Eşimin gün içinde telefon açmaması

Yok canım zaten öyle cümleler kurmam çünkü eşimin dışarı çıkma geç gelme huyu falan yoktur.Belli saatlerde evdedir yeterince birbirimizle vakit geçiriyoruz zaten.Senin eşinde gerçekten garipmiş belli ki çok ilgi bekleyen birisi.Allah kolaylık versin canım.

Zaten alınacaklar dediğim ekmek veya kızımın sütü bitmiştir o tür ufak tefek şeyler canım.Büyük alışverişimizi yüklü yaparız.Alınacağıda zaten saat 4 gibi arar söylerim.Ondan önceki aramalarımda zaten nasılsın iyimisin yakınlardaysan şu yemeği yaptım istersen gel gibisindendir.Ama şu gerçek istisnalar hariç erkeklerin çoğu ilgiden sıkılıyor sanırım.

biz de eşimle araşmayız bi durum yoksa o da çalışıyo ben de, alınacakları sen alsana o niye getiriyo ki hava almış olursun hem

canım 2 kızım var.3 yaşını bitirmiş ve 8 aylık.birde bu aralar biraz sağlık sorunum var o yüzden çok darda kalmadığım sürece eşim olmadan çıkmıyorum.

Eşimin iş yeri biraz sessiz bir ortam, nişanlıyken her gün iki kere arıyordu, sonra şikayet etmişler telefonda konuşuyor sesi geliyor çalışamıyoruz diye :)
Ondan sonra eşim aramamaya başladı bir süre ama günde 4 5 kere mesajlaşıyoruz işteyken
Hatta bazen öğle yemeğine giderken arıyor telefonla da ne yapıyorsun diye, ya da seni özledim diye.. 1.5 yıllık da evliyiz..
toplamda 3.5 yıldır böyleydi, işteyken mutlaka mesaj atar aramasa bile, toplantıya girecekken bile mesaj atar..

Katılııyorum.Evlendik diye bu tür şeylerin tamamen bitmesi bence üzücü.Arada da olsa olmalı bende bunu istiyorum işte.

Ben de eşim de birbirimizi ararız gün içinde birkaç defa

Bazen ararım eşimi,onu sevdiğimi söyler kapatırım hemen..Özellikle nöbetçi olduğu zamanlar,daha bir özlemle atar mesajlarını;sabahın köründe;uyandığımda gördüğüm zaman dünyalar benim olur

Canım eşin aramıyorsa,yine sen sağlayabilirsin istersen aramasını.Erkeklerin biraz yontulması gerek Sende onu arama;ama mesaj at mesela,nazlı nazlı Aşkım beni bugün ne kadar özlemiş yaz gönder Ben hep bu şekildeyimdir,ama içimden geldiği için öyledir.Ve eşim benim bir dediğimi iki etmez

Evlilikler bir zaman sonra,monotonlaşıyor.İlişkiyi küçük hareketlerle canlı tutmak gerek,heyecan iyidir

eşim bazen günde 3 kez arar bazen hiç aramaz yoğunluguna göre değişiyo
aslında sana tawsiyem kısasa kısas yapma erkekler hoşlanmazlar
ani bi dönüş yapmaktansa
çaktırmadan uzaklaş zamana yay bi anda yaparsan hoş olmaz
zaten bi süre sonra meraklanıp eşin aricaktır

Offf bende bundan çok korkuyorum

ben eşimi iş saatlerinde acil bişey yoksa aramam, bazen mesaj atarım müsait olduğunda ara diye,
O her gün öğle yemeğine çıktığında arar nasılsınız diye,
Bi de akşam gelirken klasik ne lazım araması...
Ama öyle arayıp seni çok seviyorum demeler, çok özledimler yok, sadece şehir dışına falan çıktığında duyuyorum telefonda o sözleri

eğer çok yoğun değilse gün içinde 2-3 defa arar ama seni seviyorum demek için değil ne yapıyorsunuz yada akşama şunu yap vs demek için
ben bir işim olmadan hiç aramam çünkü işyeri konuşmak için pek müsait değil

Eşim de bana kızıyor aramıyorum diye. Ama o kadar yoğun oluyorum ki bazen yemek yemeyi bile unutuyorum. Bu durumda bizim evlilikteki öküz benim sanırım.

