Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

Biraz kilo verse güzel olur demek başka
Tiksiniyorum ağır değil mi ya
İnsan sevdiği insandan tiksinir mi?

hmm esiniz sizin hakkinda böyle düsünseydi eminim cok üzülürdünüz heleki bu uslupla . Beraber fit bi görnüm elde etmeyi spor salonuna "beraber" yazilmayi teklif edin rencide etmeden nazik ve kibar bi sekilde

ama birazda empati yapin cünkü sonradan bi deyisime ugramamis yani Adam, evlendiginizdede böyleymis ztn.

Siz sanki 175 boyunda 50 kilo mankensiniz
172 xm boyunda 54 kiloyum. Manken olduğumu iddia etmiyorum. Sadece bakımı önemsiyorum. Çok takıntılı olsam kendimden daha kısa bir erkekle evlenmezdin zaten. Eşimin mükemmel olmasını beklemiyorum sadece biraz kilo vermesini istiyorum o kadar.

Ya allahaşkına valla enteresan kadınların kendini avutması. Adamlar sizin çıkık yanlarınız baldırlarınız ve selülitleriniz çatlaklarınıza bayılmıyor. Yüzünüze seni her halinle seviyorum hayatım diyecek tabi. Sıkıysa demesin. Bu hayatın artık acı gerçeklerinden. Eskiden kadınlar kibele gibiydi. Şimdi herkes taş gibi incecik estetikli fit. Çocuk doğuruyorlar yine zayıflar. Benimde aklım almıyor yani arkadaşlar. Ben de evlendim 10 kilo aldım göbeğim çıktı yanlarım çıktı bacaklarım kalınlaştı. Kendime bakıyorum kendimden fiziksel olarak memnun değilim aslında. Spor yapmam güzel beslenmem lazım vs vs. Ama biliyorum bi 10 kilo daha alsam eşim bundan memnun olmaz. Hele konu sahibinin eşi galiba obezite sınırlarında dolaşıyor. Kusura bakmasın kimse gitgide evden vinçle çıkacak kıvamdaki bir erkeği cinsel olarak çekici bulmaz. İtici gelir. Daha açık sözle tiksinilebilir. Ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım. Çoğu kişi göbeğinden ç.künü göremeyen adamla sevişmek istemez. Terler o adam. Performansı düşer. Nefes nefese kalır. Merdiven çıkamayan adam nasıl sevişecek? Tek sıkıntı evlenmeden önce de kiloluymuş o zaman dert etmemiş.

Simdi adamdan bir kivanc tatlitug, bir can yaman yaratamazsin bunu bil. Zayiflamasini istiyorsan kibarca soyle bu sekilde begenmedigini. Biz 3-5 kilo alsak kocalarimiz hemen soyler

Üç yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
aslında kilosu aşırı fazla değil, boyu kısa olduğu için bir de vücut şeklinden kötü duruyor olabilir,
eşim 185 boyunda şuan 105 e yaklaştı, boy kilo orantısına bakarsak eşinize göre daha kilolu,
ama öyle tiksindirici gelmiyor bana,
bir de sizde sevgi eksikliği var gibi, insana sevdiği kiloluda olsa sevimli gelir, en azından tiksinmez

çünkü aşık değilsiniz.. umarım siz de kilo aldığınızda eşiniz de size karşı benzer şeyler hisseder..

kilo aldı diye tiksinen Allah korusun bir sakatlık geçirse bir hastalık musallat olsa direk kapının önüne koyacak demek ki Allah ım sen bu insanlara biraz merhamet vicdan ver..

