eşimin her hareketine sinirleniyorum

İnsan işten geldi mi biraz sakinlik ister ...bütün gün çocuğa baktım biraz.da sen bak ne demebk evin kedisi mi o 8aylık çocuk ne kadar yorabilir insanı

Demek istedigim bebegin vermis oldugu yorgunluk degil esimin yardimci olmamasi ve surekli bebekle ilgili evle ilgili yaptigim yer seye karismasi. Kizimin uyku problemi var malesef dogdugundan beri uyku duzenim hic yok dogumdan sonra 68 kilodan 50 kiloya dustum ne kadar yorabilir sen dusun?

bebeğiyle mutlaka ilgilenmeli baba bence...söylenmeden zorunlu kılabilirsin..nebileyim mutfağı topluyorum deyip yanına bırakıp kapıyı kapa..
2 dk sonra getiriyor hemen durmuyo uykusu geldi birak simdi ugrasma uyutta oyle yap ah ahh

İs bölümünüz ne şekilde? Ona göre yorum yapacagim da..
Eger adam yükünüzü hiç almıyor ve her şeyi siz yapiyorsaniz sabır taşı olsa catlar zaten.
Ama adam işten yorgun geliyor, üstüne çocuk bakıyor üstüne de fırça yiyorsa biraz acımasız davraniyorsunuz.
Kendinize biraz vakit ayırın, eğer anne, Lv varsa haftada 1 gün çocuğu 1 saat bırakıp kuaföre falan gidin
Arkadaslarinizla bir kahve için. Yuruyus vs yapın.
En azından stresiniz azalır.
Bırakacak. Kimse yoksa Eşinizin tatil günü eşinize bırakın.
Is bolumu denen bisey yok malesef o sadece calisiyor diger hersey bende bisey soyleyince de aksama kadar calisiyorum birakta dinlenim oluyor

Demek istedigim bebegin vermis oldugu yorgunluk degil esimin yardimci olmamasi ve surekli bebekle ilgili evle ilgili yaptigim yer seye karismasi. Kizimin uyku problemi var malesef dogdugundan beri uyku duzenim hic yok dogumdan sonra 68 kilodan 50 kiloya dustum ne kadar yorabilir sen dusun?
Dinlendkten bi süre sonra ilgilenmiyor mu yaparken hiç çocuk yapmayalım demezler

Back
X