Eşimin gün içinde telefon açmaması

Gokben1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
668
0
96
35
Antalya
Kızlar benim merak ettiğim birşey var.Eşleriniz gün içerisinde sizi arıyor mu?.Nasılsın gibisinden.Nişanlıylken sevgiliyken mesaj yazmaktan kırılan parmaklara hasret kaldım.Eşim genel anlamda iyidir ev işlerinde yardım eder birbirimizle aramız iyidir ama istiyorum ki gün içinde 1 kere de olsa arasın nasılsın napıyorsunuz diye sorsun.Güzel sözleri telefonda duymayalı yıllar oldu zaten :)))Güzel sözü geçtim nasılsın,çocuklar nasıl bile dese mutlu olcam ama yok ben arıyorum devamlı.Akşam için alınacakları söylerim.Gün içinde 2-3 kere ararım en az bu aramam ona çok geliyormuş,çalışıyormuş.Nişanlıykende çalışıyordun diyorum.Cevap vermiyor.Bundan sonra alınacakları da(ekmek yoğurt gibi) mesaj atmayı düşünüyorum.O aramıyorsa bende aramıycam bundan sonra.Ya da hiç mesaj atmayayım eve gelince eksikleri görecek neden aramadın,söylemedin diyecek.Bende sen arasaydın mı desem?? Siz ne yapıyorsunuz.Bu şekilde davranayım mı sizce??

normal bunlar,, bence geçmişi unutun filört ve nişanlılık dönemini evliliğnizde kıyaslamayın yoksa mutsuz olursunuz..
benim eşimde beni gerekmedikçe aramaz hatta bazen ben aradığımda açamaz bile toplantıda olur ne bilim müşteri yanındadır vs..
sonra muakkak döner tabi..
bunlara alıştım artık sorun etmiyorum..
iseklerini mesaj olarak yazabilirsin,
yada eşinin aramasını bekle siz aramassanız,emin olabilirsin o size dönecektir..

Annemle babam 23 yıllık evliler

Babam her gün arar napıyosunuz diye

Annemle babam 53 yaşında insanlar birbirlerine msj atarlar sevgili gibi

Aman nazar değmesin maşallah

Son düzenleme:
benim eşimde arar hal hatır sorar ama mesajlaşmayı sevmiyoruz ikimizde bende günde en az 3 defa ararım nasılsın ne yapıyosun die
ama bence sen buna takılma sen ara yine inatlaşmasın adam erkeğin inadı kötüdür bilirsinizsen yine normalde nasıl davranıyosan o şekilde davran bu konunun aranızı açmasına izin verme

Bu arada bugune kadar hep sen eşini arayan taraf olduysan alışmıştır bu duruma

O yüzden senin araman yetiyordur o arama ihtiyacı duymuyodur

İnat yapma istersen sen arayıver her zaman :)

Genelde arayan ben oldum ama istiyorum ki bir kere de o arasın sorsun.Hastayken bile aramıyor.Nasıl aramasını sağlayabilirim??

Genelde arayan ben oldum ama istiyorum ki bir kere de o arasın sorsun.Hastayken bile aramıyor.Nasıl aramasını sağlayabilirim??

Hasta olduğunuzda mesela ''ben böyle hastayken beni arasan, nasıl olduğumu sorsan, kötüysem bile sırf sen sorduğun için iyi olurum'' de ?

O da arar belki :)

Arada msj at ''gün içinde beni bir kere arasan çok mutlu olurum hayatım'' tarzı?

benim eşimde pek aramaz genelde müşteri olur vakti de olmaz zaten gerekli durumlarda ben ararım yada alınacak bişey olursa bazen mesaj atarım zaten akşamlar ve geceleri berabersiniz takma bunları kafana romantik mesaj falanda olmuyor artık ama ihtiyaç duymuyoruz çünkü söyleyeceğimiizi birbirimiz söylüyoruz flört ve nişan dönmi mesajlaşmaları uzaklıktan dolayı biiraz da öyle düşün

canım sen arıyomuşsun zaten.sen arıyosun diye o da aramıyodur. arama bakalamı o seni merak edip arar nasıl olsa.genelde eşimi ben ararım.ama aramazsam da o beni merak eder arar niye aramadı diye bence arada bi geri çek kendini arama yani.

Bu erkeklerin eğer içinden gelirse yapar gelmezse dünya yıkılsa yapmaz sırınlıkle falan da ancak 1 2 gün kazanırsın sonuç olarak okuzse degısmıyo ayni bnmkı gibi sınırımden ağlıyorum zaten suan

Bizde de tam aksi bir durum var.
İşim, mesai saati başladığı andan bitimine kadar sürekli yoğunluk ve dikkat isteyen bir iş.
eşim bunu çok iyi bilmesine rağmen günde 2-3 kez kesin arar.Kalabalık bi ortamda olduğum için sessiz ve ya mesafeli konuşurum, sorun yapar..
Açamadığımda sitem eder.. Bunalırım çoğu zaman triplerinden.
Hele "hep ben mi arıcam hiç mi özlemiyorsun?" dediğinde çılgına dönebiliyorum.İşe geldim eğlenmeye değil ki..
He eve gittiğimizde fazlasıyla ilgimi de gösterir aç bırakmamaya özen gösteririm.

