamam kredi borcumuz vardı. Maaşımın yarisi oraya gidiyordu. Ama diğer yarısı da kredi kartlarına. Biraz önce bi internet sitesinden alışveriş yapıyordum. Eşim kendi hesabıyla benim telefonuma uygulamayı yüklemiş. Önceki siparişlere bir baktım. Geçen sene cep telefonu, elektrik supurgesi vs... oto lastiği bile almış. Hepsi de kendi ailesine.. Ama benim hicbir şeyden haberim yok. Aptal gibi ödemişim muhtemelen... çok sinirlendim midem bulandı gerçekten.. sizce ne yapmalıyım?

Hesabi psikolojik olarak ödetmeye başlayabilirsin
Böyle evlilik mi olur ya.
Aynen öyle... bir de ben tatile çıkalım falan desem yok simdi masraf olur bilmem ne. Ailesine gelince hiçbir şey masraf olmamış. Bir de benim kazandığın para. Benim param onun parası ama onun parası yine onun parası

Hesabını sor burnundan fitil fitil getir. Hiç akıl yok bu erkeklerde

Para dediğin şey tabikide ortaktır öyle olmalı ailesine yardım niyetiyle ya da hediye iyi bişey yapma görüntüsünü senden gizleyerek kötü hale çevirmiş gizlilik oldu mu biraz sıkıntı . Maaşında var tantanayı çekmek zorunda da değilsn dilediğin gibi harca yaşa bi ders olsun

vicdanına oyna,beddua et o zaman itiraf eder.
belki size söylese şuna ihtiyaçları var alalım mı dese kabul edeceksiniz ama haber vermeden yapılması insanın canını sıkıyor haklısınız.
Evet en nefret ettiğim şey benden bir şeyler saklaması ama aynen bu huyuna devam..

Evet en nefret ettiğim şey benden bir şeyler saklaması ama aynen bu huyuna devam..
O zaman söyleyin.Gerçi inkar edecek diyorsunuz ama geçmiştede aynı şeyler yaşandığı için sana güvenmiyorum.Bu alınanlarda benimde hakkım olduğunu düşünüyorum.Eğer haber verseydin ok ama haber vermediğin için helal etmiyorum ve bundan sonra maaş falan vermiyorum deyin,bi nabız yoklayın.

6 aydır benim maaşım yok zaten. 1 sene daha böyle olacak. Ama zamanında yapmış yapacağını. Benim simdi tesadüfen haberim oluyor

6 aydır benim maaşım yok zaten. 1 sene daha böyle olacak. Ama zamanında yapmış yapacağını. Benim simdi tesadüfen haberim oluyor
yapar dahada yapar.kendi de alışmış ailede alışmış.sinir oluyorum evlatların üstüne asalak gibi yapışanlara.ailede bak gelin çalışıyor ama oğlan bize yağdırıyor diye ego şişiriyordur.

Sizin kredi kartinizdan mi cekmis anlayamadim.
Hayır benim kartımdan çekmemiş. Her ay şu kadar kira bu kadar faturalar bu kadar da kredi kartlarımızın tutari diye hesap çıkartırdı. Sonra hesabı paylaşırdık ben de ona para gönderirdim. Ekstra kenara atılan bir para olmazdı. Bütün maaş masraflara giderdi. Şu an zaten çalışmıyorum da. Ama sorun benden habersiz böyle şeyler yapması.

Canım nasıl giderin kanıtı var ailesine aldığının da kanıtını iste.Ona ücreti havale mi yapmışlar bankasından hesap dökümü alıp size göstersin.Yok elime verdiler diyorsa da inanmayin .Eşim de ailesinin ihtiyaçlarını internetten sipariş eder ama siparişi verirken yanımda veriyor.Ailesi parasını yanımda eşime veriyor.

eşiniz para gönder demş sizde göndermişsiniz .

Neden ödemeleri beraber yapmadınız ? Bizim hesap ortak . Bence direk ortak hesap açın .
Ben açıkcası burnundan fitil fitil getrirdim . Benden izinsiz bişey almasına .
Paramı aldıgı için değil . Çünkü evlilkte senın benım olmaz . Sormadıgı için kızardım .

İse dönünce ödemeleri siz ele alın.Kredi kart dökümüne eşimle birlikte bakardık biz böyle bir harcama yaptık mı diye.Yapilan alisverisin kac taksidi daha var diye kontrol ederdim.Borclu iken yeniden borclanmayi sevmeyen biriyimdir.Bakmanizin bir sakıncası yoktur eminim.

yani ufak tefek şeyler olur da haber vermeden telefon süpürge falan almış ve zor geçinmişsiniz, bu fazla olmuş
ben olsam aynısını yaparım
onun kredi kartıyla aileme alışveriş, tabi abartmadan
ders olsun diye yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…