• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin herşeye karışma merakı, çıldırmak üzereyim..

madem hiç yardım etmiyor, sürekli bir müdehala varsa yardım etmek zorunda.... etmeyeceksede susmalı..sen konuş eşinle yardım edersen konusma hakkın olur, ama elini bişeye vurmayacaksan konusma ozaman, ben ne yaparsam yaparım diyebilirsin

Canım senin yerinde olsam ,eğer ki eşinden önce eve geliyorsan, o gelmeden 5dk. önce temizliğe başlardım. Temizlik bezi, deterjanı da ortalık yere koyup geldiğimden beri temizlik yapıyorum belim ağrıdı, çok yoruldum diye dırdır eder, ondan da gelir gelmez iş ister adamı temizlikten soğuturdum. Çok fazla iş yaptığım! için de sofrayı toplamak için yardım ister, yemekten sonra ayaklarımı havaya diker yatardım. Böyle kocaya bu şekilde sinsi davranışlarda bulunmakta da bir beis görmezdim.

Akıllı kadının hali bir başka vesselam... :68:

Benim eşimde mutfak işlerine çok karışırdı.Mesela pilav yapıyorum,şehriyesi fazla mı olmuş ne felan derdi.Bende çok biliyosan buyur sen yap derdim:)Bir gün tavuk yaparken eşim yine şöyle yap böyle yap demeye başladı,bende buyur sen yap dedim ciddi ciddi gittim salona oturdum:)Yağ içinde yüzen ve yanmış tavuklarla gelince bir daha bana karışmadı:)Ama ara ara annem şöyle yapardı felan der,bende hiç takmam o zaman git annen yapsın derim susup yemeğini yer:)Fazla takma bence.

Canım senin yerinde olsam ,eğer ki eşinden önce eve geliyorsan, o gelmeden 5dk. önce temizliğe başlardım. Temizlik bezi, deterjanı da ortalık yere koyup geldiğimden beri temizlik yapıyorum belim ağrıdı, çok yoruldum diye dırdır eder, ondan da gelir gelmez iş ister adamı temizlikten soğuturdum. Çok fazla iş yaptığım! için de sofrayı toplamak için yardım ister, yemekten sonra ayaklarımı havaya diker yatardım. Böyle kocaya bu şekilde sinsi davranışlarda bulunmakta da bir beis görmezdim.

çok iyi yaa dinsizin hakkından imansız gelir misali:9:

slm kızlar,ben 23 yaşındayım,1 senelik evliyim.eşimle 2 senelik beraberliğin ardından evlendik. fakat yaklaşık 8 aydır eşimi tanıyamıyorum. yaptığım yemeğe,ev işlerine halime tavrıma çok karışıyo. sabretmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyo herşey. çalışan bi kadınım her dakika elimde bi bezle gezmem mümkün değil. haftada bir işlerimi yapıorum. hergün mutlaka yemeğimi yapıyorum. ewet kabul ediyorum çok titiz çok tertipli bi hatun değilim ama ewimde dağınık kalmaz.mutlaka toplamaya özen gösteriyorum. çöpü dökmeyi unutma,burayı ne kadardır silmiyorsun gibi şeylere takılıp kalıyor. bu arada kesinliklede hiçbir şekilde yardım etmiyor. sıkıldım ya artıkkkkk,,, nasıl aşıcam bu durumu,böyle şeyler yaşayan warsa cvplarınızı bekliyorummmmmm..................

benimkide titizmiş iki ay sonra evlenicez, inşallah o kadar olmaz, Allah yardımcın olsun. Evde ilgisini dağıtacak başka bişeyler yapsa yada senin kadar yorulmuyor işinde demekki. Canı çıkasıya kadar çalıssada sana karışmaya mecali kalmasa... Ah şu başbelası kocalar :D

benimkide titizmiş iki ay sonra evlenicez, inşallah o kadar olmaz, Allah yardımcın olsun. Evde ilgisini dağıtacak başka bişeyler yapsa yada senin kadar yorulmuyor işinde demekki. Canı çıkasıya kadar çalıssada sana karışmaya mecali kalmasa... Ah şu başbelası kocalar :D

abartmayın yahu:1:

Bende buna benzer birşey var :) Benim kocam söylene söylene kendi yapıyor beğenmediği yerleri :)) Ama sinir oluyorum mutfakta felan karışmasına.. Buzdolabını açıyor bu niye burda vs. hiç hayatımda görmemiştim böyle şey..

eşin çöpü döktünmü vs şeyler dediğinde sende inadına yapma,dökme çöpü
mecbur kalır kendi yapar
sanki karşısında uşağı var adamın :41::41::41:

ne yapmalisin biliyomusn?
birgun hic ama hic bi is yapma,yemek yapma,evi supurme,hersey oldugu yerde kalsin,hic elleme
kocan isten geldiiginde tvnin karsisina otur umursamazliktan gel evin daginikligini
gor bak nasil onceki gunlerden bu gunun farkini goruyo
degerini bilir boylece:51:

ilk evlendiğimiz zaman eşimde çok karışırdı.Bir sabah işe gidicem oda gidicek.Bir gömleğini ütülüyorumki giysin.Başımda bekleyip şurayı şöyle yap falan diye direktifler vermeye başladı.Al dedim kendin ütüle çok biliyorsan kapı çarptım işe gittim.Ondan sonra hiç karışmadı:))

