eşimin hep içmek içın hep banyo yapmamak icin bir bahanesi var

gokayaraba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
182
0
26
Tekirdağ
3 yıldır evliyim çok sevdim esim i ama çok yoruldum hep gece icki her gece sarhos her gece geç gelmek ayakları pis kokuyor kendisi kokuyor banyo yapmayı sevmiyor 2 ay da bir.her gün her gece sex istiyor dişlerini firclamyr bayram dan bayram a.ben böyle olunca birşey yapmak istemiyorum ama belli etmiyorum bir iki ettim küstü hemen bağırmaya başladı.annem e durmadan kufur ediyor yüzüne değil ama ben çok sinir okuyorum.annem de onu çok sever.of hep icki çok sıkıldım 1 buçuk yaşında oğlum var ilgilenmiyor eve bakmıyor koltuklar a bira doluyor sigara ile yakıyor yemeklik bitti deyince küfür ediyor.geçen gün ekmek almaya para bulamadım. Bana allah belanın versin diye çağırdı.çalışmama izin vermiyor ama bakmıyor da.boşanıp. Gideyim deyince kendini kesiyor öldürürüm. Herkez i aileni senidiyoq .ne yapacağımi şaşırdıo .lütfen akıl verın bana.

Özür dilerim ama nasıl akıl verelim be canım.
Bu adam evlendikten sonramı böyle oldu hiç farketmedin mi alkolik olduğunu evlenmeden önce ?
evlendikten sonra farkettinde neden o günahsız çocuğu yaptın böyle bir adama.
Şimdi biz sana boşan ya da başka bir şey yap desek sen yapammayacaksın ki.
Kendi kendini mahkum etmişsin zaten.
Senin dışında kimse seni kurtaramaz.

amanınnn
banyo yapmayan erkek ıyyyyy kokar be
hastalık kapmayın sakın çocukta varmış zaten
işin çok zor vallahi Allah yardımcın olsun kardeşim
eşin çalışıyor mu?

Neresinden tutsak elimizde kalır :26:

Kokan,diş fırçalamayan,özensiz,alkol bağamlısı,küfürbaz,çalışmana karşı :44:
Filmlerdeki kötü adam karakteri gibi..

Ayıkken nasıl peki?
Sarhoş olmadığı zaman iletişim kurabiliyor musunuz?
Yaptıklarının farkına ayılınca varabiliyor mu?
Onun ailesinin tutumu nedir?
Onlardan destek alamaz mısınız?

bugün gideren hepinizi keserim diyen yarın çok içtiğinde azıttığında gitmene gerek kalmadan Allah korusun da keser zaten.bence kaç kurtul çocuğunla.psikopat adamla aynı evde yaşamaktansa önlem alırsın en azından

Bazı şeyler insanın içinde olmalı,çocukluktan öğretilmeli.Bu saaten sonra kişisel temizlik nasıl öğretilsin.Yaşam tarz böyle artık ve rahatsız da olmuyor.
Evlenmeden önce nasıldı ?Sonradan böyle olmadı heralde.
Birde çocuğunuz ne olacak , evdeki örnek alacağı baba figürü geleceği açısından düşündürücü.
Aileniz,eşinizin ailesi görmüyor mu bu durumu ,kimse yardımcı olmaya çalışmıyor mu?
Bir yolunu bulup çocuğunuzu da ,kendinizi de kurtarmaya bakın.

bu duruma ne söylenirki artık...
bununla ömür geçmez...
kararlıysan ayrıl..
bişey yapamaz seni korkutuyo işte..

her ilişki sonunda banyo yapmıyor mu?
haftada 3 defa ilişki olsa 3 defa banyo yapar
Alışkanlık meselesi tabi ...
İçkiye diyecek laf yok her kötülüğün başıdır zaten....

her ilişki sonunda banyo yapmıyor mu?
haftada 3 defa ilişki olsa 3 defa banyo yapar
Alışkanlık meselesi tabi ...
İçkiye diyecek laf yok her kötülüğün başıdır zaten....

aynen canım ya ilişkiden sonrada mı banyo yapmıyor bu adam.. bu kadar kötü huyu var birde abdestsiz mi geziyor yuh yani..
konu sahibi arkadaşım kendini düşünmüyosan evladını düşün ve doğru kararlar almaya çalış bence ayrılman senın ıcın daha hayırlı.polise git anlat herşeyi merak etme smdı devlet kadının arkasında bişeycik yapamazz

2 ayda bir banyo????
tahmını bıle zor benım ıcın...
ztn ıctıgı ıcın ılıskıden snra abdest alsada tutmaz kı...
ıcen adam abdestımı dusunur ztn bıde o var...

ay bılemedım cnm yaa..
bu adamı sevmıssın..
severken anlasırken yokmuydu bu huyları..
diş temızlıgını evlenmedende farkedebılırsın..
vucut temızlıgınıde farkedersın evlenmeden once aslında..
bılemedm su an..
ama aılenıde alıp baska bır yere gıdebılırsınız bence gecıcıde olsa..

