Eşimin hareketi bakarmısinız bendemi yanlış ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi azicd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azicd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
1
0
1
26
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum 2 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum yok . Neyse eşim şoför ve sürekli bana idare edelim sıkışık durumdayız diyen birisi bu akşam aradım bana arkadaşlara rakı balık yapicaz dedi bende çenemi tutamadım biraz konuştum sonra bana bikerede tamam de dedi kapattı telefonu . Detaya geciyorum hemen bana sürekli idare edelim borcum var der ben biyere gitmek istesem en basit bı kahvaltı paramı var diye konuşur param yok der aldığım herşeye laf eder . Şimdi bana bunları diyor fakat şuan arkadaşlarına alkol ısmarliyor . Ben arada bı alkol içerim evde içse emin olun ki eşlik ederim masa hazirladigim olmuştur ama yok ille arkadaşlari . Yarım saat önce beni aradı sen anlayışsız kadınsin dırdırcısin diye konuştu bende suratına kapattım telefonu . Bu ay benim kredi kartım 5 bin TL geldi diye 1 hafta konuştu bana ama arkadaşlarına gelince bonkör . Size sorum ben gerçekten yanlış mı yapıyorum eğer öyleyse lütfen söyleyin en azından kendime çeki düzen veririm

Eşinizin yapısı ve karakteri bu. Günlerinizi bu şekilde ziyan etmek istediğinize emin misiniz ?

Haklısınız ama haklı olmanız eşinizin değişeceği anlamına gelmiyor

2 yıllık evlilikte eminim defalarca tekrarlanmıştır
Çalışmayı düşünebilirsiniz böylelikle kahvaltı için para yok muhabbetini dinlemezsiniz

Ya da ayrılırsınız sizin isteklerinize önem verecek biriyle tekrar evlenebilirsiniz

Sonuna kadar haklısınız. Size gelince para para, başkasına gelince yağdırsın. Sizin 1 aylık harcamanıza 1 hafta konuşan adam o parayı 1 günde harcayamaz kusura bakmasın.

El iyisi ev ayısı işte sık sık mi yapıyor bu işi, hep başkalarıyla mi yiyor??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…