Eşimin hamilelik ihtimalinde bile bu denli özverisi beni daha da yıkıyor

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Ben pko hastasıyım tedavi görüyorum. Ve ilk defa bu ay ciddi belirtiler yaşıyorum. Hatta ikidir lekelenmem oldu günüm geçti ama takipli olduğundan geç döllenme oldu daha belli değil yani. Ama eşim.. Üzerime titriyor. Biraz üşütmüşüm ilaç alamıyorum emin değilim diye yatağa yatırdı iki kat örttü üzerimi sıcak su torbası getirdi uyumuşum gözümü açtım başımda bekliyor üzerimi değiştirdi. Yemek hazırladı (kendine bile hazırlamaz) meyve tabakları yapmış. Şimdide duş alayım dedim gitti suyu açtı banyoyu ısıtıyor ki üşümeyim diye..... Öyle korkuyorum ki bu ay yok deyim bu umutlarını yıkmaya.. Rabbim nolursun bu ay pozitif diyebilmeyi nasip et. Bu heveslerimizi umutlarımızı boşa çıkarma.. Eşime yokmuş dedirtme Rabbim. Sen ol dersen olur nolur bu belirtilerimi hevesimi umudumu boşa çıkarma..benim ve isteyen herkese nasip et bu mutluluğu.. Aminnn

iPad 'den gönderildi

ben bunu birkaç ay yasadim öyle çok iyi anliyorum ki seni kardeşim. .. Rabbim bu ay size bebisinizi gondersin inşallah... Ne kadardır ugrasiyosun canim ? Ben de neredeyse 2 sene olucak

ben bunu birkaç ay yasadim öyle çok iyi anliyorum ki seni kardeşim. .. Rabbim bu ay size bebisinizi gondersin inşallah... Ne kadardır ugrasiyosun canim ? Ben de neredeyse 2 sene olucak

1 yıl 😞 Rabbim yazmıştır zamanını ikimizde bu bilinçteyiz ama bana belşi etmeden üzülür biliyorum kıyamıyorum ona 😞 evlenmeden önce öğrendim bu hastalığı ama bu boyutlarda olacağını düşünmedim. Burda zaten adam gibi doktor yok 😞 bakalım. Senin oldu mu bebişin 😊

iPad 'den gönderildi

Ah canim benim yaaa, Rabbim sana ailenize milletimize hayirli imanli bir evlat nasip etsin insallah. Kulun kula duasi kabul olurmus, Rabbim geri cevirmesim duanizi insallah. Cok icten diliyorum tertemiz minicik bir yavrunuzun olmasini. Amin.

LG G2 D802

Oy ne güzl bir dua aldım gece gece 💕 Rabbim razı olsun isteyen herkese nasip etsin. Kimseyi bu duruma düşürmesin. Çocuk düşünmeden insanın en büyük derdi ne olabilir ki derdim sağlık dışında. Ya paradır ya maddiyattır ama en büyük dertlerden biri buymuş. Rabbim dermansız dert vermez bununda dermanını verdin mücadele eden herkese 🙏

iPad 'den gönderildi

Evet o bilincteyiz hamd olsun ama artik dayanamiyorum hemen olsun istiyorum... Benim olmadi canim bi dusugum var o kadar o da bi seneyi geçti sonra da bidaha hamile kalamadim... Benim de yumurtalarim tembel.. Gecen ay ilk defa klomen arri catlatma iğnesi kullandim klomen fayda etti de iğne fayda etmedi catlatmadi yumurtami . bu ay ara demişti doktor ama ben dinlemedim klomen kullandim dun baktirdirm biri 22.7 biri 18.8 diğeri 16.6 mmlerde yumurtalarim oluşmuş ara dedi diye iğnevurdurmadim bakalim iinşallahbirinden biri kkendiliğinden çatlar.. İİnşallah sende hamilesindir canim benim .. Sen dikkat et kendine yine de ayağa kalkma sakin ama doktora görün mutlaka hatta p.tesi kan testi yaptir kesin cikar ozaman.. Esler ... Bende düşük yaptigimda yüzüme guluyodu sana bisey olmasin falan diyordu sakalasiyodu bi baktim bi ara diğerodada gozyaslarini siliyor. Onlarla karsilastigimiz için ne kadar sukretsek az bence .. Eşine üzülme bunun tadini cikar ... Bizde tedavi sürecinde birsuru eziyet cekiyoruz bu da onların eziyeti olsun ama onlar severek yapiuor :) :) biraz uzun oldu ama kusiruma bakma.. Yaaa dayanamadim yazmadan... Boyle sizler gibi kardeşlerimiz olduğu surece yok diyorum biz müslümanlara Allah'in izniyle bisey olmaz... Allah razi olsun... Rabbim sizinde gonlunuzden gecen her ne muradiniz varsa hayirlisiyla Rabbim size onu nasip etsin...

