Ağlicam nerdeyse rabbim yüzünüze baksınvardır inşallah
Ben pko hastasıyım tedavi görüyorum. Ve ilk defa bu ay ciddi belirtiler yaşıyorum. Hatta ikidir lekelenmem oldu günüm geçti ama takipli olduğundan geç döllenme oldu daha belli değil yani. Ama eşim.. Üzerime titriyor. Biraz üşütmüşüm ilaç alamıyorum emin değilim diye yatağa yatırdı iki kat örttü üzerimi sıcak su torbası getirdi uyumuşum gözümü açtım başımda bekliyor üzerimi değiştirdi. Yemek hazırladı (kendine bile hazırlamaz) meyve tabakları yapmış. Şimdide duş alayım dedim gitti suyu açtı banyoyu ısıtıyor ki üşümeyim diye..... Öyle korkuyorum ki bu ay yok deyim bu umutlarını yıkmaya.. Rabbim nolursun bu ay pozitif diyebilmeyi nasip et. Bu heveslerimizi umutlarımızı boşa çıkarma.. Eşime yokmuş dedirtme Rabbim. Sen ol dersen olur nolur bu belirtilerimi hevesimi umudumu boşa çıkarma..benim ve isteyen herkese nasip et bu mutluluğu.. Aminnn
iPad 'den gönderildi
ben bunu birkaç ay yasadim öyle çok iyi anliyorum ki seni kardeşim. .. Rabbim bu ay size bebisinizi gondersin inşallah... Ne kadardır ugrasiyosun canim ? Ben de neredeyse 2 sene olucak
Ah canim benim yaaa, Rabbim sana ailenize milletimize hayirli imanli bir evlat nasip etsin insallah. Kulun kula duasi kabul olurmus, Rabbim geri cevirmesim duanizi insallah. Cok icten diliyorum tertemiz minicik bir yavrunuzun olmasini. Amin.
LG G2 D802
Evet o bilincteyiz hamd olsun ama artik dayanamiyorum hemen olsun istiyorum... Benim olmadi canim bi dusugum var o kadar o da bi seneyi geçti sonra da bidaha hamile kalamadim... Benim de yumurtalarim tembel.. Gecen ay ilk defa klomen arri catlatma iğnesi kullandim klomen fayda etti de iğne fayda etmedi catlatmadi yumurtami . bu ay ara demişti doktor ama ben dinlemedim klomen kullandim dun baktirdirm biri 22.7 biri 18.8 diğeri 16.6 mmlerde yumurtalarim oluşmuş ara dedi diye iğnevurdurmadim bakalim iinşallahbirinden biri kkendiliğinden çatlar.. İİnşallah sende hamilesindir canim benim .. Sen dikkat et kendine yine de ayağa kalkma sakin ama doktora görün mutlaka hatta p.tesi kan testi yaptir kesin cikar ozaman.. Esler ... Bende düşük yaptigimda yüzüme guluyodu sana bisey olmasin falan diyordu sakalasiyodu bi baktim bi ara diğerodada gozyaslarini siliyor. Onlarla karsilastigimiz için ne kadar sukretsek az bence .. Eşine üzülme bunun tadini cikar ... Bizde tedavi sürecinde birsuru eziyet cekiyoruz bu da onların eziyeti olsun ama onlar severek yapiuor :) :) biraz uzun oldu ama kusiruma bakma..1 yıl 😞 Rabbim yazmıştır zamanını ikimizde bu bilinçteyiz ama bana belşi etmeden üzülür biliyorum kıyamıyorum ona 😞 evlenmeden önce öğrendim bu hastalığı ama bu boyutlarda olacağını düşünmedim. Burda zaten adam gibi doktor yok 😞 bakalım. Senin oldu mu bebişin 😊iPad 'den gönderildi
