- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi simonskitty
-
Evet en nefret ettiğim şey benden bir şeyler saklaması ama aynen bu huyuna devam..
Sakince açık açık konuş gördüğünü söyleBiktim artik esimin arkamdan işler çevirmesinden. Malî işlere eşim bakıyor. Hesapları yapıyor bana da şu kadar gönder diyor gönderiyordum. Bir kaç sefer ekstreleri görmek istedim lafı kaynattı. Bu arada 6 aydır ben ücretsiz izindeyim. Ama iki maaşla zor gecinirken tek maaşla da gayet iyi geçinebiliyoruz. Tamam kredi borcumuz vardı. Maaşımın yarisi oraya gidiyordu. Ama diğer yarısı da kredi kartlarına. Biraz önce bi internet sitesinden alışveriş yapıyordum. Eşim kendi hesabıyla benim telefonuma uygulamayı yüklemiş. Önceki siparişlere bir baktım. Geçen sene cep telefonu, elektrik supurgesi vs... oto lastiği bile almış. Hepsi de kendi ailesine.. Ama benim hicbir şeyden haberim yok. Aptal gibi ödemişim muhtemelen... çok sinirlendim midem bulandı gerçekten.. sizce ne yapmalıyım?
Alnının terini,kocan da olsa gözü kapalı kimsenin eline verme.Mali işlerle o uğraşıyor diye bir şey yok.Ortak bir gider vardır.Biktim artik esimin arkamdan işler çevirmesinden. Malî işlere eşim bakıyor. Hesapları yapıyor bana da şu kadar gönder diyor gönderiyordum. Bir kaç sefer ekstreleri görmek istedim lafı kaynattı. Bu arada 6 aydır ben ücretsiz izindeyim. Ama iki maaşla zor gecinirken tek maaşla da gayet iyi geçinebiliyoruz. Tamam kredi borcumuz vardı. Maaşımın yarisi oraya gidiyordu. Ama diğer yarısı da kredi kartlarına. Biraz önce bi internet sitesinden alışveriş yapıyordum. Eşim kendi hesabıyla benim telefonuma uygulamayı yüklemiş. Önceki siparişlere bir baktım. Geçen sene cep telefonu, elektrik supurgesi vs... oto lastiği bile almış. Hepsi de kendi ailesine.. Ama benim hicbir şeyden haberim yok. Aptal gibi ödemişim muhtemelen... çok sinirlendim midem bulandı gerçekten.. sizce ne yapmalıyım?
Biktim artik esimin arkamdan işler çevirmesinden. Malî işlere eşim bakıyor. Hesapları yapıyor bana da şu kadar gönder diyor gönderiyordum. Bir kaç sefer ekstreleri görmek istedim lafı kaynattı. Bu arada 6 aydır ben ücretsiz izindeyim. Ama iki maaşla zor gecinirken tek maaşla da gayet iyi geçinebiliyoruz. Tamam kredi borcumuz vardı. Maaşımın yarisi oraya gidiyordu. Ama diğer yarısı da kredi kartlarına. Biraz önce bi internet sitesinden alışveriş yapıyordum. Eşim kendi hesabıyla benim telefonuma uygulamayı yüklemiş. Önceki siparişlere bir baktım. Geçen sene cep telefonu, elektrik supurgesi vs... oto lastiği bile almış. Hepsi de kendi ailesine.. Ama benim hicbir şeyden haberim yok. Aptal gibi ödemişim muhtemelen... çok sinirlendim midem bulandı gerçekten.. sizce ne yapmalıyım?
Baktım ama doğumdan sonra hiç bakmadim o arada almış zaten ne aldiysaMuhtemelen haberiniz var ama umursamıyorsunuz sandığı şeklinde cevap alırsınız. Gizlemedim vs diyebilir.
Sizin ödediğiniz kesinse veya değilse ekran görüntüsü alıp sorun.
Eşim benden habersiz harcama yapmaz. Ufak tefek şeyler dışında.
Maaş kartlarımız ve kredi kartı elden ele dolaşır ama biz takip etmesek de telefona bildirim falan gelir hesabınızdan para çekilmiştir veya harcama yapılmıştır diye.