Üç yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sizin vücut ölçüleriniz nedir ?
Minnak herüfün varmış 80 kilo da çok fazla 70 olmalı en fazla ki kurtarsın gizli diyet yaptırt bacım tiksinme ama yav yazık herüfe de :KK53:

Göbek büyümesi iç organ yapılanmasının göstergesidir erkeklerde. Özellikle karaciğer problemleri, diyabet, kalp problemlerine sebep olur. Önce bununla ilgili bir program, belgesel falan araştırın izletin eşinize. Baktınız hala olmuyor birine söyletin. Yakın arkadaşı, annesi, kuzeni falan biri bak oğlum salmışsın göt göbek, fıstık gibi karın var, tamam seni sever mever ama fit erkeklere de gözü kayar, evlilikler böyle bitiyor falan desin. O da olmadı, göbeğine şaplak at :D hey maşallah balkon değil teras bu teras de. Bir şekilde kendine gelsin yani.

ben mesajımda daha çok hanımefendinin uslubunu eleştirdim. Eşi için tiksiniyorum demesi hiç hoş değil. Kendime söylense ne hissederdim diye düşünüp cevap verdim.
+1
tiksiniyorum çok kötü bir kelime
konu sahibi ayıptır sorması bir bölgesinden de olsa tiksindiğiniz biriyle nasıl birlikte oluyorsunuz?
burdan yürüyün ama nazikçe

Aşağılayacak bir şey yok.

Kadınlar hamilelikten sonra kilo alınca burada
-Spor yap
-Kırmızı gecelik giy
-Leopar desenli tayt giyip gırgır yap eğil diye tavsiye veriyorsunuz

Kadın beğenmeyince
Vay sen nasıl kocanı beğenmezsin

İnsan biraz çaba harcar en azından, adam salmış göbeği karşıki bayıra kadar...

amma gömmüşsünüz kadını ya.

erkeklere bu kadar empati yapmak fazla bence.

tam tersi olsa adam kadına tonla laf eder ima eder bakışıyla falan yererdi.

kadın hislerini yazmış yani tamam sağlık hastalık sebepli kilo alınabilir ama bunlar yoksa keyfi ise insan beğenmeyebilir. beğenmediğin biriyle aynı yatağa girmek de zulüm. hep kadınlara temiz bakımlı çekici ol denir ama erkekler için de aynı şey söz konusu. onlar da fit temiz bakımlı olmalı yani karşılıklı etkileşim ve evliliğin devamı için. her şeyden önce fiziksel ve ruhsal sağlık için.

empati lütfen
bir gün eşiniz sizin fiziğinizden tiksinti duyarsa ki ,"tiksinti" çok ağır itici bir kelime,siz ne hissederdiniz
yaşlılığımız var hastalığımız var Allah göstermesin çok daha kötü duruma düşecek durumlar yaşayabiliriz.Tiksinti duyacak biri olursa zaten yanımda olmasın derim.
zayıflamasını isteyebilirsiniz dış görünüşü daha iyi olsun isteyebilirsiniz ama tek sorun göbek ise kilo ise maalesef benim söyleyecek çok sözüm yok.yıllarca 45-48 kilo arasında iken de psikolojimi bozmaya çalışıp çok zayıfsın bir et bir dirhem ayıbı örter cümleleriyle vitaminler kilo aldırıcı yemekler yiyip,evlenip doğum yapınca 60 kilo olunca da "aa çok kilo aldın kendine dikkat yakışmıyor kilo "diyenlerle de(eşim dışındaki arkadaş çevrem) bulunduğum için dış görünüşten çok daha tiksindirecek şeyler var insanoğlunda diyorum.

Aşağılayacak bir şey yok.

Kadınlar hamilelikten sonra kilo alınca burada
-Spor yap
-Kırmızı gecelik giy
-Leopar desenli tayt giyip gırgır yap eğil diye tavsiye veriyorsunuz

Kadın beğenmeyince
Vay sen nasıl kocanı beğenmezsin

İnsan biraz çaba harcar en azından, adam salmış göbeği karşıki bayıra kadar...
Ahdım var evlenirsem eve gırgır alicam

Güzellikle soylediniz anlamadıysa açık açık yüzünü vurun. Onu böyle istemediğinizi belirtin erkekler nettir imadan anlamaz.

172 xm boyunda 54 kiloyum. Manken olduğumu iddia etmiyorum. Sadece bakımı önemsiyorum. Çok takıntılı olsam kendimden daha kısa bir erkekle evlenmezdin zaten. Eşimin mükemmel olmasını beklemiyorum sadece biraz kilo vermesini istiyorum o kadar.
Bu fizige cok da haklisin kimse kusura bakmasin

Back
X