- Konu Sahibi hayalet_39
Hanımlar ben 2 senelik evliyim.eşimin kalası bize 2 saat uzaklıkta oturuyor.her yaz ramazan önce 1ay,ramazandan sonra 1 ay gelip bizimle kalır.tamam gezmeye gelsin de her gelişinde bir huzursuzluk çıkıyor.eşime,bana,kayınvalideme bağıracak bir konu bulur mutlaka.kavga çıkardığı konularda incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler.Mesela;ramazan bayramında bayramlık aldık diye bize kızmıştı.kendisi aynı şeyleri giyiyormuş ne gerek varmış boşuna masraf yapmaya.kıyafetlerim yok muydu vardı ama doğumdan sonra hiçbiri olmuyor artık ne yapayım.bir sabahta sucuk kızartmıştım 'sen bu sucuklara tuz mu attın'dedi.hayır atmadım dedim.Dünküler tuzsuzmuşta bunlar tuzluymuş.eşimede motor aldı diye kızmıştı.kendisi kahvehane işletir sabah gidip gece gelir.gece otururuz biraz ona da laf söyler ne diye oturur yatsaya der.zaten sabahtan geceye kadar görüşemiyoruz insanın konuşacak şeyleri olur eşiyle belki.bu arada her gelişinde kayınvalidemin giysilerini yakar.komşuların yanında küçük düşürür.o istediği zaman televizyon açılır genelde hep onun istediği programa bakılır.yemeklerime laf eder sulu yaparım sulu olmuş der,kuru yaparım kuru olmuş der.güzelliklede söylemez karşısındakine bağırır kalbini kırar.eşime sordu halan neden böyle biraz konuş dedim.yaşlı olduğu için böyle duymazlıktan gel diyor ama insan duymamazlıktan gelemiyor işte.tamam yaşlı olabilir ama bu karşısındakinin kalbini kırmayı haklı çıkarmaz.ona bakarsan bende gurbetteyim diye sinirimi etrafımdakilerden mi çıkarayım yani?niye böyle davranıyor anlayabilmiş değilim