Yaaa dayanamadim yazmadan... Boyle sizler gibi kardeşlerimiz olduğu surece yok diyorum biz müslümanlara Allah'in izniyle bisey olmaz... Allah razi olsun... Rabbim sizinde gonlunuzden gecen her ne muradiniz varsa hayirlisiyla Rabbim size onu nasip etsin...Ah canim benim yaaa, Rabbim sana ailenize milletimize hayirli imanli bir evlat nasip etsin insallah. Kulun kula duasi kabul olurmus, Rabbim geri cevirmesim duanizi insallah. Cok icten diliyorum tertemiz minicik bir yavrunuzun olmasini. Amin.LG G2 D802
Evet o bilincteyiz hamd olsun ama artik dayanamiyorum hemen olsun istiyorum... Benim olmadi canim bi dusugum var o kadar o da bi seneyi geçti sonra da bidaha hamile kalamadim... Benim de yumurtalarim tembel.. Gecen ay ilk defa klomen arri catlatma iğnesi kullandim klomen fayda etti de iğne fayda etmedi catlatmadi yumurtami . bu ay ara demişti doktor ama ben dinlemedim klomen kullandim dun baktirdirm biri 22.7 biri 18.8 diğeri 16.6 mmlerde yumurtalarim oluşmuş ara dedi diye iğnevurdurmadim bakalim iinşallahbirinden biri kkendiliğinden çatlar.. İİnşallah sende hamilesindir canim benim .. Sen dikkat et kendine yine de ayağa kalkma sakin ama doktora görün mutlaka hatta p.tesi kan testi yaptir kesin cikar ozaman.. Esler ... Bende düşük yaptigimda yüzüme guluyodu sana bisey olmasin falan diyordu sakalasiyodu bi baktim bi ara diğerodada gozyaslarini siliyor. Onlarla karsilastigimiz için ne kadar sukretsek az bence .. Eşine üzülme bunun tadini cikar ... Bizde tedavi sürecinde birsuru eziyet cekiyoruz bu da onların eziyeti olsun ama onlar severek yapiuor :) :) biraz uzun oldu ama kusiruma bakma..Yaaa dayanamadim yazmadan... Boyle sizler gibi kardeşlerimiz olduğu surece yok diyorum biz müslümanlara Allah'in izniyle bisey olmaz... Allah razi olsun... Rabbim sizinde gonlunuzden gecen her ne muradiniz varsa hayirlisiyla Rabbim size onu nasip etsin...
Ne kusuru aşk olsun 😊 çok güzel yazmışsın 😊 çok sevindim yumurtalara bana ilk aldığımda etki etmedi. Bu ayda olmazsa dozaj artıcak. İnşaallah gerek kalmaz. İnşaallah tutarr ve hatta ikizin olur benimde en büyük hayalim ikiz 😊 veririz güzel haberleri 😊
iPad 'den gönderildi
Ben pko hastasıyım tedavi görüyorum. Ve ilk defa bu ay ciddi belirtiler yaşıyorum. Hatta ikidir lekelenmem oldu günüm geçti ama takipli olduğundan geç döllenme oldu daha belli değil yani. Ama eşim.. Üzerime titriyor. Biraz üşütmüşüm ilaç alamıyorum emin değilim diye yatağa yatırdı iki kat örttü üzerimi sıcak su torbası getirdi uyumuşum gözümü açtım başımda bekliyor üzerimi değiştirdi. Yemek hazırladı (kendine bile hazırlamaz) meyve tabakları yapmış. Şimdide duş alayım dedim gitti suyu açtı banyoyu ısıtıyor ki üşümeyim diye..... Öyle korkuyorum ki bu ay yok deyim bu umutlarını yıkmaya.. Rabbim nolursun bu ay pozitif diyebilmeyi nasip et. Bu heveslerimizi umutlarımızı boşa çıkarma.. Eşime yokmuş dedirtme Rabbim. Sen ol dersen olur nolur bu belirtilerimi hevesimi umudumu boşa çıkarma..benim ve isteyen herkese nasip et bu mutluluğu.. Amin
rabbim inşallah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?