Eşimin her hareketi bana batıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gulll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.841
8
116
yaaa kızlar eşimin her hareketi batıyor bana deli oluyorum. ne oluyor bize anlayamıyorum. emin olun bir kaşık suda boğasım geliyor bazen o derece yani :((((
klozet kapağını kapatmamak onda, yemeği önünden kaçırıyorlarmışcasına yemek onda, umursamazlık onda, maddi yönden herşeyi bana yansıtmak onda, taşı sıksa uyunu çıkartır ama bir evi bile geçindirmekten aciz olmak onda, hiç bir şeyi söylemeden yapmamak onda, daha neler neler :((((( yaaaaa bıktım artk bişeyleri kendin düşün bide

Tahammül sınırınızı çok zorlamış eşiniz,tek bir şey de değil onca şeyi gözünüze batar hale gelmiş artık,taş olsa çatlar bence.

Hiç bu bu bu yönlerinden rahatsız oluyorum diye bahsettiniz mi eşinize ?

bahsetmez olurmuyum canım defalarca konuştuk. unutuyorum aşkım diyor, evin duvarlarına notlar yazıp yapıştırdım kapağı kapat, ellerini yıkamayı unutma, ..... gibi. ama ne fayda ona göre sorunlarımız yok bizim ben abartıyorum :(((

çok zor hayatım
bizim evde de babam var boyle pasaklı
anam ağlıyo her akşam eve gıdıp onun pislettıklerını temızlemekten
midem bulanıyo artık ama nafile
hadi bizimkısı 70 yaşında adam anlamıyo ya seninki..
anlayabılıyorum senı ama huylu huyundan bıraz zor vazgeçiyo maalesef:(((

Canim sen evlenmeden önce bu huylarini bilmiyor muydun? Malesef erkek milleti 4 duvar arasinda oldugunda gercek huylarini gösteriyor.

BI erkek cocuk gibidir artik ya sabir diyip ögreticeksin ögrenene kadar Allah yardimcin olsun

biraz özleyin birbirinizi... bir süre başka şehirdeki akrabalarınıza gidin?

Aynen benim kocamı anlatmışsın. Ben de evin her yerine özellikle de tuvalete notlar asıyorum ama nafile. Sifonu bile çekmez onun kullandığı tuvalate asla girmem de temizlemem de. Ya insan evdeki karısından utanmaz mı ya. Onun sifonunu ben çekmek zorundamıyım. Ellerini de kırk yıla bir yıkar bütün eli şeyinde gezer sonra bi de oturur ekmek keser o elleriyle ıyyyy. Her yere döker saçar dağıtır toplamaz. Tam çıldırmalık

evlenmekten korkuyorum böyle erkek tiplerini duydukça. acaba bi süre uyarmasanız ve arkasını toplamasanız tepkisiz kalsanız acaba farkına varırmı pasaklılığı gördükçe unutmaz herhalde. yada ev dışından biri görüpde iğrenmelimi utanmalımı bu adam allahım nasıl bu kadar pis olunur ya

Aynen benim kocamı anlatmışsın. Ben de evin her yerine özellikle de tuvalete notlar asıyorum ama nafile. Sifonu bile çekmez onun kullandığı tuvalate asla girmem de temizlemem de. Ya insan evdeki karısından utanmaz mı ya. Onun sifonunu ben çekmek zorundamıyım. Ellerini de kırk yıla bir yıkar bütün eli şeyinde gezer sonra bi de oturur ekmek keser o elleriyle ıyyyy. Her yere döker saçar dağıtır toplamaz. Tam çıldırmalık

Gııız nettin? Şaka mı yapıyorsunuz yoksa gerçekten böyle mi?:37:

Bizde de ayni dert var ben kayinvalidemi sucluyorum cunku ailece oturup yemek yemeyi ogretmemisler !Kayinvalidemlerde sifon cekilmemesi gayet normal birsey Klozatte idrar damlalarida oyle:( Insan yetistirmek kolay degil hic!Ben zaten bosanmanin esigindeyim benden gecmis ama su anda hamileyim ve bir erkek bekliyorum Insallah onu kendi usullerimce yetistirecegim insan gibi....

Çocuk yoksa bitir geç. İyi bir eş ve iyi bir baba olabilen erkek sayısı az. Ne iyi koca diyorsun, çocuktan sonra zurna gibi, bı işe yaramıyor, ebeveyn olamıyor gönlünce, bu sefer başka sogumalar başlıyor.

bahsetmez olurmuyum canım defalarca konuştuk. unutuyorum aşkım diyor, evin duvarlarına notlar yazıp yapıştırdım kapağı kapat, ellerini yıkamayı unutma, ..... gibi. ama ne fayda ona göre sorunlarımız yok bizim ben abartıyorum :KK43:((
Ayy bu nedir çocuk gibi.

Back
X