Boyadım. Ne susması yahu. Hakkını arayacak tabi ki. Ama böyle mahalle ağzıyla olmaz bu işler. Çirkin görüntüler bunlar.
Bütün sayfalara bakmadan bir yorumu cımbızla alıp genelleme yapmayın lütfen.
Lafları carpıtmayı nasıl da seviyoruz. Ben seninle konuştum sen de bana onay verdin dimi? Bir ara yüzyüze tartışırız ben de size nasıl seviyeli olunabileceğini gösteririm. Sacsaca girmeden, hakaret etmeden....
Boyadım. Ne susması yahu. Hakkını arayacak tabi ki. Ama böyle mahalle ağzıyla olmaz bu işler. Çirkin görüntüler bunlar.
Lafları carpıtmayı nasıl da seviyoruz. Ben seninle konuştum sen de bana onay verdin dimi? Bir ara yüzyüze tartışırız ben de size nasıl seviyeli olunabileceğini gösteririm. Sacsaca girmeden, hakaret etmeden....
esım geldı tamam haklısın onun adına ozur dılerım konusma ıstersen dedı bende gıt sen o benı evden s... eden kardesıne tesellı ver adam olup agzını acmadın dedım
yukardaki yazdıklarınızı okursanız eşinizi nasıl kavgaya sevt etmek istediğinizi anlarsınız.
adam olsaydın demek bir eşe hele ki bir erkeğe çok şey yaptırabilir.
bence siz de en az görümceniz kadar fevrisiniz.
masallah bu uyede kendini herkezden ustun zannediyor nedense hep biseyler ogretmek istiyor bizlere ??? bu uye ve bunun gibi bi kac tanesi ne zaman bi konu hakkinda yorum yazsa millete satasmadan duramiyorlar dusuncelerini seviyeli bir sekilde paylasmayi bilmiyolarki nasil bize ogretecekler !!! :119::119::119:
yıllarca susarsınız,karşınızdaki sizi sürekli kendi seviyesine çekmeye çalışır.siz hep sıfatınızdan eşinize olan aşkınızdan yuvanız için susarsınız!!!ama bunlar birirkir...ve karşınızdaki her gün çirkefliğini biraz daha arttırır. artık sizde de hiç bir şeyin anlamı kalmamıştır ve sustukça sadece sinir bozukluğu yaşamışsınızdır bir gün gerçekten sizde yaşananların sonucu olarak karşınızdakine uyarsınız ve suçlu ilan edilirsiniz..günümüz Türkiyesinde hala aynı şeyler devam ediyor ne acı...hepimiz eşimizin ailesine susuyoruz bir gün artık herşeyi göze alıp karşınızdakine haddini bildiriyoruz hem hatalı oluyoruz hemde karşımızdaki bundan da anlamıyor ve kendi sıfatından ötürü kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyor...benimde başıma eşimin ailesi ile böyle bir durum geldi bir sustum kimse aferin demedi ikincide bir patladım hem de ne patlamak eşimin yanında eşimin isteğiyle annesine her yaptığını ve amacını söyledim sonuç mu eşim sonuna kadar haklısın ama bundan sonra kimseye ne konuş ne yorum yap dedi ki haklıyken haksız duruma düşme dedi...bende annesiyle görüşmeyi istemediğimi psikolojimi alt üst ettiğini söyledim ki eşimde farkındaydı şimdi görüşmüyorum...o hala konuşuyor bense susuyorum...inan bana arkadaşım eşlerimize kızıyoruz bizlerde haklıyız ama onlarda haklı karşısındaki çirkefse eşinde bişey yapamaz..onun için bizlerden bekliyorlar..ama ben bu tartışma yaşandığında sizde ona uymuşsunuz sizde ondan aşağı kalmamışsınız diyenleri anlamıyorum herkesin bir sabrı vardır ve bir gün sabır biter içinizdekileri çizgiyi aşmadan hakaret etmeden karşınızdakine kusarsınız...bu gayet insancıl bir tepkidir bence..hepimiz anne babamıza bu kadarda sabretmeyiz ya o da ayrı...
