Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

ben de boşanmak istemiyorum elbette ama eşimin daha iyi bir fiziğe sahip olmasını istiyorum. çünkü vücudu beni biraz tiksindiriyor. kilo vermesi gerektiğini söylediğimde ben böyle iyiyim diyor. ona elbette bu halini beğenmiyorum diyemem. nasıl kilo vermeye ikna edeceğim bilmiyorum. öteki türlü vücudunfan rahatsız olduğumu anlayacak evlilik hayatımız kötüye gidecek.

Bu sebepten boşanilir mi ? Yapmayin yahu.
Evlenirken iyi gunde kotu gunde dedik.

Ekmegi azaltin. Evinize koşu bandi alin. Guzellikle konustuktan sonra halledilemeyecek mesele degil.

Bir erkek aldatmiyorsa, siddet uygulamiyorsa, ailesine karsi sizi ezdirmiyorsa, düzenli bir işi varsa niye boşanacaksiniz ?

Göbegini eritir duzeltir ama karakter degismez.

Aşağılayacak bir şey yok.

Kadınlar hamilelikten sonra kilo alınca burada
-Spor yap
-Kırmızı gecelik giy
-Leopar desenli tayt giyip gırgır yap eğil diye tavsiye veriyorsunuz

Kadın beğenmeyince
Vay sen nasıl kocanı beğenmezsin

İnsan biraz çaba harcar en azından, adam salmış göbeği karşıki bayıra kadar...

İlk aklımdan geçen buydu (yeni doğum yapmış kadınlara zayıfla diyorsunuz ama!) Cinsiyet ayrımcılığına ilk başta kadınlar direnmeli .Buradaysa tamamen ikiyüzlüce bir davranış var.

Olabılır. Belkı esınız de sızın yer yer puruzlu tenı ızden, selulıtlerınızden, kendınızı bazen ıhmal edebıldıgınızdekı kıllarınızdan,sureklı aynı olan sac rengınızden, gitim seklınızden falan rahatsız olup hatta tiksiniyprdue ama bunları eslerle konusmak lazım. Tatlı tatlı.halledersınız.

En güzelin bile bir kusuru olabiliyor.Eşiniz düzeltmeye çalışmıyorsa zorla düzeltmezsiniz.

Bnmki de aynı. Ne desen degismiyor. Ben tiksinmiyorum görünüşünden rahatsiz değilim seviyorum eşimi ama sağlık açısından çok kötü ayrıca çok horluyo o yüzden birlikte yatamıyoruz ama onda da suçlu benim. Ben onu her hali ile sevmiyomusum. Sabahlara kadar uyuyamıyorum öyle bı horluyo ki ama kilo ver desen bin tane bahane bulur

benim kilo sorunum yok. bak ne hale geldik desem pek inandırıcı olmaz.
bence zaten sevmeden evlenmiş olmak için evlenmişsin,benim kilo sorunum yok derken kendini aşırı beğendiğin anlaşılıyor ama bide kocana sormak lazım kimbilir o senin neyinden tiksiniyor.Belki çok zayıf olduğun için sexy görünmüyorsundur.Boşa o adamı daha fazla haksızlık yapma zamanını çalma

düşenebilir tabi doğal değil mi
doğal değil.Ayrıca gerçekten eşini çok seven insan hiçbişeyinden tiksinmez.Bu annenin çocuğuna karşı hissettiği şey gibi,kakasını temizlemekten bile iğrenmiyo insan dimi.Başlık sahibi ve senin gibi gerçek aşkın kıymetini bilmeyenler hayatındaki insanları meşgul etmesinler lütfen.Aynı şekilde bir erkek söyleseydi bunları neler neler derdik.Çok zayıf olması kusursuz olması anlamına gelmiyor.Sonuçta evlenirken bir ömür beraber olmayı düşüneek evleniyosun.İnsanlar kırışıyor,serkıyor o zaman kocanız size dese tiksiniyorum senden diye hoşuna gider mi? Demek adam allah korusun sakat kalsa altından almak zorunda olsa kapıya koyacak

Fizigin cooooookmu guzel acaba
Hani su yantiri yunturi zayiflardan degilsindir insallah
Tum zayiflara sesleniyorum fizik diye bisey var biliyormusunuz ?
Heh iste o guzel degilse kusurlusunuzdur

