Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer sen tatilde böyle güzel kafalilari nasıl bulursun acaba?????

Ben fake diye yazmıyorum.
burada diyor ki ben erkeğim aslında ama kadın gibi yazıyorum ki kocalarınız sizi aldatırsa izin verin yoksa gizli gizli yapar. Hatta kocanıza hayat kadınına giderken bir paket prezervatif verin. Kendiniz için. Çünkü hastalık kapabilirsiniz

Fake değil. Zamanla aldatildiğimi öğrenirsem ayrilma riski olur. şuan o risk ortadan kalkmiş durumda. Dar kafali olmanin lüzmü yok. Erkek erkektir , aldatir.
Bizim kafamız dar sizinde mide geniş, beyin küçük, vajina cinsel hastalıklara kapısını açmış bekliyor ayrıca yaratıcılıkta SIFIR.
Mahmut abi sınıfta kaldın

burada diyor ki ben erkeğim aslında ama kadın gibi yazıyorum ki kocalarınız sizi aldatırsa izin verin yoksa gizli gizli yapar. Hatta kocanıza hayat kadınına giderken bir paket prezervatif verin. Kendiniz için. Çünkü hastalık kapabilirsiniz
Bunun zekası o kadar düşünemez. Prezervatif kısmı yani 🤣🤣🤣

Aynen böyle diyor zaten gitti de hemen.
Cibilliyetsiz

Lakin bu kamiller üç kuruşluk zevkin peşine düşüp prezervatifi takmazlar.😌 Sonra hoşgeldin cybh.

Hayır yanlış biliyorsun yine aldatma oluyor. Eğer siz de dahil olursanız, hep birlikte yaparsanız aldatma olmuyor. Çağırsın kadını eve, sen de bir zahmet evin hanımı olarak bi kısır bi poğaça yap. Güzel güzel oturun sohbetinizi edin. Sonra adamın sırtına vurarak odaya götür. Çok safsın gerçekten. Sadece bilerek olur mu? Aldatmış işte seni.

Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim.

Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.

Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor.

Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Mubarek hastaliktan emekli 28 inde ama ateslemede sorun yok.

Yazacaklarım kimseyi hedeflemiyor :))
Üyeliği gerçek ama ağzı küfürlü biri konu açınca hemen müdahale edilmedi diye yemediğimiz laf kalmadı, özellikle müdahale etmediğimiz bile iddia edildi.

Erkek ve Fake olduğu gerekçesiyle rapor ettiğiniz üyeye hemen işlem yapıldı diye hayıflanılıyor🙄

Geyik yapacağımız, o küfür etmesin biz edelim kafa bulalım konuları olunca sorun olmuyor demek ki🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X