Esimin gizli kapaklı isleri

Muhtemelen haberiniz var ama umursamıyorsunuz sandığı şeklinde cevap alırsınız. Gizlemedim vs diyebilir.

Sizin ödediğiniz kesinse veya değilse ekran görüntüsü alıp sorun.
Eşim benden habersiz harcama yapmaz. Ufak tefek şeyler dışında.
Maaş kartlarımız ve kredi kartı elden ele dolaşır ama biz takip etmesek de telefona bildirim falan gelir hesabınızdan para çekilmiştir veya harcama yapılmıştır diye.

Ekstreye hiç bakmadınız mı bu kadar sürede? Siz de hiç umursamamışsınız..

Sakince açık açık konuş gördüğünü söyle

Alnının terini,kocan da olsa gözü kapalı kimsenin eline verme.Mali işlerle o uğraşıyor diye bir şey yok.Ortak bir gider vardır.

Tabi ki hesabını sor, hatta bütçenizi ayırın. Ya burda kadının parası kadının parasıdır deyince herkes itiraz ediyor, öyle evlilik mi olur maaşlar ortak bilmem ne, alın işte size ortak maaş...Yanlış anlama konu sahibi ama benim düşüncem kadınlar zaten evlilikte her halükarda hem ev hem iş sorumluğunu alıyor, eve yardımcı bile alsan böyle, bir de maaşı verince eee niye evlendik o zaman? Ben bu konuda katıyım eşime baştan söylemiştim , benim param paramdır ona vermem ama tabi ki evimin mutfak harcaması, yardımcı bayanın parası, aidat vs ben ödüyorum. Ama eşim hesabımı bilmez bile. Siz de bence böyle bir işbölümü yapın atıyorum faturaları aidatı ödeyin kendi kartınızı da kendi elinize alın ve kendi harcamalarınız için kullanın. Benim eşimin eli çok açık mesela benim param da onda olsa eminim hepsi gider hiç birikim yapamayız.

Kadının her zaman ayrı bir birikimi güvencesi olmalıdır ben annemden böyle gördüm ve bu konuda da hiç pişman değilim.

Baktım ama doğumdan sonra hiç bakmadim o arada almış zaten ne aldiysa

Madem tek maaş da geçinebiliyorsunuz iyi kötü, çalışmaya başlayınca verme maaşını, istediğin gibi harca ve biriktir. Bakalım o zaman gizli gizli almaya yetecek mi parası.
Ben de öyle dedim zaten. Madem tek maaş yetiyor benim maaşımı da ileride ev aliriz falan diye ben biriktiricem dedim.

Ortak hesap açalım desem sıkıntı olur heralde. Çünkü düğünde ve sonrasında gelen altınlar vs benim hesabimda. Benim dr en çok sinirlendiğim habersiz iş çevirmesi.

Taksitlere falan bakardık birlikte ama her ay incelemedim acikcasi

Evet biz zor geçinirken ailesine neler neler alinmis

gerçekten eşinizin hesabından alınmış olma ihtimali yok mu sizce?

kart bilgilerinin sonu görünüyodur ödemelerde, bi bakın kart no sizinkinin sonu mu?

Bence bir ayak geçin ona
Merak ettim de iki maaşla geçinemeyen biz tek maaşla nasıl geçinebiliyoruz harcamalarımızda düşüş mü var ne yapmışız bir bakalım de bundan sonra da böyle gidelim de işe döndüğümde kenara artırabilelim bari bu şekilde devam edelim de mecbur bir bakmanız gerekir geçmiş hesaplara o ara da sorarsınız bunlar bunları ne zaman aldık haberim yok diye
Bundan sonra da tek maaşla geçinebiliyorsak birikim de yapabiliriz dersin

Saklamasi kötü olmus. Yoksa esim kendi ailesine birseyler aldigi gibi benim anneme de alir. Acik acik konusun,ama hemen saldiriya gecmeden. Herseyin hesabini vermek zorunda degil belki,ama sizin harcamalari kisitliyorsa konusmak sarr. Ama ailesini kötülemeden

Ağzına mıç!

Haklis8niz. Bundan sonra ekstreleri kontrol edin.

Soracağım zaten de kesin benim hesabından alındı ama ben ödemedim vs diyecek hatta ailesine bile aratabilir. Daha önceden de buna benzer bir şeyler olmustu
Ben odemedim derse biz boyle urunler almadik diyerek magazalari aricagini soyle devam edersede ararsin. Ararsan bisey kaybetmezsin. Eger siparis kodu vs. Gozukuyosa gecmis siparilaerde siparis koduyla sorarsin isim verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…