Anlatigina göre adamın bir yanlısı yok.Evet ciddi cidddi eşimle orta yolu bulamıyoruz.
Gebeliğimin ilk aylarında ben yavruma birşey olur diye c.nsellikten kaçtum hep.
(Afedersiniz)Eşim de aksine her zamanki gibi çok istekliydi.
Hatta ben hep kaçtığım için yakında düz duvara tırmanıcam diye şaka yollu veryansın etmişti.Ve o zamanlar bunun ile ilgili konuda açmıştım.
Şimdi ki sorun ben tam rahattladım bulantılarım kusmalarım halszlik vb her şey geçti.
Günlğk hayatıma döndüm.
Şimdi de eşim bi tuhaflaştı.
Yanaşmak istemiyor.
Ben yanaşssam korkuyorum diyor.
Hadi raydan çıktı birşeyler tam son aşama ya geliyoruz bir türlü olmuyor eşim yapamıyorum sankş zarar vercekmişim gibi geliyor diyor.
Size kıyamıyorum diyor.
Hatta afedersiniz ama hadi oldu bu şekilde bu seferde.
Göbüşümü öpüp özür dilerim bebeğim filan diyor.
Bir suçluluk hissediyor.
Bu kk da çok okudum böyle konular korkmaya başladım.
Acaba eşim beni artık anne olarak gördüğü için bu şeyleri yakıştıramıyormu.
Yada düzelir mi.
Hep böylemi olur.
Haftalarca duruyor ben yanaşmasam ben yanaşsam da hissediyorum kasıyor kendini.
Tam olarak artık tekmeleri hissetiğinden beri usg de hareketlerini gördüğünden beri böyle oldu aslında.
Heralde anca idrak etti.
Korkuyorum bir yandan da şeytana filan uyar gözü başkasına kayar diye.Allah korusun.
Bu cinsellşk dışında herşey iyi şükür ilgisi alakası eve zamanında gdip gelmesiüstüme extradan düşmesi.
Ya hu cinsellik bebeğe nasıl zarar versin? Yapmayın Allah aşkına anne olacaksınız siz bunun bilincinde nasıl değilsiniz de bebeğe zarar verir düşüncesiyle eşinizi ilk başta istememişsiniz, e haliyle adamın aklına bunu koyan sizsiniz o da şimdi bu hareketinde haklı çünkü bilinçaltına işlemişsiniz.
+1 bence de,bebegi iyice gormesi de etkilemis ekstradan sanirim.Vaktine adamdan kaça kaça bilinç altına bunhn size zarar vereceğini yerleştirmişsiniz şimdi de bunun etkilerini yaşıyorsunuz
+1 bence de,bebegi iyice gormesi de etkilemis ekstradan sanirim.
Vaktine adamdan kaça kaça bilinç altına bunhn size zarar vereceğini yerleştirmişsiniz şimdi de bunun etkilerini yaşıyorsunuz
Ee tabi birde bunlari yasamis olmanizda buyuk etki, doktora gittiginizde doktorun da herhangi bir zarari olmadigini soylemesini saglayin bence.Ya olabilr bende hatalı davranmışımdır belki ama .
Kndimce gcerli sbeplerim vardı.
Çok bekledik.
Çok istedik .
Boş gbelik ardından kürtaj ardından gebeliğimde kanama düşük tehlikesi vede üstüne çok zor attlım ilk ayları galiba bunlar da biraz tuz biber oldu
Hımm zorlu bir gebelik tamam ama böyle durumlarda eşinizle el ele doktora gidip cinsel durumunuzu sormanız gerekiyordu. Hadi o zaman yapmadınız şimdi bunu yapmalısınız. Böylece eşiniz de suçluluk duygusuna kapılmayacak.Bilmiyorum belkş gerçkten bende hatalı davrandım ama kendimce haklı sebeplerim vardı.
Çok uğraştık çok bekledik.
Boş gebelik geçirdim.
Sıkıntılı bir kirtaj geçirdim.
Hamilelipimin ilk aylarında kanamam oldu düşük tehlikem vardı.
Artı çok zor bir 4 ay gcirdim yani zorlu bir gebelik.
Var oyleleri bu doguma kadarda surer.
Ama sana tavsiyem cocuk dogduktan sonra sakin kocanin yaninda emzirme.. Boyle erkekler emzirirken gordukleri zaman karilarini tam anac goruyorlar ve hic yaklasmiyorlar..
Insallah seninki duzelir
Janet ilişki yasakmis zaten ilk dört ay. Sıkıntılı gebelik. Düşük tehlikesi olunca zaten iliski olmamsi gerekYa hu cinsellik bebeğe nasıl zarar versin? Yapmayın Allah aşkına anne olacaksınız siz bunun bilincinde nasıl değilsiniz de bebeğe zarar verir düşüncesiyle eşinizi ilk başta istememişsiniz, e haliyle adamın aklına bunu koyan sizsiniz o da şimdi bu hareketinde haklı çünkü bilinçaltına işlemişsiniz.
e artık korkulcak birşley yok. yavaş ve nazikce yapılan cinsellgin sorun yaratmayacagını anlatmayı denesen ???Evet ciddi cidddi eşimle orta yolu bulamıyoruz.
Gebeliğimin ilk aylarında ben yavruma birşey olur diye c.nsellikten kaçtum hep.
(Afedersiniz)Eşim de aksine her zamanki gibi çok istekliydi.
Hatta ben hep kaçtığım için yakında düz duvara tırmanıcam diye şaka yollu veryansın etmişti.Ve o zamanlar bunun ile ilgili konuda açmıştım.
Şimdi ki sorun ben tam rahattladım bulantılarım kusmalarım halszlik vb her şey geçti.
Günlğk hayatıma döndüm.
Şimdi de eşim bi tuhaflaştı.
Yanaşmak istemiyor.
Ben yanaşssam korkuyorum diyor.
Hadi raydan çıktı birşeyler tam son aşama ya geliyoruz bir türlü olmuyor eşim yapamıyorum sankş zarar vercekmişim gibi geliyor diyor.
Size kıyamıyorum diyor.
Hatta afedersiniz ama hadi oldu bu şekilde bu seferde.
Göbüşümü öpüp özür dilerim bebeğim filan diyor.
Bir suçluluk hissediyor.
Bu kk da çok okudum böyle konular korkmaya başladım.
Acaba eşim beni artık anne olarak gördüğü için bu şeyleri yakıştıramıyormu.
Yada düzelir mi.
Hep böylemi olur.
Haftalarca duruyor ben yanaşmasam ben yanaşsam da hissediyorum kasıyor kendini.
Tam olarak artık tekmeleri hissetiğinden beri usg de hareketlerini gördüğünden beri böyle oldu aslında.
Heralde anca idrak etti.
Korkuyorum bir yandan da şeytana filan uyar gözü başkasına kayar diye.Allah korusun.
Bu cinsellşk dışında herşey iyi şükür ilgisi alakası eve zamanında gdip gelmesiüstüme extradan düşmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?