Haydi Bir Değişiklik Yap Ve Sen Arama Hiç,Mesaj da Atma Merak Etsin Hatta Eksikleride Söyleme Değişiklik İyidir Adam Alışmış Yahu

bence seni özlüyorum ve sesini die minik msjlar atabilirsin... madem kocanla iyisiniz,Rabbim bozmasın masallah diyelim, ewlilik monotonlugundan cıkıp hayatını renklendir bence, arada basbasa kalın onun için giyin süslen,arada msjlar at eşine heyecanlandıracak adamı sasırt bilmeme anlatabildim mi? ewliliğiniz alıskanlıga dönüşmüş dişiliğini kullan işte...adam aramak için can atar belki

Günde 2-3 kere araman çok..
Ne olursa olsun çalışıyor o, 2-3 kere ne konuşuyorsunuz?

Sen arıyorsun diye o aramaya gerek duymuyordur..

Benim eşim de yoğun çalışır bu yüzden bazen günde 1 kere ya o arar ya ben..Ama akşama kadar görüşmediysek iş çıkışı mutlaka ..geliyorum birşey lazım mı?..diye arar.

Bence dediğim gibi alınacakların dışında pek arama, bence o zaman o arayacak mutlaka..bir de böyle dene bakalım.

Benim eşim 2 saate bir arar bu saat başına indiği günlerde olabiliyor Hastayım biraz yatıcam dedim bi gün 3-4 saat sonra arar belki diye o zaman 30 dk da bir aradı:26: Nöbetçi olduğu gecelerde(bu geceki gibi) evde tek başımayım diye evham üstüne evham kurup uyuduğumu bildiği halde bile saat başı arar dolayasıyla beni uyutmaaazzz

günde iki kere arar, birincisi öğle tatilinde nasılsın neler yaptın diye ikincisi de çıkıyorum birazdan bir ihtiyacın var mı diye, ben onu aramıyorum özellikle, çünkü çok çalışıyor, işleri yoğun oluyor ve bölmek konsantrasyonunu bozmak istemiyorum, anca acil bir durum olursa ya da soracağım anlatacağım bir şey varsa ararım, ama çok da rahatsız olurum ararken acaba böldüm mü diye, bazen de çok özleyip sesini duyasım geliyor, dayanamıyorum ne yapayım

bence de dediğin gibi sen arama artık hiç, evin ihtiyacı olduğunda da mesaj atarsın. onun seni araması gerek. hem çalışırken onu bölmemiş olursun hem de sen verici o alıcı gibi bir konumda olmazsın, belli ki bu durum seni üzüyor. eğer sen de çalışıyorsan, evin ihtiyaçlarını kendin karşıla iş dönüşü ve öğle tatilinde en fazla haftada bir ara. o seni merak etsin

dünyanın kuralı sudur ki

ka-çan-ko-va-la-nır.....

bizde günde 1 kez filan görüşürüz telefonla bazen o arar bazen ben duruma göre.ama aranmasada cok sorun etmiyorum ama hastayken aramasını isterim tabi nasıl oldun diye beni düşündüğünü gösterir bu.aman ne bileyim evlilikte öyle çok sey yaşıyoruz ki bu tip şeyler az kalıyor .

Son düzenleme:
Evet kızlar genel olarak bir sorunumuz çok yok.Ben biraz kendimi çekmeye karar verdim tabi surat asmak falan anlamında değil.Onun aramasını istiyorum çünkü ben arayıpta işini bölmek istemiyorum hemde evliliğimize bir hareketlilik gelsin istiyorum.Onun aramasını bekliycem illa ki arayacaktır bakalım nolacak.

yok aramaz bısey olmadıgı sürece, bende aramam, işi yogun olabılıyo musayıt olmuyo vs

oglumuz oldugundan berı de lütfen cok acıl bısey olmadıgı sürece arama dıyo telefonda, ısmın cıkınca cocuga bısey oldu zannedıyorum elım ayagım bosalıyo dıyo,

bende bısey ıcın tlf acınca korkma sunun ıcın bunun ıcın aradım dıyorum:26: cocuk olmadan oncede pek konusmazdık tlf da aksama konuscak bıseyler olsun ne konusacazkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…