Ne kusuru aşk olsun 😊 çok güzel yazmışsın 😊 çok sevindim yumurtalara bana ilk aldığımda etki etmedi. Bu ayda olmazsa dozaj artıcak. İnşaallah gerek kalmaz. İnşaallah tutarr ve hatta ikizin olur benimde en büyük hayalim ikiz 😊 veririz güzel haberleri 😊

iPad 'den gönderildi

Çok derinden etkiledin béni
Canım inş hakkınızda hayırlısı ise tüm dualarına binlerce kere amin olsun..Ama bu ay olmazsa bile Rabbim en kısa zamanda imtihanınızın sonunu küçük mucizeyle mûjdelendirsin nasip etsin inş..
Dualarımdasın artık kardeşm mutlu haberi ne zaman alırsan özelden yaz bana olur mu..

Amin amin canlarim. Bende yeni evliyim bebisimizi 4. Ayinda kaybettik ne yazik ki. Simdi psikolojim musait degil yeni bir bebege. Rabbime sigindim zamani gelince olur nasipse. Hayatimizda yasadigimiz hersey kader. Cok buyuk imtihanlarla sinaniyoruz, insallah kazananlardan oluyoruzdur. Bazen kalbimden gecmiyor degil neden sorusu ama hemen silip atiyorum. Bizde insaniz neticede illaki dusunuyoruz ama cok sukur dillendirenlerden degiliz bunlari. Cok sevdigim bir zatin sozudur.. Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun. Gavs sani hz.(ks). Ne yapalim imtihan dunyasi. Dua edicez, dua alicaz sukredip hayatimizi yasamaya devam edicez. Gece gece dagildim birazcik, cok optum selamlar 🙏

LG G2 D802

Aslında pko gerçekten problemi büyük boyuta taşıyacak bir rahatsızlık değil.
3 yıl boyunca bende tedavi gördüm.
Hatta ilk evliliğimde tüp bebek bile yaptırdım, saplantıya döndü.
O dönem tüp bebek uzmanı dr bana sen çok şanslısın en azından yumurtluyorsun ilaçla dedi.
Pko sayesinde tüp bebek ilaçlarıyla tam 21 yumurta toplanmıştı.
Ex şahsiyet defalarca spermiogram yaptırmış ve sonuçları normal çıkmıştı.
Fakat tüp bebek merkezlerindeki özel yöntemle test yapıldığında morfolojisi %1 çıkmıştı.

Asıl sebep meğerse oymuş haberim yoktu.
Eğer imkanınız varsa tüp bebek merkezlerindeki kruger testini yaptırın eşinize.
Tabi sizin diğer hormonlarınızın (Lh, fsh, prolaktin, tiroid vb) düzgün olmasıda gerekli

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ahh canım benimmm ya.. çok iyi anlıyorum hissettiklerini. dualarına çok içten bir amiin diyorum. inşaallah hayırlısıyla bebeğin gelmiştir. bu ay olmadıysa bile en hayırlı ve tez zamanda yuvanıza mis kokulu bebekler versin Rabbim inşaallah

İnşallah vericez tatlim .. İnsan ister istemez umitleniyor :) inşallah sana da gerek kalmaz tatlim simdi olacagin ilk muayenede keseyi görürsün inşallah... Benim de şuan catlarsa yuksek ihtimal ikiz olur bakalim inşallah... Birde bizde genetik ailemde 13 tane ikiz var sadece 2 si tedaviyle diğerleri normal eşimin ailesinde de 2 tane var ikiz onlarda tedavisiz :) bakalim hayirlisi olsun inşallah canim... Rabbim bebek kokusuna hasret birakmasin bizleri inşallah...

canım benim Allah'ım inş.sanada çok güzel miniminnacık ikizler verir inşallah bilmiyorum ama içime doğdu umutlarını yitirme dualarımız seninle en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız inşallah amin amin amin tüm duaların kabul olsun canım benim

Canım inşallah hayırlısıyla bu ay müjdeli haberi alırsın.Allah dualarını kabul etsin inşallah

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…