- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
Surat asinca gönlümü almaz eşim hani aşkım ne oldu anlat demez.Çok gıcık bı durum haklısın valla. Bence konuş bii anlatt. Egerki aynıysa sende surat as oturr ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surat asinca gönlümü almaz eşim hani aşkım ne oldu anlat demez.Çok gıcık bı durum haklısın valla. Bence konuş bii anlatt. Egerki aynıysa sende surat as oturr ....
Evlenmeden önce bulustugumuzda ya da ayrılırken opusup ayrilirdik yanyanayken de surekli temas halindeydikçok garip geldi bana dokunmayan erkek...
evlenmeden önce nasıldı?
yine uzak mı dururdu?
konuşun, gerekirse ilişki terapistine gidin, bir erkeğin eşine sadece sevişmek için yaklaşması çok çirkin.
Bunları biliyorum gerçekten yaşayıp görüyoruz. Kendi kendime telkin veriyorum tamam asma suratini neşeli guler yüzlü ol adami huzursuz etme eve gelesi kaçmasın diyorum. Ben üzülüyorum icime atınca da. Ya da itince beni.Ah bu erkekler. Yeni evlendigin karinla oncesinde 'simdi basbasa olsak evimizde...' tarzinda bir ton mesajla hayaller kurdur, beklentiler icerisine sok, sonrada odunlas.
Tatlim, yeni evlendiginde erkekler genelde boyle bir saliverirler, emin ol cok erkek bu sekildedir. Evliligin o ilk alisma donemleri stresli gecer, senin icinde onun icinde. Biraz alisinca daha sicaklasir araniz. Cok buyutmeyin ufak tefek seyleri, buda onlardan biri sayilir. Zaman diyecegim, cok klise olsada.
Senin ki salmış canım evlendikten sonra,tatlı dille yaklaşmayı dene bence..Haftada 1 gorusurduk bulustugumda, ayrılırken yanyana hep temas halindeydik
Esim tv karsisina gecip hipnoz olan adamlardan degil. Evde konusur ederiz ama tensel hicbir temas yok cinsellik harici. Benimle niye ilgilenmiyosun diye hicbir zaman darlamadım onu. Konuşacağım artık ama karşılık alamazsam daha üzülürüm.Senin ki salmış canım evlendikten sonra,tatlı dille yaklaşmayı dene bence..
Anladım canım. Amaaan takma napcanSurat asinca gönlümü almaz eşim hani aşkım ne oldu anlat demez.
Ben kullanılmış hissetmiyorum cunku karşılıklı yaşanıyor ne yaşanıyorsa ki esim o konuda bencil degil allahtan.Böyle çok tanıdığım arkadaşım var. Hepsi de sadece yatak odasında ilgi öpücük görmekten şikayetçi. Öyle olunca kendilerini kullanılmış hissediyo kadınlar sanki sadece o iş için seviliyolar ve o iş için varlarmış gibi.. konuyu takipteyim güzel fikirler gelebilir. Ama bence siz de ilk önce konuşmayı deneyin böyle böyle hissediyorum diyerek duygularınızı söyleyin.
Konuşun, konuşun, konuşun. Baktınız değişen bir şey yok, yani o sizim beklentilerinizi karşılamıyor, siz de onunkini karşılamayın. Öyle böyle dank eder, alışır zamanla. :)
Burcun yengeç mi?Esimin evlendikten sonra beni öpüp sarıldığı cok nadir. Yeni evliyiz. Yanyana uzanarak film bile izlemiyoruz nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor, uzanıyor. Benim icin bunlar onemli ayrıntılar. Sadece birlikte olurken opusup sarılmak istemiyorum. Sen yap bunlari diyebilirsiniz. Esim ben ona sarilinca baska şeyler mi geliyor aklina nedir karşılık vermiyor. Isten geldiginde birkac kez sarılmak istedim terliyim dedi. Gecen film izliyoruz mesela kafami omzuna koydum ittirdi hemen gozlugume denk geliyor diye yastik koydu yaslanmam icin koluna. Bunlar beni itiyor. Şefkat bekliyorum ondan birliktelik haricinde de. Hic içinden gelip optugu sarıldığı olmuyor beni. Birlikte olmak istediginde yaklasiyor. Duygusal anlamda tatmin olamıyorum ne yapabilirim?
Normal bi durum aslında bende böyleyimEsimin evlendikten sonra beni öpüp sarıldığı cok nadir. Yeni evliyiz. Yanyana uzanarak film bile izlemiyoruz nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor, uzanıyor. Benim icin bunlar onemli ayrıntılar. Sadece birlikte olurken opusup sarılmak istemiyorum. Sen yap bunlari diyebilirsiniz. Esim ben ona sarilinca baska şeyler mi geliyor aklina nedir karşılık vermiyor. Isten geldiginde birkac kez sarılmak istedim terliyim dedi. Gecen film izliyoruz mesela kafami omzuna koydum ittirdi hemen gozlugume denk geliyor diye yastik koydu yaslanmam icin koluna. Bunlar beni itiyor. Şefkat bekliyorum ondan birliktelik haricinde de. Hic içinden gelip optugu sarıldığı olmuyor beni. Birlikte olmak istediginde yaklasiyor. Duygusal anlamda tatmin olamıyorum ne yapabilirim?