Esimin hareketlerine gıcık oluyorum

çok garip geldi bana dokunmayan erkek...
evlenmeden önce nasıldı?
yine uzak mı dururdu?
konuşun, gerekirse ilişki terapistine gidin, bir erkeğin eşine sadece sevişmek için yaklaşması çok çirkin.
Evlenmeden önce bulustugumuzda ya da ayrılırken opusup ayrilirdik yanyanayken de surekli temas halindeydik

Ah bu erkekler. Yeni evlendigin karinla oncesinde 'simdi basbasa olsak evimizde...' tarzinda bir ton mesajla hayaller kurdur, beklentiler icerisine sok, sonrada odunlas.

Tatlim, yeni evlendiginde erkekler genelde boyle bir saliverirler, emin ol cok erkek bu sekildedir. Evliligin o ilk alisma donemleri stresli gecer, senin icinde onun icinde. Biraz alisinca daha sicaklasir araniz. Cok buyutmeyin ufak tefek seyleri, buda onlardan biri sayilir. Zaman diyecegim, cok klise olsada.
Bunları biliyorum gerçekten yaşayıp görüyoruz. Kendi kendime telkin veriyorum tamam asma suratini neşeli guler yüzlü ol adami huzursuz etme eve gelesi kaçmasın diyorum. Ben üzülüyorum icime atınca da. Ya da itince beni.

Senin ki salmış canım evlendikten sonra,tatlı dille yaklaşmayı dene bence..
Esim tv karsisina gecip hipnoz olan adamlardan degil. Evde konusur ederiz ama tensel hicbir temas yok cinsellik harici. Benimle niye ilgilenmiyosun diye hicbir zaman darlamadım onu. Konuşacağım artık ama karşılık alamazsam daha üzülürüm.

Böyle çok tanıdığım arkadaşım var. Hepsi de sadece yatak odasında ilgi öpücük görmekten şikayetçi. Öyle olunca kendilerini kullanılmış hissediyo kadınlar sanki sadece o iş için seviliyolar ve o iş için varlarmış gibi.. konuyu takipteyim güzel fikirler gelebilir. Ama bence siz de ilk önce konuşmayı deneyin böyle böyle hissediyorum diyerek duygularınızı söyleyin.

Sevgiliyken odum olan bir adamdan evlendikten sonra yontulmuş heykel olmasini beklemek ayri hata
Keşke sevgililik evresinde istediginizin bu olmadigini anlayip ayrilsaydiniz... Bir insani zorla romantik yapmak cok zor birsey.
Ama onunla bu konuyu konuşmamişsiniz bile.
Belki de boyle davrandigini farkinda bile degil... Biraz acik acik konusmayi deneyin

Konuşun, konuşun, konuşun. Baktınız değişen bir şey yok, yani o sizim beklentilerinizi karşılamıyor, siz de onunkini karşılamayın. Öyle böyle dank eder, alışır zamanla. :)

Böyle çok tanıdığım arkadaşım var. Hepsi de sadece yatak odasında ilgi öpücük görmekten şikayetçi. Öyle olunca kendilerini kullanılmış hissediyo kadınlar sanki sadece o iş için seviliyolar ve o iş için varlarmış gibi.. konuyu takipteyim güzel fikirler gelebilir. Ama bence siz de ilk önce konuşmayı deneyin böyle böyle hissediyorum diyerek duygularınızı söyleyin.
Ben kullanılmış hissetmiyorum cunku karşılıklı yaşanıyor ne yaşanıyorsa ki esim o konuda bencil degil allahtan.

Konuşun, konuşun, konuşun.
Gönül isterki konuşmadan anlasın, yapsın. Ama kimi erkekler konuşmadan uygulamaya geçmiyor.

Tabiri caizse kafasına vura vura anlatın beklentilerinizi.

