Eşimin günlük hayatta küfür etmesi

önceden de uyardım diyorsunz sonra bir anda başladı diyorsunz ikisi aynı anda nasıl oluyor ?

Böyle birinden aşırı utanırım.
Ve bende ona sövmeye başlardım sanırım ama siz beni örnek almayın.
Deli deliyi görünce sopasını saklıyor ama bu bir gerçek😬

Hiç tahammül etmeyeceğim bir şey. Ee bu adam ilk defa mı ediyor. Evlenmeden önce nasıldı hiç etmiyor muydu?

Günler önce yine aynı konuyu açmışsınız. Su an hala ne yapmalıyım diye soruyorsanız ve hiçbir seyi uygulamayacaksanız kimseyi yormayın.

Eşim bu tatlıyı sen yemişsin dedi ben de yüksek sesle yooo ben yemedim sevmiyorum ki o tatlıyı dedim. Bu cümlemin üzerine bana ağır bir küfür etti. Tatlıyı ben yemedim diyen insana küfür mü edilir dedim çok tepki vererek cevap verdin diyor sen beni sinirlendirdin o cevap verme tavrınla o yüzden dedim diyor hiçbir şekilde küfür etmeye hakkın yok diyorum o tavrından ötürü dedim diyor. Tavrım nasıldı dıştan nasıl anlaşıldı bilmem ama söylediğim cümle yoo ben yemedim tatlıyı demekti gelen cevap ağır bir küfür oldu çok düşünceliyim bu küfür konusunda kaç kere uyardım ne yapmalıyım
Ne olursa olsun küfür etmemeli

Birden bire küfür etmeye başlamadı bu adam değil mi? Sizin yanınızda başkasına edilen küfürler döner dolaşır sizi bulur eninde sonunda. Şaşılacak bir şey yok. Siz eş diye seçtiniz bu adamı.
Ay biliyormusun benim eşim birden başlamıştı küfür etmeye. Ben şok olmuştum. Hani çocuk mahalleden duyar alışır gider ya. Aynı onun hesapti. Şimdi yine bıraktı. Dengesiz bu adamlar ya.

Ay biliyormusun benim eşim birden başlamıştı küfür etmeye. Ben şok olmuştum. Hani çocuk mahalleden duyar alışır gider ya. Aynı onun hesapti. Şimdi yine bıraktı. Dengesiz bu adamlar ya.
nasıl ya . iş çevresi falan mı değişmişti o ara

• Beğen
Reactions: Z P
nasıl ya . iş çevresi falan mı değişmişti o ara
Evet canım eski calistigi yerde etmiyordu fazla. Daha sonra bekarlık arkadaşlarıyla tekrar çalışmaya başladı. O zaman aşırı küfür etmeye başladı. Kayınpederimi çok kinardim. Hep tartisirdik evde küfür edilmicek diye. Adam 50 yaşında ama lafımı hiç esirgemezdim . O dizginlendi. Eşim başlamıştı. Şimdi çok şükür o da biraz kendine gelmeye başladı.

Ben asla küfür etmeyen biriyim.
Bana küfür eden adam ne diyorsa bin katını derim ama, ana bacı dinlemem. Nasıldı hoşuna gitti mi derim. Sıkıyorsa yapsın bir şey.
Bakalım bir daha ediyor mu o zaman.
Siz yapın demiyorum çünkü malum kadınlara TR' de neler neler yapılıyor. Kocanızı tanımıyoruz sonuçta.

Herkes kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa, öyle davranmalı karşısındakine!

Back
X