böyle birini nasıl sevdin
hadi sevdin bu eve nasıl çocuk yaptın

ilişikiden sonra banyo yapmaması kısmına bişi dıyemıyorum belki islam dınıne tabı değildir ama gerçekten 2 ay bonyo yapmayan bı adam içkisi tehdıtlerı allah kurtarsın

bu evliliğe çocuk yapma fıkrını nasıl edındınız bılemıyorum

Bu saydıklarının her bırı ayrı ayrı boşanma nedenı ya...sen ne bıcım, ne menem bırıne denk gelmıssınkı..piyangodan buyuk ıkramıye mübarek..aşırı cınsellık bır nevı sapıklık sonucta, hayret alkolden cınsel gucu de dusmemıs demekkı, ılgınc....demek kı genetıgı oyle...temızlıgıne dıkkat etmemesı hakeza onemlı 1 neden....sonra eve,sana, cocuguna bakmaması, sana hakaret edısı,tehdır edısı,calıstırmayısı..ısın zor devam edeceksen tabıı nereye kdr edebılceksen o da tartışılır..emınım boyle bırının doğru duzgun arkadaşı da yoktur, olan da kendı gıbıdır, ya sızın evınıze de kımse gelemez kı evın ıcıı de kokudan gecılmıyordur, zamanla sosyalıte fln da kalmaz böyle 1 evlılıkte, senın arkadaşların da uzaklaşır bır sure sonra...aman Alllah tam ıbretlık bır durum...adam tem bır rezalet abıdesı...fakat benden soylemesı sen ıstesen bunu gayet de kolay boşarsın! bu da ona pek güzel kapak olur....ıyı dusun tasın, ya herro ya merro....

Son düzenleme:
off arkadaşlar ya adamın bunca kusuru varken banyo yapmamasına mı taktınız?? adam içki içiyor hemde öyle böyle değil her gece üstelik evde,çocuğun yanında.. tehdit ediyor, geceleri geç geliyor, yiyecek ekmek bulamıyorlar, küçük bir de çocuk var ortada, kadının çalışmasına da onu terk etmesine de izin vermiyor, öldürürüm diyor... ve siz '' aaa 2 ay yıkanmıyormu iğrenççç'' diyorsunuz, pes yaniii..

arkadaşım işin çok zor, eşin düzelmez, içkiyi, kötü alışkanlıklarını bırakmaz. kendinden önce çocuğunu düşün, daha çok küçük, sana tavsiyem her ne kadar izin vermesede bir işe girmen, para biriktirmen yada en azından çocuğunun ve senin masraflarını karşılamaya çalışman, ailene anlatsan destek olmazlar mı, o tehditlerini de boş ver , bu adam ayrılsanda ayrılmasanda sana hayatı zehir ediyor zaten, en azından ayrılırsan çocuğunun can güvenliğini sağlamış olursun, hemen hemen aynı durumda olan bir arkadaşım vardı, çocuğuda vardı, çalışmasını istemiyordu ve ayrılmak istediğinde onun da kocası tehdit ediyordu, arkadaşım işe girdi, sonrada ayrıldı kocasından evet zorluk çektiler ama şimdi en azından huzurları var ve mutlular, umarım sende çocuğunla birlikte kurtulursun bu adamdan, hiç seviyorum ayrılmam deme çünkü böyle bir adam sevilmez Allah yardımcın olsun

ancak cok cıddı akıl hastalıklarında bu saydığın huy ozellıklerı olabılıyor, esının acılen tedaviye ıhtıyacı var da adım gıbı emınım tedaviye fln da yanaşmaz...sevılecek, katlanılacak elle tutulur tek yanı yok, adamın her tarafı dokuluyor ya, tam bır vaka.....sansını bır dene..ısın cook zor, evlılıgının yürüme ıhtımalı coook cok dusuk...sen de nıye kendını böyle bır adama mecbur hıssedıyorsun onu hıc anlamadım, garıp, tekrar ıse gırmeyı dene once, yoksa aılen mı arkanda degıl? oyle gıbı sanki....aynı durumda erkek olsa anında boşardı orası kesın...degıl çocuk hıc bır sey çekmek ıcın bahanesı olamaz kı boylesı bır fıyaskonun! Allah sabır versın, yolun basındayken (kaldı kı ne kdr yolun basında olduğun da tartışılır ya neyse; çocuk bıle yapmışsın bundan)her seyı kabullenıp donmek en doğrusu gıbı....

Son düzenleme:
bence sen çalışmaya başlarsan, bu adam eğer çalışıyosa işide bırakır ve senden para beklemeye başlar.çalışmakla nekadar para biriktirebilirsin bence konuyu ailene ve onun ailesine anlat ve beraberce bir çözüm yolu bulun.

Son düzenleme:
kuzum senın hıcmı arkanda abın baban yokmu gıt anlat aılene onun aılesıne banyo yapmasını gecdım pıs mendeburun kucucuk cocugunun yanında zıkımlanıp bagıryor cagrıor o cocuguna acı kotu bı ortamda buyutmekdense gıdersın baska bı sehre yerlesırsın karnınıda doyursun cocugunada mıs gıbı gelecek hazırlarsın aklın varsa durma orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…