Öncelikle kişinin kendine saygısızlığı çünkü 3-5 kilo değil baya sarkmış bir göbek var ortada sağlık problemi falan yoksa insan bunu kendine yapmamalı. Sonra da eşine saygısızlık yahu yatağa giriliyor insan rahatsız olabilir biraz özenli olmak çok mu zor?
çok zor,evlilik siz geçlerin flört etmesi ile aynı değil ve bir ömür.İnsan her daim genç kız-genç erkek iken sevgilisi ile görüştüğü zaman gibi olamıyor ynı evin içinde.ayrıca bir insanı gerçekten sevmişsen onu herşeyi ile seversin zaten.Zaman içinde kadın da yaşlanıyor,adam da.Kilo alınır,verilir,kişi kendi vermek istemezse zorlanmamalı.belki kadının ağzı kokuyor,belki başka biyerinde bişey var,belki zombi gibi uyuyor,adam bişey dedi mi hiç?
sevgiliyken herkes ayrı evlerde uyanıyor,yıkanıp,paklanıp,fönlenip,traş olup,makyaj yapıp,kendine en yakışan giysileri giyip(belki korse giyip) buluşuluyor,max 6-7 saat sonra yine herkes ayrı evlerine dönüyor,yüz yıkanıyor,saç toplanıyor herkes özüne dönüyor yani.Onun için aynı şeyi evliyken beklemek çok mantıksız

doğal değil.Ayrıca gerçekten eşini çok seven insan hiçbişeyinden tiksinmez.Bu annenin çocuğuna karşı hissettiği şey gibi,kakasını temizlemekten bile iğrenmiyo insan dimi.Başlık sahibi ve senin gibi gerçek aşkın kıymetini bilmeyenler hayatındaki insanları meşgul etmesinler lütfen.Aynı şekilde bir erkek söyleseydi bunları neler neler derdik.Çok zayıf olması kusursuz olması anlamına gelmiyor.Sonuçta evlenirken bir ömür beraber olmayı düşüneek evleniyosun.İnsanlar kırışıyor,serkıyor o zaman kocanız size dese tiksiniyorum senden diye hoşuna gider mi? Demek adam allah korusun sakat kalsa altından almak zorunda olsa kapıya koyacak

Bir annenin evladına duyduğu sevgi bağı ile bir erkeğe karşı hissettiği sevgiyi ya da aşkı bir tutuyorsanız çok yanlış yerdesiniz çünkü ikisinin hiç alakası yok.

Siz eşinizin annesi değil adı üste eşi oluyorsunuz ve eş olmak demek karşıdakinin her şeyine katlanmak değildir. Üstelik neden bir kadın eşinin her şeyine katlansın ki? Gayet bir insan eşinin sonradan ortaya çıkan bir huyundan, durumundan nefret edebilir. Eşler birbirine katlanmak yerine birbirlerine saygı duyarak aradaki sevgi bağını güçlü tutmak için gayret sarf etmeli, orta yolu bulmalıdırlar bana göre.

kusmayla ilgili yorumunuza istinaden seneler önce okuyup çok sevdiğim bir yazıyı paylaşmak istedim:

"yan masada garip 1 çift oturuyordu. birden kız kusmaya başladı; masanın, hatta biraz yenmiş tabağın tam üzerine. kız sürekli adama birşeyler diyor ve ağlıyordu. kendi kusmama bile dayanamazdım, midem bulandı, bakamıyordum. şimdi deftere yazarken bile midem bulanıyor. ama adam hiçbir şey olmamış gibi kızın saçlarını topladı. eliyle yüzüne su serpti ve yemeğine devam etti. aşk buydu galiba, midenin çok güçlü olması gerekiyordu!"

belki sizde bir ışık yakar bu konuda.
Ay bu biz miyiz yoksa aynı benim kocam :KK45: bizde 5 yıl önce yaşadığımız şehirin en lux sayılabilecek restaurantinda bahçe kisminda yemekteyken ben birden kusmaya başladım oturduğum sandalyeden yere eğilerek kocacim da yazık yer taşlıydı ayağıyla taşlarla üzerini kapatıp yüzümü yıkadi masadaki suyla sonra yemeğimize devam ettik kıyamam canım ya ama hamileymişim o günün ertesi öğrendim ondan kusmuşum :halay:

Bir annenin evladına duyduğu sevgi bağı ile bir erkeğe karşı hissettiği sevgiyi ya da aşkı bir tutuyorsanız çok yanlış yerdesiniz çünkü ikisinin hiç alakası yok.

