- Konu Sahibi gokayaraba
-
ilişikiden sonra banyo yapmaması kısmına bişi dıyemıyorum belki islam dınıne tabı değildir ama gerçekten 2 ay bonyo yapmayan bı adam içkisi tehdıtlerı allah kurtarsın
bu evliliğe çocuk yapma fıkrını nasıl edındınız bılemıyorum
Valla Allah sana sabır versin ne diyeyim. Aklıma birden bir çare geldi ama bu taraklarda bezim yok, hiç bir zaman olmadı da söyleyeyim. Bana büyücü falan demeyin sonra3 yıldır evliyim çok sevdim esim i ama çok yoruldum hep gece icki her gece sarhos her gece geç gelmek ayakları pis kokuyor kendisi kokuyor banyo yapmayı sevmiyor 2 ay da bir.her gün her gece sex istiyor dişlerini firclamyr bayram dan bayram a.ben böyle olunca birşey yapmak istemiyorum ama belli etmiyorum bir iki ettim küstü hemen bağırmaya başladı.annem e durmadan kufur ediyor yüzüne değil ama ben çok sinir okuyorum.annem de onu çok sever.of hep icki çok sıkıldım 1 buçuk yaşında oğlum var ilgilenmiyor eve bakmıyor koltuklar a bira doluyor sigara ile yakıyor yemeklik bitti deyince küfür ediyor.geçen gün ekmek almaya para bulamadım. Bana allah belanın versin diye çağırdı.çalışmama izin vermiyor ama bakmıyor da.boşanıp. Gideyim deyince kendini kesiyor öldürürüm. Herkez i aileni senidiyoq .ne yapacağımi şaşırdıo .lütfen akıl verın bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?