Eşimin günlük hayatta küfür etmesi

Nmat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
93
-3
3
37
Eşim bu tatlıyı sen yemişsin dedi ben de yüksek sesle yooo ben yemedim sevmiyorum ki o tatlıyı dedim. Bu cümlemin üzerine bana ağır bir küfür etti. Tatlıyı ben yemedim diyen insana küfür mü edilir dedim çok tepki vererek cevap verdin diyor sen beni sinirlendirdin o cevap verme tavrınla o yüzden dedim diyor hiçbir şekilde küfür etmeye hakkın yok diyorum o tavrından ötürü dedim diyor. Tavrım nasıldı dıştan nasıl anlaşıldı bilmem ama söylediğim cümle yoo ben yemedim tatlıyı demekti gelen cevap ağır bir küfür oldu çok düşünceliyim bu küfür konusunda kaç kere uyardım ne yapmalıyım

Eşim bu tatlıyı sen yemişsin dedi ben de yüksek sesle yooo ben yemedim sevmiyorum ki o tatlıyı dedim. Bu cümlemin üzerine bana ağır bir küfür etti. Tatlıyı ben yemedim diyen insana küfür mü edilir dedim çok tepki vererek cevap verdin diyor sen beni sinirlendirdin o cevap verme tavrınla o yüzden dedim diyor hiçbir şekilde küfür etmeye hakkın yok diyorum o tavrından ötürü dedim diyor. Tavrım nasıldı dıştan nasıl anlaşıldı bilmem ama söylediğim cümle yoo ben yemedim tatlıyı demekti gelen cevap ağır bir küfür oldu çok düşünceliyim bu küfür konusunda kaç kere uyardım ne yapmalıyım
Size küfür etmesini bile geçiyorum. Sizin yanınızda bir başkasına dahi küfür etmemeli.. Buna izin vermeyin.. Size saygısızlık bu.

Bilmem yat uyu istersen

Birden bire küfür etmeye başlamadı bu adam değil mi? Sizin yanınızda başkasına edilen küfürler döner dolaşır sizi bulur eninde sonunda. Şaşılacak bir şey yok. Siz eş diye seçtiniz bu adamı.

Konu tatlıdan nasıl küfre geldi allasen ne okudum ben?

Normal hayatında eşinize hiç laf edilmiyor herhalde. Çok ayıp bir insanın eşine, çoluğuna çocuğuna çevresindeki insanlara küfür etmesi.

Konu tatlıdan nasıl küfre geldi allasen ne okudum ben?
Evet ben de ona şaşkınım hayır tatlıyı ben yemedim DİE ani tepki vermişim hatta bana diyor ki tavrın çok kötüydü o cümleyi derken ki tavrım kötüymüş o da küfür etmiş o sebeple her zaman uyarıyorum sevgili iken etmezdi

Hayatında hiç küfür etmeyen adam birden küfür etmeye başladıysa alıp doktora götürün acilen.
Evlenmeden önce etmezdi evlilik sürecinde ailevi sorunlar oldu onlara dayanıyor onlar psikolojik olarak beni bozdu ben de böyle değiştim diyor

Bir anda kufurbaz olmadi dimi yada uyaririm degistirirm bu adami diye mi dusundunuz? Ne yapmali biliyor musunuz küfürden hoşlanmayan biriyseniz küfür eden biriyle evlenmemelisiniz. Bu kadar basit.

Hiiiiiç küfür etmeyen adam birden size küfür mü etti?

bu herhalde esinizin hayatinda ettigi ilk kufur degil. oncekilere sustuysaniz simdi buna da tepki vermeyeceginizi dusunmustur.

Aslinda siz cozum yolu icin tavsiye istemissiniz. Onun yerine elestirel yaklasimlar yapilmis. Bence kufur olayi aileden ve yerlesim yerinden alinan kulturle alakali. Duzeltilmesi cok zor, kaba 1 adami, ince, nazik 1 erkege donusturmeyi kim basarabilmis ise onun yardimi dokunurdu.
1 insana boylesine yakisksiz uslupla kufur edilmesi kadar asagilik 1 sey olamaz. Kufreden erkek benim gozumde aciz, konusmayi ogrenememis, ham 1 insandir, kimseyi mutlu edemez.
Psikolojik destek desek o da karakteri degistirmez. Cozumsuz gibi.

Çok kafaya taktım uyuyamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum boşanmayı dahi düşünüyorum

Evlenmeden önce etmezdi evlilik sürecinde ailevi sorunlar oldu onlara dayanıyor onlar psikolojik olarak beni bozdu ben de böyle değiştim diyor
Evlenmeden önce yeteri kadar birbirinizi tanıdınız mı? Cidden evlilikten sonra mı değişti? Bir tatlı mevzusundan bu kadar ağır küfür ediyorsa oturup karşılıklı konuşmayı deneyin, psikolojisi bozuksa destek olun ve psikoloğa gitsin o halde. Psikolojisi bozuk diye durmadan küfür mü edecek..

Back
X