Siz eşinizin annesi değil adı üste eşi oluyorsunuz ve eş olmak demek karşıdakinin her şeyine katlanmak değildir. Üstelik neden bir kadın eşinin her şeyine katlansın ki? Gayet bir insan eşinin sonradan ortaya çıkan bir huyundan, durumundan nefret edebilir. Eşler birbirine katlanmak yerine birbirlerine saygı duyarak aradaki sevgi bağını güçlü tutmak için gayret sarf etmeli, orta yolu bulmalıdırlar bana göre.
eşimin annesi olmaktan behsetmiyorum,nerenizle okudunuz.Bir insanı gerçekten seviyorsan başkasında iğreneceğin şeyler bile iğrenç gelmez diyorum.Örneğin kusmuk iğrenç bişeydir evet ama eşin hasta olsa kussa,temizlerken onu iğrenmem sadece nasıl iyileştirebileceğime bakarım yani onu gibi.Neyse bu zihniyetin benim anlattıklarımı anlamasına imkan yok.

Üç yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
belki o da sizin görmediğiniz platformlarda siizn bir özelliğinizden tiksindiğini anlatıyordur

neticede adam sizinle fit evlenmemiş bu bir.
aynı şey bizim de başımıza gelebilir bu iki.
biraz empati please :KK14:

eşimin annesi olmaktan behsetmiyorum,nerenizle okudunuz.Bir insanı gerçekten seviyorsan başkasında iğreneceğin şeyler bile iğrenç gelmez diyorum.Örneğin kusmuk iğrenç bişeydir evet ama eşin hasta olsa kussa,temizlerken onu iğrenmem sadece nasıl iyileştirebileceğime bakarım yani onu gibi.Neyse bu zihniyetin benim anlattıklarımı anlamasına imkan yok.
Neden sevgiyle bağdaştırıyorsunuz ki?
Hayattaki en değerlilerim çocuklarımdır,onlar hastalanıp kussa bile o sonsuz sevgi onu bastıramıyor,öğürerek içim dışıma çıkarak temizliyorum,elde olan birşey degil bu.

Üç yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bacım sen bu adamla severek mi evlendin evlenirken begeniyormuydun aşıkmıydın iyi düsünerekmi evlendin aksi halde sevmemişsindir ondan tiksiniyosundur

Ohhhooo mevzu kusmaya ve miçmaya gelmiş. 😂😂😂 Bir ameliyat ve bir sakatlik gecirmis biri olarak eşim kusmami da, başka şeylerimi de gördü acikcasi ve igrenmeden temizledi ilgilendi sagolsun ama bunlar hastalik, has ta lık, bunlardan igrenmedi diye oturup 100 kilo halimi sevmek zorunda degil.

100 kiloyken seven kocalar zaten evlenirken 45 kilodaki kadinlarla evlenmiyorlar yine kilolu ya da balik etli oluyor zevk meselesi yani.

Tabi ki hastalik, dogum, stress baska baska nedenlerle insanlar kilo alip verebilir hicbir sorun yok bunda ama biraz çabalamak lazim, oturdugu yerden "yemek yemekten vazgecemiyorum, ben boyle iyiyim karisma" diye kilo veremesem elbette eşim uyarir, ben de O'nu uyarirdim.

Konunun uzerinden de baya gecmiş. Kocaniz kilo verdi mi konu sahibi????? 😁😁😁

Esine duzgun bir dil ile hayatim cok kilo aldin bu sekilde hosolmuyor ben de iyice saldim kendimi ikimizde lutfen dikkat edelim spor diet yapalim demekte ne var ki? Yine anlamazsa daha ciddi konusursunu, bence onemli.. ama kilodan daha buyuk sorunlariniz var sanki

Back
X