Eğer eşin aranmaktan rahatsızsa bence biraz rahat bırak.Dediğin gibi bi süre mesaj bile atma, neden aramadın diye sorarsa
"gelirken bişey lazım mı? diye araması gerek kişi kim acaba?" dersin, tıpış tıpış markete inince zaten o da farkeder eşini aramanın çok da kötü bişey olmadığını :)

Ama eklemeden edemicem, beni neden aramıyosun? hiç mi özlemiyosun? hiç mi merak etmiyosun? gibi cümleler eşinize kesinlikle kurmayın.
Nacizhane..

kesinlikle evliliği nişanlılık ve flört dönemi ile kıyaslamayın...bu anca sizi mutsuz eder...kim yaşıyorki nişanlı dönemlerindeki gibi... bence sizde çok fazla aramayın... 3 kere falan çok bence...çünkü haliyle iş ortamı uygun kaçmıyor...zaten çevreye karşıda garip gelir...akşam eve gidecek zaten ne böyle konuşuyor ki gibisinden...ama nişanlıyken konuşsa herkes normal karşılar...bilmem anlatabildimmi?
evin ihtiyaçlarını da öyle günlük almayın...bu bütçeyide çok zorlar...size tavsiyem, mesela ben iki haftada bir alışveriş yaparım, yani eşimle gider alırız...ayda iki sefer yani...
evde buzdolabı üzerine liste yaparım, ne eksikse aklıma geldikçe yazarım...alışverişten sonra zırt bırt bişeyler almam...eşimide sık sık arayıp şu eksik bu eksik demem...
kadın biraz düşünmeli canım, erkekler sıkılır böyle ilgiden...
size romantik gelen onlara gereksiz fuzuli gelir..onlar daha düz mantıklar...detaya inmezler...
biz kadınlar biraz detaycıyız..incelik bekleriz ama fıtrat gereği yaradılışları gereği, onlar yüzeysel yaşarlar...biraz ayak uydurman gerekir aksi halde, ufak detaylara takılırsan mutsuz olursun...eşini de günde 3 sefer arıyorsan 1 sefere indir bunu...o aramazsa da sorun etme...ama gün olur lafı geçer söylersin, seni özlüyorum bi kere bari sesini duyur gibisinden...şimdi sadece ihtiyaçlar için eksikler için aradığın için, oda bundan sıkılmış olabilir...ola ki o seni aradığında, hemen şu eksik şunu al bunu al deme, nasılsın iyimisin özledim seni, dikkat et kendine allaha emanet ol de kapat...emin ol daha çok hoşuna gidecektir...kendisini evin bankası olarak değil, sevilen bir koca olarak hissedecektir emin ol...

Benim eşimde öğle paydoslarında muhakkak arar hergün.. ki bence araması da gerekir bence.. hergün değilse bile hiç aramamazlık yapmaması ilginç gerçekten..

ama siz hergün arıyormuşsunuz.belki de sizin aramanıza alıştığı için aramıyordur..

biz de eşimle araşmayız bi durum yoksa o da çalışıyo ben de, alınacakları sen alsana o niye getiriyo ki hava almış olursun hem

benim iş arkadaşımın eşi her 15 dakikada arıyo desem abartıyorum zannedersiniz, alışveriş listesinde 20 madde varsa her aramada birini söylüyo, kahvaltı yapıcaz peynir yolla ekmek gönder ayy diyorum yakında market vs yokmu adam iş yerinden bakkalı arıyo bakkal eve yolluyo, tuhaf geliyo bana

5,5 yillik evliyim2 tanede cocugum var esim 3 kere falan arar bende ararim bir ya da iki kere aramadigim zaman da kizar noldu diye. Oyle uzun uzun sohbet etmesekde arasiriz. Ve evliliklerde karsilikli surpriz notlar gun icinde yazilan guzel jest mesajlari olmali diye dusunuyorum. Bir taraf calisiyo veya yogun olsa dahi onun hayatinizda ne kadar degerli oldugunu hatirlattiginiz bir mesaj gun icinde yuzunu gulumsetecek birseylerin taze kalmasini saglayacaktir. Bir sabah mesajlasirken bana aticagi mesaji musterisine yollamis esim bana soyledi bende dedimki kesin sevgilin varda ona atiyosun sanmistir aklina gelmez bizim boyle mesajlasacagimiz. Hakikatende oyle sanmis:) yani uzun lafin kisasi evlilkte ciftlerin birbirini aramasi onemli diye dusunuyorum bence aramali eger icinden gelmiyorsa da dedigim gibi ufak ufak yuzunu gulumsetecek mesajlarla alistirBilirsiniz belki.

Son düzenleme:

Haklısın canım.Zaten mesajda beklemiyorum öyle ama araması beni mutlu ederdi doğrusu.Yoksa aramızda çok şükür bir sorunumuz yok ama o aramadığı için ben devamlı arıyorum o da sıkılıyor çok aramamdan.Bende sen 1 kere ara ben aramıycam diyorum

Evet bende şuan onu düşünüyorum.Aramıycam ihtiyaçlar için bile illaki farkına varıp o arıyacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…