Benzer durumları yaşadığımız oluyor benim esim de cok titiz 17 sene bekar hayatı yasamış resmen benden daha temiz bir evi vardı ama ortak paylaşım alanlarında mutlaka birbirine destek olmak gerekiyor bazı seyleri birlikte yapmayı önersen
Ben ütü yapar iken esime rica ediyorum çay koyarmisin salata yapar mısın bugün cok yogunun sen supurur musun gibi tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır birlikte yaptığımız zaman fark ediyor ki birbirimize daha cok zaman ayırıyoruz
Ben sinirlenmiyorum tatlım yetiştiremedim lütfen yardım eder mısın diyorum umarım çalışan ya da çalışmayan bayanlara esleri yardım etmeleri gerektiğinin farkına varirlar

bu durum aşılmaz ve değişmez onun karekterin bir parçasıdır sabırlı olman gerek,sabı rkelimesini iki şekilde yorumlarsın ya mücadeleedeceksin ya da olduğunu kabulleneceksin

Titiz erkekler neyse de bazıları titiz olmadıkları halde konusuyorlar, sanki cok birsey biliyorlarmıs gibi..
Onlara daha bi sinir oluyorum..
Yok öyle yapılmaz söyle yap falan, ayy hic cekemem ya..
Hem yardım etmiyor, hem de laf mı söylüyor?
Calısan bir bayan 7/24 elinde bir bezle gezemez ki, bi zahmet yardım etsin bütün gün evde oturmuyorsunuz sizde onun gibi calısıyorsunuz..
:36:

eşim bana çok karışınca, hemen onun bir açığını insafsızca yüzüne vurup ben sana karışıyor muyum diyorum....

slm kızlar,ben 23 yaşındayım,1 senelik evliyim.eşimle 2 senelik beraberliğin ardından evlendik. fakat yaklaşık 8 aydır eşimi tanıyamıyorum. yaptığım yemeğe,ev işlerine halime tavrıma çok karışıyo. sabretmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyo herşey. çalışan bi kadınım her dakika elimde bi bezle gezmem mümkün değil. haftada bir işlerimi yapıorum. hergün mutlaka yemeğimi yapıyorum. ewet kabul ediyorum çok titiz çok tertipli bi hatun değilim ama ewimde dağınık kalmaz.mutlaka toplamaya özen gösteriyorum. çöpü dökmeyi unutma,burayı ne kadardır silmiyorsun gibi şeylere takılıp kalıyor. bu arada kesinliklede hiçbir şekilde yardım etmiyor. sıkıldım ya artıkkkkk,,, nasıl aşıcam bu durumu,böyle şeyler yaşayan warsa cvplarınızı bekliyorummmmmm..................

eşimi bu yüzden boğasım geliyor bazen
aynısını o da yapıyor
mesela yemek yaparken salça yağ doğranmış sebzeler duruyor tezgahta yani ya yeni kullanılmış ya da birazdan kullanılacak
yemeğin suyunu koyayım hepsi toparlanacak zaten öyle darmadagınık bırakacak halim yok ya.
o arada 5 dakika dayanamaz
ay burası niye dağınık
bu salca niye burda diye başlar
çok zor iş valla buna dayanmak
ben sabaha kadar iş yapsam da o takacak bişey bulur çünkü
hiç olmazsa bulaşık yıkarken sabunlanan bardakların dağınıklığına takar, gelir onları düzgünce dizer, be adam 3 dakkaya zaten durulayacagım :52:

benim eşim de karısıyor fakat çalışıyorum yapıcak bir şey yok dün gecenin bir yarısı o salonun ben mutfagın camını sildik düşünün yani yardımda eder sağolsun bu konularda zorluk yasamıyoruz fakat . çalısmama kızıyor benım calısıınca fazla ilgilenemedıgım için her sabah çalışma sen ya demeye başladı bir keresinde çok doldum sanane yeter dedim sanki keyfımden calısıyorum ikimizin iyiliği ıcın daha rahat yasamak ıcın calısıyorum ama sanane dedigim için bin pişmanım . o kelime yanls bır kelıme orda kabul edıyorum. şimdi dediği dedik .

Ay en sevmediğim erkek tipi. Benim sapsik kocam da bi ara öyleydi :/ hayatım banyoda ki çöpü dökecek mısın, kapı arkasını toplican mı, askım bbek kesin acikti sen git mama ver.. Bunun gibi surekli isime karışıyordu. Bu sefer ben basladim. O eer hayatım çöpü çıkaracaksın demi dediyse, ayyyy askım evet aklımızdayken cikariver sana zahmet diyorum. Kalp arkasında butun kıyafetler onun olur eger derse ki burası cok mı dolmuş bende diyorum hakikaten hayatım amma doldurmussun kirlileri sepete a da giymediklerinise kaldırıver kotu duruyor cidden diyorum :))) boyle boyle gem is yapmaya başladı hem bana karışırken iki kere düşünüyo:))) bu arada iki yıllık evliyim

Back
X