Cekmıs rest Bosanma asamasına gelmısler daha once? Hayvana bile bitmez host dersin gıder, kac kez rest cekmek lazim boylesine insan olsun diye?Ah canım ya şu çektiğine bak. Değişmez o hatta daha da kötüleşecek sen yanında kaldıkça. Ya ciddi bir rest çek bi burnunu sürtsün bakalım düzeliyor mu ya da ben risk alamam diyorsan böyle kabul edeceksin. Bu arada çok sessiz kalmışsın ezdirme kendini. Paranı da verme. O arabanın masrafında senin de katkın var
Şu cümleleri söyleyen bir adamda (?) merhamet yoktur.Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi
Olmaz zaten ama hiç boşanmak ister gibi durmuyo konu sahibi. Olması gereken zaten tamamen bitirmek bence. Hele ki daha önce yapmasına rağmen aynen devam ediyorsan yapacak başka bir şey kalmamış.Cekmıs rest Bosanma asamasına gelmısler daha once? Hayvana bile bitmez host dersin gıder, kac kez rest cekmek lazim boylesine insan olsun diye?
Ablacım bunu alıcı gözle bi oku, sorduğunun cevabını kendi kendlne vereceksin zaten :)))))Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi
Ben konuyu okurken sıkıldım yarıda bıraktım, gormedım.Olmaz zaten ama hiç boşanmak ister gibi durmuyo konu sahibi. Olması gereken zaten tamamen bitirmek bence. Hele ki daha önce yapmasına rağmen aynen devam ediyorsan yapacak başka bir şey kalmamış.
En son cumlesınde bu erkek ıcın merhametli demis. Galiba sende kacırdın orayı benim gibi.Ablacım bunu alıcı gözle bi oku, sorduğunun cevabını kendi kendlne vereceksin zaten :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?