masallah bu uyede kendini herkezden ustun zannediyor nedense hep biseyler ogretmek istiyor bizlere ??? bu uye ve bunun gibi bi kac tanesi ne zaman bi konu hakkinda yorum yazsa millete satasmadan duramiyorlar dusuncelerini seviyeli bir sekilde paylasmayi bilmiyolarki nasil bize ogretecekler !!! :119::119::119:
haklısın vallaarkadaşım siteyi okuyorum birkaç aydan beri aman üye olayaımda arada yazarım bende dedim 2 3gündür
epey okudum yazılanlarıdertleri falan neyse bazı kişiler var 7/24 forumdalar hangi konuyu açtıysam bunların yorumları
akıl vermeleri,allame tavırlarhiç mi çıkmıyorlar forumdan nedir forum demirbaşı kesilmişler bide bu sitede ne kadar devlet memuruymuş bankacıymış var anam ev hanımlarından çok bunlar burdalar yokmu sizin patronunuz,müdürünüz işinizi ne zaman yapıyosunuz hayret ettim valla 2 yıldır calışmıyorum evdeyim çalışanlar kadar girmeye vaktim olmamıştı dün birinin yorumuna gözüm takıldı bu forumda işteyim yazmış sabah mesaisinden akşam mesaisine kadar hangi konuyu okudum yorum yazmış dakka
şaşmamış ayırmamış gözünü hahahah çok güldüm devlet kapısı diye boşuna paralamıyo millet kendini değilmi
zırt bu konuya yorum akıl ver zırt o konuya geç ordaki yorumları begenme sürekli böyle eleşştiri halinde olanlar var burda
cok bilmiş insanlar hep çok cahil olurlar genelde haklısın güzel yazmışsın leyyla
Belki çalışan insanlar evhanımlarından daha fazla PC başında oluyorlardır. Hiç bu açıdan olaya baktınız mı?
Lütfen konuyu saptırarak tartışma yaratacak boyutlara getirmeyiniz. Bu uyarım sadece alıntıladığım mesaj sahibine değil herkese...
çalışanların pc başında olmaları kadar doğal birşey yok zaten admin
o konuda haklısınız,benim anlatmak istediğim zaten bu değildi
kendi iş yerlerini, devlet kurumlarınıın adını burada ifşa ediyorlar zaten çekinmiyorlar ama aynı anda bu kadar çalışıp
bu kadar insan aşağılama mesaisini nasıl başarıyorlar onu anlayamadım
konu bu değildi evet burada konuşulmaması gerekiyordu
konu konuyu açar misali kaba ve çok bilmiş tavırlardan bahsederken
bu tavırları en çok bu grup insanların gösterdiği dikkatimi çekti..vurguladım
zamanlama ve yer yanlış oldu..içerikte yanlış yok
herkese saygılar..
Bahsettiğiniz grup bilinçli olarak buraya toplanmadı, insan insanı cekiyor işte... Özel hayatlarımızda gizlilik olmadığı icin çalıştığımız kurumları ve mevkileri saklama gereği duymuyoruz. Burayı da hayatımızdan bir parça olarak görüyoruz. Üyelik tarihime bakarsanız cok uzun zamandır burdayım.
09-18 mesaisi icinde; yazılarımı da yazıyorum, evrak da giriyorum, cayımı kahvemi de icebiliyorum, burda muhabbet de edebiliyorum. 10 parmağımda 10 marifet var yani. İnsan ezmek gibi bir cabam asla olamaz. Allah korkusu var icimde, kimseden üstün olmadığım icin kimseyi kendimden aşağıda görmüyorum. Konuyu dikkatle tüm sayfalarını gezerek okursanız her konuya yardım etmeye calıstığımı anlarsınız. Yardımcı olmaya calısmam, her konuda fikrim olması sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadımÜstelik eski bir üye de değilsiniz, ya da eskisiniz ikinci üyeliğiniz.
Her neyse, biz bir cete kurmadık, biz "bunlar" değiliz. Her birimiz birer bireyiz. Genel olarak "aşkım canım tüh tüh vah vah, yumruk yemişsin ama kocanı terketme, o sana küfrettiyse sen de ona küfret, taş atana aman sakın gül verme" demediğimiz icin ilginç gelmiş olabilir yorumlarımız fakat büyük konuşmayın derim ben. Gün gelir konu açarsınız ve ben ve benim gibilerin objektif yorumlarına ihtiyacınız olur
sen kimsin çeten kim bacıgrup dediğin kim ay bir arkadaşın mesajından alıntı yaptım haklısın şöyle şöyle dedim
sonra konuyla ilgisi yok denildi eyvallah dedim geçtim gittim daha ordamısın sene sana kendimi ifade ettiğim içinde ceza alacaksam
alayıım yani sorun değil de sen niye cozuttundevlettemisin yoksa kendini savunmaya geçtin belliki sürekli burdasın
birgün bir müfettişe denk gelirsin dikkat et burda çaılştığı okulun adını veren bankanın adını veren başbakanlıkta çalışıyorum diyip
adres vermişler e millet bunları okuyor forumda gezinirken birde sürekli çalışıyorum diyen insanların forum mesaisine bakıyor
sen hangi ara işini yapıyorsun diyor herkesbunu vatandaş olarak dile getirdim diye ben suçlu olacaksam olayımda sen kendine alınıp
kendini bu kadar teşhir etmeseydin bak senden başka alınıpda yorum yapan olmamış
kalın sağlıcakla
:))) mebruke salla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?