Eşimin hastalık nazları..

Imlegend

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
57
79
88
34
Selamlar herkese mutlu haftasonları..

Arkadaşlar bizim eşimle aramız ne zaman limoni olsa ne zaman kavgalı olsak eşim mutlaka ama mutlaka hastalanıyor. Önce yalandan öksürükler başlıyor sonra öksüre öksüre o boğazını tahriş ediyor sesi falan gidiyor bir görseniz hal tavırlarını felçli gibi yatıp kalkmıyor. Şimdi yine kavgalıyız ve yine hasta kendisi. Ailesine yakın oturuyoruz hasta olduğunu öğrensinler anında gelirler görümcemle kaynanam. Bir nazlatıyorlar oğullarını bir şımartıyolar nefret ettim artık bu durumdan çok zor sabrediyorum kapıyı vurup çıkıp gitmemek için. Siz olsanız nasıl davranırdınız?

Ben de hastayım der yatardım. Hatta işi abartıp hastaneye gidiyorum der çıkar dolaşırdım, kahve içerdim sakince, o arada serum taktılar yatırdılar derdim. Keyif yapar eve gelirdim. O iyileşene kadar her gün aynı şeyi yapardım. Annemler yakınsa onlara giderdim.
Düşününce aşırı sinir bozucu. Kendisini affedip barismaniz için özür dilemek yerine bunu kullanıyor.
Sanırım yukarıda yazdıklarımı eğlencesine bir defa yapardım ama ikinciye alır karşıma durumun farkında olduğumu ve yaptığı şeyin beni kendisinden uzaklastirdigini başka bir işe yaramadığını, bundan sonra kavga edince hasta numarası yapacaksa anasına gidip numarayı onlara yapması gerektiğini hatta anasından dönmemesini söylerdim.

Son düzenleme:
Bu yeteneğini çocukken ebeveyn sevgisi görmek için geliştirmiş, sonra da sevgi görme aracı olarak devam ettirmiş diye düşünüyorum. Belki de ailesi yalnızca hastayken affedici oldu.
Aslında tam olarak böyle değil normal şartlarda birbirimize sevgimizi gösteren bir çiftiz ama ne zaman aramız bozulsa ve o haksız olduğunu bu tartışmanın çıkmaza girdiğini anlasa direk hasta numarası yapıyor.

Ben de hastayım der yatardım
Hastaydım zaten ama yatamadım maalesef. 4 yaşında bir kızım var çocuk olunca yatamıyor insan. Tabiatımda da hasta olunca öyle yatak döşek yatmak yok ayakta atlatırım hep. Eşimde böyle her konuda dik duruşlu olsun isterdim ama olmadı

Sizde hastalanın bakalım işler nasıl oluyormuş. Arada gidin karabiber koklayan hapşırın sizide nazlatcaklar mı görelim. Kavga edince ilk siz hasta olun ben olsam dalga geçerdim böyle yaparak.
Bunu da denedim. Asla nazımı çekmedi. Gelip ilaç içtin mi diye sorar o kadar. Bir de utanmadan ben hasta olunca sen bana inanmıyorsun bende sana ekstra bir ilgi alaka göstermiyorum o yüzden diyo güler misin ağlar mısın?

Dayanamıyorsanız açık açık konuşacaksınız. Konuşmak da işe yaramıyorsa ve sinirleriniz bozuluyorsa evden kovacaksınız o zaman.

Bence vucudu psikolik korumaya gecmis araniz bozukken büyümesin diye bana bulasmasinlar diye sanirim.

Tipik Türk erkeği,analarının paşaları oluyor ya bunlar.

Yani durum çok benlik değil bana yapsa kocam ben evde yokmuş gibi davranırım eğlenirim kendi kendime cocukla falan plan yapar dışarı cıkarım annesi nazlatsın gelmişken bide çorba yapsın hatta yemekten yükün hafiflesin

Acikca soyleyin numara yaptigini biliyorum. Git annenin evinde hasta numarani yap ancak onlar sana inaniyor seni simartmalarini istemiyorum bu evde bir cocuk var o da ortak cocugumuz x. Cok sinir bozucu bir durum ben heralde bu durumda esime bir ofke patlamasi yasardim cocugun olmadigi bir ortam duyamayacagi bir ses tonuyla.

Ya ne denir ki insan kocasinin daglar gibi dik olmasini beklerden kusmeleri ,nazlari.. Sizinki ekstradan oksuruyor sjsjjsjjs hayir kv ler ay bagiliyorum bayilacagim falan diye yerlerde yuvarlanirdi onceden ama bu mevzuyu da anlamamis oksuruyor ajajjajs

Numara yaptığını defalarca suratına vurdum üstelik ailesinin yanında da söyledim siz bunu çok şımartmışsınız aynı ilgiyi benden de bekliyor dedim. Öyle bir kendini savunması var ki hani dersiniz ki adam cidden hasta hatta ağır hasta 3 aylık ömrü falan kalmış öyle demagoji yapıyor. Şizofren etti benide

Evlerden ırak boyle adam. Terapiye mi ikna etseniz.

Acikca soyleyin numara yaptigini biliyorum. Git annenin evinde hasta numarani yap ancak onlar sana inaniyor
Ben de hep şeyi merak etmisimdir.
Misal hangi hastalıkların numarasını yapabiliyor.
Kaç çeşit öğrenmiş olabilir şimdiye kadar.
Sonuçta hep aynisini yapmıyordur.
Yani repertuarinda kaç numara var acaba

Allah sabır versin ne diyeyim. Siz kavga edince çocuğunuzu alıp evi terkedin o zaman. O kendi kendine hasta olsun iyilessin. Hatta kayinvalidenize gidin, deyin biz tartıştık sizin oğlan şimdi başlar hasta numarası yapmaya gidin bakın bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…