Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu zaten acik iliski denilebilinir ancak tek tarafli acik.
Tek taraflı açık olunca giren hava bir süre sonra içeride birikip şişmeye sebep oluyor. Oksitlenme sonucu evlilik meme yapıyor uyarayım. Çift tarafı da açmanız lazım. Kocanız başka adamlara giderken sizin evde durmaniz evlilik birligi için uygun değil.

Neyin kafasını yasiyon sen güzelim ,niye banlaniyon sonra başka hesap aciyosun . Erkeksende kadinsanda kafan bayağı 🚀 sabah daha bir sürü laf yedin ,sonra üyelik bammmm. Halen akşama aynı safsata. Amaç ne ,başka değerli zamanın yok mu senin ?

Hayatımda sizin kadar dar görüşlü bir insan görmedim. evet bu dar görüşlülüktür çünkü o kadar yetersiz görüyorsunuz ki kendinizi aldatılmayı hak ettiğinize inanıyorsunuz. Siz baştan kabul ederek aldatılmadığınıza mı inandıryorosunuz kendinizi? Ne kadar da komiksiniz😅 izin veriyormuş bak sen. Bir çok erkek aldatmıyor. Kendinizi kandırıp sapkınlığınıza kılıf uydurmayın. Basbaya aldatılıyorsunuz , hem de çok ucuz şekilde ve adice. Sabah konunuz kapandı ve banlandınız. Bu ısrar niye? Madem doğru olduğuna inanıyorsunuz yaptığınızın neden bu onay ihtiyacı? Size bir öneride bulunayım. Kadınlar da karaktersizse aldatabilir ve başkalarıyla birlikte olabilir. Siz de denesenize? Deneyimlerinizi eşinizle de paylaşırsınız hayatınız daha da renklenir. Yahu niye evlendiniz ki? Bekar bekar önünüze gelenle birlikte olsaydınız ya? Neden belediyeden de onay alma ihtiyacı hissettiniz? Çok komik ve gerçekten uzak bir konu. Ama yine de yorum yaptım çünkü naparsın can sıkıntısı🤣 avukat olmanızın konuyla ilgisini de hiç anlamadım. Ne oluyor elit mi oluyorsunuz bunu yazınca? Elit ve banal😄

Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.

Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.

Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.

Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Eglence yine başlamış.

Erkek olduğunuzu ve eşinize kabul ettirir miyim diye burada deneme yaptığınızı düşünüyorum :p

Yemezler kardeş. Gözünü de oyar ben sana diyeyim.

Tek eşli olmak size göre uygun değildir, başkalarıyla sevişmek istiyorsunuzdur, bu olabilir. Eşiniz açık ilişkiye onay veriyorsa sizin ilişkinizdir kimse karışmaz. Vermiyorsa boşanmaktan başka seçeneğiniz yok :)

Aldatma karaktersizlik meselesidir. Aldatmayan birçok erkek dünyada vardır. Genellemeleriniz yanlış.
Ilk önce bızım uzerımizden denıyor evet. Arada böyle ılımlı bır cevap alsa kosarak karısının yanına uçacak 🤣🤣

Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.

Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.

Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.

Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Öfff ben daha sabah bu konuya yorum yaptım yaa demek pes etmedin yeni üyelik açtın. Yine aynı şeyleri söylüyorum karını aldatmış oluyorsun vicdanın kurusun düzenli bir aile hayatı olan hiç bir kadın bunu kabul edemez sizi Allah'a havale ediyorum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X