- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
Açıkçası onu ben de merak ettim, ama alırdım muhtemelenAyakkabının bir büyüğü olsa ne olacakti ben onu merak ettim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkçası onu ben de merak ettim, ama alırdım muhtemelenAyakkabının bir büyüğü olsa ne olacakti ben onu merak ettim?
Kavga etmekten o kadar yoruldum ki hiç halim yok. Ki bide çocuğun gözü önünde... En iyisi konuşmamak anlayana tabiBen olsam bağırdığı an bırakırdım ayakkabıyı .eve gidince fitil fitil getirirdim burnundan ..
Benim eşim de sorgulamaz aslında ama ben nike vs dedim diye yaptı bunu biliyorum. Allah herkese bereketli kazançlar nasip etsin inşallahpara muhabbeti ayrılıga kadar götürür.
şimdiye kadar ne harclıgımın ne kazandıgım paranın hesabını sormamıstır ailem.
paraya deger vermeyiz. Ac açıkta hiç olmadık ,para içinde de yüzmedik ama bereketli oldu hep paramız.
İstenmedik ot burnunun dibinde bitermiş, cimri insanları oldum olası sevmemisimdir , eşinle para konusmak ıgrenc bisey. Cok iyi biliyorum.
Hiç taviz verme. Hiç.
Çocuğun ayağına rahat kaliteli ayakkabı almak lazım zaten .cimriliğin lüzumu yok .o gelişme çağında..Kavga etmekten o kadar yoruldum ki hiç halim yok. Ki bide çocuğun gözü önünde... En iyisi konuşmamak anlayana tabi
Kesinlikle, yada bana güzelce söylese yumuşardım o an almazdık ikimizin de kalbi kırılmazdı. Orta yol bulurdum ben inanıyorumÇocuğun ayağına rahat kaliteli ayakkabı almak lazım zaten .cimriliğin lüzumu yok .o gelişme çağında..
Aynen öyle kadıncagız evladı için çocuguyla gecireceği zamandan feragat edip çalışıyor istediğini alır. Ha iş senin benim parama döndürende adam kadın alalım diyor parasıda var sanane yani demi. Bide avazın çıktığı kadar bağırıp onca insan içinde küçük düşürüyor böylesine hoşt ne havlıyosun denir.Bana göre sadece eşin tuhaf. Senin davranışın gayet normal kesinlikle yanlış değil. Üstüne giden de sen değilsin ki, o. İnsan içinde bide. O öyle bağırırken bile iyi dayanmışsın. Ben olsam onu orda bırakır giderdim. Saçmalamış cok sinir bozucu. Adam sacmasapan birseye sinirlendi diye kadınlar alttan almak zorunda değil.
Aynen öyle güzel yorumunuza teşekkür ederim, bağırma dedikçe bağırmıyorum diyor ses yükseltiyor. Ki kendime de değil çocuğuma almak istedim sadeceAynen öyle kadıncagız evladı için çocuguyla gecireceği zamandan feragat edip çalışıyor istediğini alır. Ha iş senin benim parama döndürende adam kadın alalım diyor parasıda var sanane yani demi. Bide avazın çıktığı kadar bağırıp onca insan içinde küçük düşürüyor böylesine hoşt ne havlıyosun denir.
Velevki kendine alıyosun çalışıyorsun alabilirsin. Birdaha izin alma biyere giderken çık alışverişini yap alacağını al. Gittin diye dövemez ya işine baksınAynen öyle güzel yorumunuza teşekkür ederim, bağırma dedikçe bağırmıyorum diyor ses yükseltiyor. Ki kendime de değil çocuğuma almak istedim sadece
valla bu ikna konuşmalarından senelerdir sıkıldım çünkü her alışveriş öncesi onu ikna etmekle geçiyor, enerjim kalmadı artık ikna etmeye, artı bu ayakkabı meselesi de anlık gelişti. Baştan sadece iyi kaliteli bi ayakkabı alıcaz diye konuşmuştuk ama nike adidas vs olunca sinirlendi
Sizde onsuz gidin alışverişlere en kısa ve net çözümAminn sağolun. Artık bunaldım, pazar alışverişi normal her türlü alışveriş geriyomuş onu.
Teşekkürler değerli yorumunuz için evet biliyorum ama dediğim gibi koca avm de kaliteli bir ayakkabı bulamadım o anda gelişti herşey. hani o anda görür görmez vurulursun ayakkabıya renk şekil olarak vs öyle bişey oldu
Ya bırak böyle adamla gidilir mi hiç gidemiyorsan internetten söyle canını sıktığına değer miBen tek gidecektim aslında hadi yolda uğraşma dedi götürdü yoksa meraklı değilim onunla gitmeye, haftaiçi de vakit yok haftasonu da bayram hadi dedim gidelim
Adam bağırıyor milletin icinde, sen bi yandan diretip devam ediyorsun inatla, ikiniz de normal gelmediniz, kusura bakma..Hayırlı akşamlar kızlar
Az önce alışverişten geldik, çocuğuma ayakkabı elbise vs aldık, kendime bide. Neyse, çocuğa ayakkabı alıyoken nike tan ayakkabı beğendim 130 liraydı ben alıcam dedim eşim birden bağırmaya başladı, bu ayakkabıya bu kadar para veremeyiz diye, ama nasıl gözleri falan pörtlemiş bağırıyo alamayız çok pahalı vs diye. Ben de alttan almaya çalışarak alalım hiç nike ayakkabı giymesin mi dedim (yanlış anlaşılmasın nike ayakkabı giymek çok marifet değil tabi sadece ayağına göre rahat ayakkabı diye), o da ay çok lazım nike ayakkabı giymek dedi. Aşkım bağırma herkes bize bakıyo nolcak kızımdan değerli mi 130 lira dedim. Daha da çok bağırdı o değere göre bakarsan burdaki hiç bir ayakkabı kızım etmez dedi, aldım ben neyse arkamdan bağırıyo koy o ayakkabıyı diye herkesin içinde. Ben de kızıma giydirdim, boşuna bakma alamayız o ayakkabıyı çok pahalı dedi herkes duyacak şekilde. Ben de ben alırım kızıma param var dedim, oo hemen ayır hesapları diyo bide. Senin benim yok bizim var dedi. Neyse Kızıma küçük geldi ve büyük numarası da yoktu ayakkabının, eğer olsaydı alacaktım. Ama çok moralim bozuldu, bu tarz hareketleri çok var, 100 liralık olur ama 130 liralık olmazmış. Bu arada eşim de ben de çalışıyoruz, gelirimiz iyi sadece aylık 2000 kredimiz var.