Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buradayım. Kimseyi rencide etmek gibi bir amacım Yok bu arada.kadın ortalıkta yok![]()
![]()
172 xm boyunda 54 kiloyum. Manken olduğumu iddia etmiyorum. Sadece bakımı önemsiyorum. Çok takıntılı olsam kendimden daha kısa bir erkekle evlenmezdin zaten. Eşimin mükemmel olmasını beklemiyorum sadece biraz kilo vermesini istiyorum o kadar.Siz sanki 175 boyunda 50 kilo mankensiniz
aslında kilosu aşırı fazla değil, boyu kısa olduğu için bir de vücut şeklinden kötü duruyor olabilir,Üç yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sizin vücut ölçüleriniz nedir ?Üç yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
+1ben mesajımda daha çok hanımefendinin uslubunu eleştirdim. Eşi için tiksiniyorum demesi hiç hoş değil. Kendime söylense ne hissederdim diye düşünüp cevap verdim.
Ahdım var evlenirsem eve gırgır alicamAşağılayacak bir şey yok.
Kadınlar hamilelikten sonra kilo alınca burada
-Spor yap
-Kırmızı gecelik giy
-Leopar desenli tayt giyip gırgır yap eğil diye tavsiye veriyorsunuz
Kadın beğenmeyince
Vay sen nasıl kocanı beğenmezsin
İnsan biraz çaba harcar en azından, adam salmış göbeği karşıki bayıra kadar...
Bu fizige cok da haklisin kimse kusura bakmasin172 xm boyunda 54 kiloyum. Manken olduğumu iddia etmiyorum. Sadece bakımı önemsiyorum. Çok takıntılı olsam kendimden daha kısa bir erkekle evlenmezdin zaten. Eşimin mükemmel olmasını beklemiyorum sadece biraz kilo vermesini istiyorum o kadar.