Ekstreye hiç bakmadınız mı bu kadar sürede? Siz de hiç umursamamışsınız..
Ben de öyle dedim zaten. Madem tek maaş yetiyor benim maaşımı da ileride ev aliriz falan diye ben biriktiricem dedim.Madem tek maaş da geçinebiliyorsunuz iyi kötü, çalışmaya başlayınca verme maaşını, istediğin gibi harca ve biriktir. Bakalım o zaman gizli gizli almaya yetecek mi parası.
Ortak hesap açalım desem sıkıntı olur heralde. Çünkü düğünde ve sonrasında gelen altınlar vs benim hesabimda. Benim dr en çok sinirlendiğim habersiz iş çevirmesi.eşiniz para gönder demş sizde göndermişsiniz .
Neden ödemeleri beraber yapmadınız ? Bizim hesap ortak . Bence direk ortak hesap açın .
Ben açıkcası burnundan fitil fitil getrirdim . Benden izinsiz bişey almasına .
Paramı aldıgı için değil . Çünkü evlilkte senın benım olmaz . Sormadıgı için kızardım .
Taksitlere falan bakardık birlikte ama her ay incelemedim acikcasiİse dönünce ödemeleri siz ele alın.Kredi kart dökümüne eşimle birlikte bakardık biz böyle bir harcama yaptık mı diye.Yapilan alisverisin kac taksidi daha var diye kontrol ederdim.Borclu iken yeniden borclanmayi sevmeyen biriyimdir.Bakmanizin bir sakıncası yoktur eminim.
Evet biz zor geçinirken ailesine neler neler alinmisyani ufak tefek şeyler olur da haber vermeden telefon süpürge falan almış ve zor geçinmişsiniz, bu fazla olmuş
ben olsam aynısını yaparım
onun kredi kartıyla aileme alışveriş, tabi abartmadan
ders olsun diye yani
Biktim artik esimin arkamdan işler çevirmesinden. Malî işlere eşim bakıyor. Hesapları yapıyor bana da şu kadar gönder diyor gönderiyordum. Bir kaç sefer ekstreleri görmek istedim lafı kaynattı. Bu arada 6 aydır ben ücretsiz izindeyim. Ama iki maaşla zor gecinirken tek maaşla da gayet iyi geçinebiliyoruz. Tamam kredi borcumuz vardı. Maaşımın yarisi oraya gidiyordu. Ama diğer yarısı da kredi kartlarına. Biraz önce bi internet sitesinden alışveriş yapıyordum. Eşim kendi hesabıyla benim telefonuma uygulamayı yüklemiş. Önceki siparişlere bir baktım. Geçen sene cep telefonu, elektrik supurgesi vs... oto lastiği bile almış. Hepsi de kendi ailesine.. Ama benim hicbir şeyden haberim yok. Aptal gibi ödemişim muhtemelen... çok sinirlendim midem bulandı gerçekten.. sizce ne yapmalıyım?
Teslimat adresi ailesinin ev adresi cunkuyanlis olmus, gizli sakli olmamali bunlar.. Ailesine aldigini nereden biliyorsunuz peki ?
Haklis8niz. Bundan sonra ekstreleri kontrol edin.Hayır benim kartımdan çekmemiş. Her ay şu kadar kira bu kadar faturalar bu kadar da kredi kartlarımızın tutari diye hesap çıkartırdı. Sonra hesabı paylaşırdık ben de ona para gönderirdim. Ekstra kenara atılan bir para olmazdı. Bütün maaş masraflara giderdi. Şu an zaten çalışmıyorum da. Ama sorun benden habersiz böyle şeyler yapması.
Ben odemedim derse biz boyle urunler almadik diyerek magazalari aricagini soyle devam edersede ararsin. Ararsan bisey kaybetmezsin. Eger siparis kodu vs. Gozukuyosa gecmis siparilaerde siparis koduyla sorarsin isim verirlerSoracağım zaten de kesin benim hesabından alındı ama ben ödemedim vs diyecek hatta ailesine bile aratabilir. Daha önceden de buna benzer bir şeyler olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?