Halaya bak şaka gibi :) sizin hala 15 yaşında ergenliğe yeni girmiş olabilir mi :)))Kafama takıorum ukalalıgından bide hayırlı olsuna aramadım diorum facebookda resminizi begendim ya yeter dıo. Eyy güzel allahım nasıl bı karakter dıe sorgulamaksan alı koyamıorum hassasım galıbaa
Kesinn eşimde menepız vurmuş halama dıo zatennallhım bızde yaslancaz aklımızı koru yarabbımHalaya bak şaka gibi :) sizin hala 15 yaşında ergenliğe yeni girmiş olabilir mi :)))
Tüm aileyi birbirine kattıgı için sabahdan beri gündem konum bu malesefff gerek görmemem eşimin halası olmasını degiştrmio
aynen öyle... bende sizin gibi düsünüyorumİyi de onlara bir bayram ziyareti yapmak işinize gelmiyorsa, bayramda bile "formalite"den araşıyorsanız, neden doğumunuzda onlardan ilgi bekliyorsunuz? Ne kadar değer verirseniz, o kadar değer görürsünüz. Tüm konunuzda onlara ne kadar soğuk olduğunuzu yazıp, altına doğumunuzdaki beklentiyi katınca garip olmuş. "Formalite" ilişkiniz için kadın formalite özür bile dilemiş işte. Dahasını beklemeyin. Sanki siz çok ilgilisiniz de, kendi özel gününüzde alaka bekliyorsunz. O işler tek taraflı olmuyormuş demek ki, kusura bakmayın.
Düşük tehlikem vardı ben hamileliğimi öğrendiğimden doğuma kadar sadece kontrollere gtrım canım evden yatakdan cıkmadımsizdede suc var . aynı şehirdesınız. hamielşk hastalık değil ki bayramlaşmaya gidebılırdıniz büyügünüz sonucta.... bende olsam gelmezdım sıze:))
Haha az satırlara sıgmıo işte ben beklediğim için bu konuyu acmadım en son cumlem de soru sordum kendısı ona neden bebegı götürmedim die yakındıgı için konu basladı bende benı aramayana ne dıe götüreyım dedim olayın en bası bu ben buralarına takılmıorum madem bni bekledi ozaman benı arayıp neden gelmediniz demesi gerekmezmıydı dıe soruorum formalıteden cvb verıosunuz ama soruyu atlıosunuzİyi de onlara bir bayram ziyareti yapmak işinize gelmiyorsa, bayramda bile "formalite"den araşıyorsanız, neden doğumunuzda onlardan ilgi bekliyorsunuz? Ne kadar değer verirseniz, o kadar değer görürsünüz. Tüm konunuzda onlara ne kadar soğuk olduğunuzu yazıp, altına doğumunuzdaki beklentiyi katınca garip olmuş. "Formalite" ilişkiniz için kadın formalite özür bile dilemiş işte. Dahasını beklemeyin. Sanki siz çok ilgilisiniz de, kendi özel gününüzde alaka bekliyorsunz. O işler tek taraflı olmuyormuş demek ki, kusura bakmayın.
Gerekmezdi. Sizin arayıp şu sebepten gelemiyoruz hala, kusura bakmayın demeniz gerekirdi. Koskoca insanlar peşinizden mi koşsun... Siz hep bana hep bana diyorsunuz da, öyle değil işte.Haha az satırlara sıgmıo işte ben beklediğim için bu konuyu acmadım en son cumlem de soru sordum kendısı ona neden bebegı götürmedim die yakındıgı için konu basladı bende benı aramayana ne dıe götüreyım dedim olayın en bası bu ben buralarına takılmıorum madem bni bekledi ozaman benı arayıp neden gelmediniz demesi gerekmezmıydı dıe soruorum formalıteden cvb verıosunuz ama soruyu atlıosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?