Öküz demiştim. Öküzlerden özür diliyorum. Eşiniz nasıl bakıyor ki bunlara katlanıyorsunuz???Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor
Kiz yok yok bu kadini suan tutan tek sey maasi baksana nasil davranAy yazdim yazdim sildim
Cocuklu haliyle bosanmak zor
Calisiyosan isten ayril canin kendine vakit ayir suslen alisveris yap cik aralarda dolas lan noluyo bizim hanima desin trip atarak derik umursamayarak korkutursun onu bu arada esinin burcu ne senin burcun ne
Af edersin ama oha dedim yani sen hak ediyorsun ne demek. Sen meslegi olan birisin galiba herseyi duzeltebilirsin kendi auaklarin uzerinde durabilirsin. Lutfen siddete karsi suskun olma. Pisman falan oldugu bile yok sen hak ediyorsun demis bide merhametli yani var diyosun bu muBi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor
Icini dökmüşİnsanlar size bosanin demeye devam edecek ve siz ama ozunde iyi bi insan cok da guzel bakiyor vs vs diyeceksiniz. Adam uzerinizde ego masturbasyonu yapmaya, siz bunlara katlanmaya, cocugunuz o evde buyumek zorunda kalmaya devam edecek. Bizi niye yoruyorsunuz?
Bakin benim psikolojimle oynuyor cunku .Tartisma olmayınca çok güzel bakar bana ,sever .Tartisma olduğu an çıldırıyor.Üstelik kışkırtacak birşey de yapmıyorum. Karsisinda iki kelime cevap verdiğim an gözü dönüyorEn son cumlesınde bu erkek ıcın merhametli demis. Galiba sende kacırdın orayı benim gibi.
Psikolojimle oynuyor diye suan kendı elleriniz ve hur ıradenızle yazıyorsunuz farkında mısınızBakin benim psikolojimle oynuyor cunku .Tartisma olmayınca çok güzel bakar bana ,sever .Tartisma olduğu an çıldırıyor.Üstelik kışkırtacak birşey de yapmıyorum. Karsisinda iki kelime cevap verdiğim an gözü dönüyor
Cunku psikolojik sorunlari var, ofke kontrolu yok. Siz de stocholm sendromu’na 5 kala vaziyettesiniz. Acilen silkelenip kendinize gelinBakin benim psikolojimle oynuyor cunku .Tartisma olmayınca çok güzel bakar bana ,sever .Tartisma olduğu an çıldırıyor.Üstelik kışkırtacak birşey de yapmıyorum. Karsisinda iki kelime cevap verdiğim an gözü dönüyor
Ben yengeç burcuyum o boğaAy yazdim yazdim sildim
Cocuklu haliyle bosanmak zor
Calisiyosan isten ayril canin kendine vakit ayir suslen alisveris yap cik aralarda dolas lan noluyo bizim hanima desin trip atarak derik umursamayarak korkutursun onu bu arada esinin burcu ne senin burcun ne
Şaşı beş bence.Öküz demiştim. Öküzlerden özür diliyorum. Eşiniz nasıl bakıyor ki bunlara katlanıyorsunuz???
Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor
5 falan kalmamış canım bence tam ortasında aşırı doz sendrom mağduru. Hala bakış diyorCunku psikolojik sorunlari var, ofke kontrolu yok. Siz de stocholm sendromu’na 5 kala vaziyettesiniz. Acilen silkelenip kendinize gelin
Tekrar hakaret etmeye hazır hale gelmeniz için bir süre güzel bakıyor.. Ara sıra guzel bakacak ki; kaçıp gidemeyin.. Bu tarz bi adamdan boşandım bende.. noooolur kurtarın kendinizi. Kendinize değer verin. Korkmayın.. boşanarak yaşamayı seçmiş olacaksınız.Tuhaf olan ne biliyor musunuz kavga etmediğimiz zamanlarda öyle güzel bakıyor öyle güzel seviyor ki .Küçük bir tartışma olduğu an başlıyor hakaretlere.Cift karakterli olduğunu düşünüyorum
Evet çok hemde kör kütük aşık olup evlendim ben. Bana bunları yapınca nefret eder gibi oluyorum . Ama gerçek duyğum o değil . Içim acıyor ayrılık fikrinde bile.Ama sonra düşünüyorum bunca hakarete rağmen yanındayım artık bana bir saygısının kaldığını düşünmüyorumSeviyor musun peki belki ondandır
Yengecseniz işiniz daha da zor.. lütfen psikoloğa gidin.Ben yengeç burcuyum o boğa
On sekiz yaşında arabasını almışlar. Kaynanam kavgada bana diyor ki sen gelip niye bize teşekkür etmiyorsun . E on sekiz yaşında alınan araba için neden teşekkür edeyim dyrm nankörsün diyorlar cevap olarakAh canım ya şu çektiğine bak. Değişmez o hatta daha da kötüleşecek sen yanında kaldıkça. Ya ciddi bir rest çek bi burnunu sürtsün bakalım düzeliyor mu ya da ben risk alamam diyorsan böyle kabul edeceksin. Bu arada çok sessiz kalmışsın ezdirme kendini. Paranı da verme. O arabanın masrafında senin de katkın var
Özleyecigimi düşünüyorum çok severek evlendim .Oğlum iki aylık henüz ona tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi de var tabi. Memleketimden uzakta görev yapıyorum. Boşanırsam kimsesiz kalacakmışım gibi geliyorNe merhameti ya? Adama okurken ben sinir oldum siz hala konuya annesini gezdirmeyi falan yazmissiniz? İyi misiniz siz? Bu dunyaya bir daha mi geleceksiniz? Oglum kiymetli evet ve senin kadar kultursuz (sadece bunu soyleseniz bile yeterli) bir insanla bir arada buyusun istemiyorum diyip ayrilin, neden cekiyorsunuz?
Tayin isteyin ailenizin oldugu sehre, anneniz de cocugunuza baksin. Sizin bu yasadiklarinizdan haberi var mi ailenizin?Özleyecigimi düşünüyorum çok severek evlendim .Oğlum iki aylık henüz ona tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi de var tabi. Memleketimden uzakta görev yapıyorum. Boşanırsam kimsesiz kalacakmışım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?