eşimin hayatında başka bir kadın olmasından dolayı evi terk edip bana boşanma davası

zozo13

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
1
0
6
Ardahan
eşim evi terk etti. bende bir süre bekledim, dömeyince nafaka davası açtım.iki çocuğum var. her birine 250 tl nafaka alıyorum. birde çocuklarım adına hayat sigortası vardı. bu sigortaların uzarıne ve arabamızın üzerine tedbir kararı koydurmuştum. eşim tedbir kararı olan sigorta hesaplarını boşalmış. ben çocuklarımın sigortasından çekilen bu paraları tekrar çocuklarımın sigorta hesabına iadesini isteyebilir miyim. eşim bu süre zarfında bana boşanma davası açmıştı. ben istemediğim için hakim boşamadı. eşim tekrar temyize gitmeyeceğini 3 yıl sonra otomatikmen nasılsa boşanacağım dedi. ben bu üç yıl zarfında tüm mallarımız ve çocuklarımın sigortaları üzerinde 3 yıllık tedbir kararı alabilir miyim. çünkü eşim mallarımızı sırayla yok ediyor. Bu 3 yıl zarfında haklarımı nasıl koruyacağım. cevap verirseniz çok mutlu olacağım.

eşim evi terk etti. bende bir süre bekledim, dömeyince nafaka davası açtım.iki çocuğum var. her birine 250 tl nafaka alıyorum. birde çocuklarım adına hayat sigortası vardı. bu sigortaların uzarıne ve arabamızın üzerine tedbir kararı koydurmuştum. eşim tedbir kararı olan sigorta hesaplarını boşalmış. ben çocuklarımın sigortasından çekilen bu paraları tekrar çocuklarımın sigorta hesabına iadesini isteyebilir miyim. eşim bu süre zarfında bana boşanma davası açmıştı. ben istemediğim için hakim boşamadı. eşim tekrar temyize gitmeyeceğini 3 yıl sonra otomatikmen nasılsa boşanacağım dedi. ben bu üç yıl zarfında tüm mallarımız ve çocuklarımın sigortaları üzerinde 3 yıllık tedbir kararı alabilir miyim. çünkü eşim mallarımızı sırayla yok ediyor. Bu 3 yıl zarfında haklarımı nasıl koruyacağım. cevap verirseniz çok mutlu olacağım.[/QUOT

Hakimin duruma müdehalesini isteyebilrsiniz. Kusurlu taraf siz olmadığınız için hakim gerekli tedbrleri alacaktır kanaatindeyim.

Back