- Konu Sahibi istanbul3434
Eşimle 7 aylık evliyiz,uzun bir süre tabiki sayılmaz ama geriye dönüp baktıgımda evlendıgımızden beri büyük çatısmalar ıcersındeyız,bana göre yasadıgımız her tartısma önemlı ve yaralıyıcı.
Eğer ben bu evlılıkte esımden hep bır beklentı ıcersınde olursam kırılıyorum,
ben ondan hep anlayıs,sevgi,saygı vs vs uzayıp gıdıyor bunları beklıyorum.
Ama o bunların hep aksını yapıyor.sevmedıgım huylarını hep tekrarlıyor vs ıste.
Dünkü tartısmamızdan sonra birde bugün mevlid kandılındeyız gercekten evlılıgım için bıseyler yapmak ıstıyorum madem hata bende dıyorum.
Eşime sorsan ben aglak,kırılgan,herseye laf eden,vs ıste böyle bır tıpım,
kendısı son derece genıs oldugunun farkında degıl.
Bir olaya kırılıyım edıyım yok adam anlatsamda anlamıyor.
Artık ben bıktım.
Heraldekı dıyorum sorun bende kı mutsuzum.
O sebepten ötürü eşimin hayalınde oluşturduğu bene doğru gıtmeye karar verdım .bılemıyorum sonum mutlulukmu hüsran mı ama tek yolum bu.eğer ben ben oldugum gıbı davranırsam,konusursam mutsuz ve kavgalı oluyoruz,cogunluk ben haklıyım bunu kanıtlamak ıcın baskalarınada anlatıyorum sence kım haklı dıye soruyorum ben haklı cıkıyorum yanı bunu acaba benmı yanılıyorum dıye yapıyorum,ama sonuc yıne benı gosterıyor.
Artık esımın yaptıgı herseye susmak,kızmamak,gayet anlayıslı olmak,vs gıbı
davranmam lazım kı belkı o zaman daha mutlu olurum dıye dusunuyorum.aslında ben bu degılım ama gerçekten mutlu olacaksam bunu deneyeyım dıyorum,
kafam o kadar karısık kı,ya bu yolda yüreyeceğim ya da yolumdan döneceğim.tek cıkıs yolum bu artık
sizce dogrumu yapıyorumm ????
Bence birbirinizi tanıma aşamasındasınız; yani demek istediğim ikinizin farklı farklı huyları var bunlar bir süre sonra ortak noktada buluştuğunda huzur bulacaksınız bence.
Birbirinizi değiştirmeye çalışmaktan vazgeçin bence, en azından acele etmeyin.
Ayrıca erkeklere bir şeyi zorla yaptıramazsınız; yani sevmediğiniz huylarını da hemencecik değiştiremezsiniz.
Eşiniz sizinle mutlu oldukça sizi üzmemek için yavaş yavaş değişecektir.
Hem unutmayın sizinde onun hoşuna gitmeyen huylarınız mutlaka vardır, sizin için de bu huylarınızı bir anda değiştirmek eminim çok zor olacaktır.
Evde kavga, huzursuzluk ikinizi de yıpratır.
Erkeklerin eşlerinden genellikle en çok beklediği şey güler yüz ve sevgidir. Bunu hayatınızdan eksik etmeyin, böylece eminim ikiniz de mutlu olacaksınız :)