Bence bu karakterle alakalı, çocukluğumda birinin bana dokunmasını hiç sevmezdim, mesela kız arkadaşlarımla bile tokalaşmayı daha çok severim, öperlerse ben de öperim, çok sıcakkanlısın derler ama güleryüzlü olmamla alakalı, sarılıp öpmeyi çok sevemedim. Eşim de öyle, cinsellik haricinde çok nadirdir sevgimi dokunarak gösterdiğim çok sevinirsem o da. Genelde konuşuruz biz anlatırız mesajlaşırız, herkesin sevgiyi gösterme şekli başka bence, eşiniz nelerden hoşlanıyorsa o şekilde ifade edin sevginizi, duygusal anlamda tatmin olmak için illaki fiziksel temasa gerek yok bence, tv yi kapatıp sohbet edersiniz, gün içinde güzel mesajlar atarsınız, küçük sürpriz hediyeler alırsınız.

Eşin artık bir uyarıyı haketmiş sanki. Yabancı gibi olmak niye siz yaklaştıkça sizi itmesi niye bunları sorun aranızda ki sorunlar çözülsün.

Ya bu birazcık insanın huyuyla da alakali. Su klasik eşle dostla yanaktan Öpüşmek vardir ya,nefret ederim. Tokalasmak gayet yeterli bence. Annem yalvarir, bi kere sacinla oynayayim diye. Dokunulmasini sevmiyorum. Eşim de aşırı ama aşırı dokungan bi insan. Sürekli dipdibe ve temas halinde. Açıkçası ilk başlarda zorlandım ama sonra alıştım.
Ben eşinize doğru yaklasirsaniz onun da alisacagini düşünüyorum. Surat asmadan,modunuzu dusurmeden konuşun. Erkekler daha duz kafalı yaratıklar. O yuzden imalı degil düz konuşun. Ben sana yatakta karşılık vermesem üzülür müsün diye sorun. Muhtemelen evet diyecektir. Sen de bana gun icinde karşılık vermedigin zaman üzülüyorum deyin. Örneklendirin.
Olmuyorsa da hayatinizin merkezi haline getirmeyin. Baska sorun olmadigina sukredin :)

Esimin evlendikten sonra beni öpüp sarıldığı cok nadir. Yeni evliyiz. Yanyana uzanarak film bile izlemiyoruz nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor, uzanıyor. Benim icin bunlar onemli ayrıntılar. Sadece birlikte olurken opusup sarılmak istemiyorum. Sen yap bunlari diyebilirsiniz. Esim ben ona sarilinca baska şeyler mi geliyor aklina nedir karşılık vermiyor. Isten geldiginde birkac kez sarılmak istedim terliyim dedi. Gecen film izliyoruz mesela kafami omzuna koydum ittirdi hemen gozlugume denk geliyor diye yastik koydu yaslanmam icin koluna. Bunlar beni itiyor. Şefkat bekliyorum ondan birliktelik haricinde de. Hic içinden gelip optugu sarıldığı olmuyor beni. Birlikte olmak istediginde yaklasiyor. Duygusal anlamda tatmin olamıyorum ne yapabilirim?
Burcun yengeç mi?

Esimin evlendikten sonra beni öpüp sarıldığı cok nadir. Yeni evliyiz. Yanyana uzanarak film bile izlemiyoruz nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor, uzanıyor. Benim icin bunlar onemli ayrıntılar. Sadece birlikte olurken opusup sarılmak istemiyorum. Sen yap bunlari diyebilirsiniz. Esim ben ona sarilinca baska şeyler mi geliyor aklina nedir karşılık vermiyor. Isten geldiginde birkac kez sarılmak istedim terliyim dedi. Gecen film izliyoruz mesela kafami omzuna koydum ittirdi hemen gozlugume denk geliyor diye yastik koydu yaslanmam icin koluna. Bunlar beni itiyor. Şefkat bekliyorum ondan birliktelik haricinde de. Hic içinden gelip optugu sarıldığı olmuyor beni. Birlikte olmak istediginde yaklasiyor. Duygusal anlamda tatmin olamıyorum ne yapabilirim?
Normal bi durum aslında bende böyleyim

Back
X